P4 > Nyheter

Sunday, 17 November, 20:53

P4 - 15 Oct 19 kl. 08:07

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte.
Sammen med byer som Paris, Stockholm og København har den norske hovedstaden skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte, skriver VG.
Avtalen ble gjort mellom 14 byer i C40-nettverket under et møte i København forrige helg.
I tillegg til kutt i kjøtt-og animalske produkter som melk og ost er det også et mål å halvere matsvinnet innen 2030..
Les mer på P4


Les mer om:
Paris, København, VG, C40

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, vil, kuttei , kjøttspising, for, ansatte
P4 - 25 Aug 19 kl. 16:04

- Nei til bompengekutt i Oslo

- Det er uaktuelt for Miljøpartiet de Grønne å kutte i bompengene i Oslo. Det sier miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg. Hun sier til Dagbladet at de ikke vil ta imot tilbudet fra regjeringen om større statlig finansiering av bypakkene mot en reduksjon i bompengene.

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 15:46

- Uaktuelt for MDG å kutte i bompengene

Miljø og samferdselsbyråd i Oslo, Lan Marie Berg (MDG) sier de i stedet vil gå inn for å øke bompengene for å kutte i billettprisene på kollektivtrafikken..

NRK - 19 Oct 19 kl. 01:57

Vestland må kutte halv milliard

Den nye Vestland fylkeskommune har 490 millioner kroner i underskudd og må kutte i neste års budsjett, skriver Bergens Tidende. Fylkesrådmannen foreslår å kutte skolefrokost, meningokokkvaksine, skolepsykologer og PC-er til elever i videregående..

P4 - 29 Aug 19 kl. 05:35

Frp vil kutte mer i eiendomsskatten

Regjeringspartnere KrF og Frp er ikke enige om videre skattekutt. Frp går nå inn for å kutte enda mer i eiendomsskatten selv om KrF mener handlingsrommet er brukt opp etter bompengeavtalen. Bård Hoksrud, som Frps representant i Stortingets finanskomité, sier til Klassekampen at partiet vil kutte mer i eiendomsskatten og at det er en prioritert sak for Frp i budsjettforhandlingene som nå pågår..

E24 - 25 Aug 19 kl. 16:54

Uaktuelt for MDG å kutte i bompenger

Det er uaktuelt å kutte i bompengene, sier MDGs Lan Marie Berg. Bompengene i Oslo skal i stedet økes for å finansiere kutt i kollektivprisene..

Dagbladet - 15 Oct 19 kl. 11:31

Oslo kutter kjøtt for ansatte

Europas miljøhovedstad Oslo kommune har sammen med 14 av byene i C40-nettverket signert en avtale med ambisjoner om å kutte kjøttforbruk for ansatte..

NRK - 17 Sep 19 kl. 05:22

Sørlandet sykehus må kutte kraftig

Sørlandet sykehus må kutte 178 millioner kroner innen utgangen av neste år, skriver Fædrelandsvennen. Allerede i første steg må sykehusene kutte 78 millioner kroner. Torsdag er det styremøte hvor økonomien blir et viktig tema..

NRK - 25 Sep 19 kl. 18:31

Oslo byråd erklærer klimakrise

Bystyret i Oslo har onsdag blitt enige om å erklære klimakrise. Kun Frp stemte imot. Oslo skal kutte klimagassutslippene med 95 prosent innen 2030.

Hegnar.no - 05 Jul 19 kl. 16:47

- FED kan kutte renten fire ganger i år

Saxo Banks FX-sjefstratreg, John Hardy, tror FED kan kutte renten med 100 basispunkter i år, og han mener det er rom for det..

VG - 15 Oct 19 kl. 07:51

Oslo skrev under på erklæring: Vil kutte kjøtt-spising for ansatte

Oslo har sammen med byer som Paris, Stockholm og København skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Hockey søndag

Det ble spilt to kamper i eliteserien i hockey i ettermiddag. Manglerud Star- Stavanger endte 2-3. I den andre kampen tapte Grüner 1-5 mot Narvik.

P4 - 3 timer siden

Kennel brukte støt

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 2 timer siden

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter. Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..

P4 - 2 timer siden

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

P4 - 5 timer siden

Drapssiktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet for knivdrapet i Florø i Sogn og Fjordane fredag har blitt varetektsfengslet i fire uker. Han har brev- og besøksforbud for hele perioden. Den 27 år gamle mannen deltok ikke selv på fengslingsmøtet.

P4 - 5 timer siden

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 5 timer siden

Vurderer farevarsel i morgen

Det er ventet så vanskelige kjøreforhold i morgen at meteorologisk institutt vurderer å sende ut farevarsel for Sør-Norge. Statsmeteorolog Per Egil Haga sier til Nettavisen at folk må være forsiktige i trafikken da det kan bli svært glatt. Det skal komme mye våt snø.

P4 - 5 timer siden

- Homofile er utsatt for uakseptable overgrep

Overgrepene enkelte homofile har blitt utsatt for av mennesker som hevder å utføre Guds vilje er uakseptable. Det skriver statsminister Erna Solberg på sin Facebookside i dag. Hun sier videre at enkelte av overgrepene kan være ulovlig, og hun mener vi må se nærmere på dette.

P4 - 5 timer siden

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover. Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge. De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.

P4 - 6 timer siden

- NAV bør politietterforskes

Politiet bør etterforske om enkeltansatte i NAV har straffeansvar i trygdeskandalen. Det mener advokat Arild Humlen. Han sier til TV2 at det er straffbart å inngi falske eller uriktige anmeldelser.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt