P4 > Nyheter

Wednesday, 13 November, 03:33

P4 - 30 Oct 19 kl. 19:04

Oslo vil ha klimatoppmøtet

Oslo står klar til å overta klimatoppmøtet i desember etter at Chile i dag varslet at de må trekke seg som arrangør.
Det bekrefter byrådsleder Raymond Johansen i en pressemelding.
– Oslo er europeisk miljøhovedstad i 2019. De neste årene skal vi sørge for at Oslo blir verdens første utslippsfrie storby, sier Johansen.
Han mener Oslo vil være en flott ramme for FNs klimatoppmøte, som består av over 190 land.
Les mer på P4


Les mer om:
Chile, Raymond Johansen, Oslo, Johansen, FNs, Parisavtalen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, vilha , klimatoppmøtet
NRK - 30 Oct 19 kl. 18:55

Vil ha klimatoppmøte til Oslo

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) mener klimatoppmøtet kan legges til Oslo etter at Chile trakk seg som vertskapsland for konferansen i desember. 25.000 delegater var ventet til COP25 i Santiago..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 18:30

Oslo kan overta klimatoppmøtet

Oslo kan overta klimatoppmøtet i desember etter at Chile onsdag varslet at landet trekker seg som arrangør..

VG - 31 Oct 19 kl. 11:21

Oslo er klar for klimatoppmøte!

Vi har ikke tid til å forsinke klimaarbeidet. Norge bør ta ansvar for at FNs klimatoppmøte gjennomføres. Oslo er klar til å overta når Santiago avlyser..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 18:30

Oslo-byrådet åpner for å overta klimatoppmøtet

Oslo åpner for å overta klimatoppmøtet i desember etter at Chile onsdag varslet at landet trekker seg som arrangør..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 18:30

Oslo-byrådet åpner for å overta klimatoppmøtet

Oslo åpner for å overta klimatoppmøtet i desember etter at Chile onsdag varslet at landet trekker seg som arrangør..

VG - 30 Oct 19 kl. 19:22

Raymond Johansen vil ha klimatoppmøtet til Oslo

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) mener klimatoppmøtet kan legges til Oslo etter at Chile trakk seg som vertskapsland for konferansen i desember..

P4 - 31 Oct 19 kl. 17:34

Spania vil holde klimatoppmøte

Spania har tilbudt seg å arrangere FNs klimatoppmøte. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at Chile trakk seg tidligere denne uken på grunn av uroen i landet.

NRK - 29 Jul 19 kl. 11:17

Seiler til klimatoppmøtet i USA

Greta Thunberg har annonsert på Twitter at hun vil seile til FNs klimatoppmøte i New York i september. Hun starter seillasen fra Storbritannia i august..

Dagbladet - 23 Sep 19 kl. 10:31

Trump dropper FNs klimatoppmøte

USAs president Donald Trump uteblir når FNs generalsekretær António Guterres trommer sammen til klimatoppmøte..

NRK - 30 Oct 19 kl. 18:04

Vil ha klimatoppmøte til Oslo

Bellona meiner Oslo bør ta over som vertskap for FNs klimakonferanse etter at Chile trekte seg. Dette er eit fint høve for Oslo til å runde av miljøhovudstadsåret, meiner organisasjonen. Konferansen skulle starte 3.

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Mann knivstukket

En mann ble knivstukket i Hakadal i Akershus tirsdag kveld. Skadeomfanget er ikke kjent, men han er kjørt til sykehus med ambulanse. Politiet har pågrepet en mann..

P4 - 4 timer siden

Reagerer på millioner til merkevarebygging

Flere politikere reagerer på at Bane Nor skal bruke 54 millioner kroner på design- og merkevaretjenester de neste årene. Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet mener dette er vanvittig og sløsing med skattebetalerens penger, melder Kampanje. Bane Nor på sin side forsvarer dette da de til nå ikke har klart å kommunisere tydelig nok hva som er deres ansvar..

P4 - 4 timer siden

Store oversvømmelser i Venezia

Kraftig regnvær har ført til store oversvømmelser i Venezia og flere steder sør i Italia. Vannstanden til den svært populære Markusplassen ble tirsdag ettermiddag målt til 1,4 meter på det høyeste. Det har ikke kommet meldinger om personskader..

P4 - 5 timer siden

Risikerer fengsel for menneskehandel

Aktor mener et ektepar i Stavanger bør dømmes til fengsel for menneskehandel. Ekteparet er tiltalt for å utnytte fire indiske kokker til tvangsarbeid i en restaurant. To av kokkene har forklart at de bare hadde fri i to dager det første året, melder Stavanger Aftenblad.

P4 - 5 timer siden

Lungebetennelse tar mange liv

Lungebetennelse tar et barneliv hvert 39. sekund. Hver dag dør nesten 2.

P4 - 6 timer siden

Mann filmet 4. klassinger i garderoben

En mann i 70-årene ble oppdaget mens han filmet fjerdeklassinger i guttegarderoben ved Tromsøbadet i Tromsø i dag. En ansatt ved skolen grep inn og sørget for at mannen slettet videoklippet, melder Nordlys. Alle de foresatte har fått informasjon om det som skjedde.

P4 - 6 timer siden

Tilsyn også hos Freia-eier

Konkurransetilsynet var på uanmeldt besøk også hos Freia-eier Mondelez i dag etter mistanke om brudd på konkurranseloven. Det bekrefter selskapet til E24. Fra før er det kjent at tilsynet hadde razzia hos både Orkla og Norgesgruppen i dag..

P4 - 6 timer siden

Søk avsluttet i Troms

Søket etter en eller flere personer som muligens hadde falt gjennom isen i Dyrøy i Troms i kveld er nettopp avsluttet. Det ble startet en stor redningsaksjon med helikopter og dykkere etter melding om lysaktivitet på Skøvatnet som plutselig forsvant. Politiet tror ikke lenger at noen har falt i vannet da de ikke har gjort noen funn som tilsier dette..

P4 - 6 timer siden

Drapsoffer hånes i sosiale medier

Den 15 år gamle gutten som ble skutt og drept i Malmø i Sverige lørdag hånes i sosiale medier. Anonyme personer uttrykker glede over at han ble drept, og de forsøker å ta kontakt med vennene og familien hans, melder Expressen. Politiet har blitt varslet om saken.

P4 - 7 timer siden

Har fortsatt ikke hørt fra NAV

Flere av de som har blitt feilaktig dømt for trygdesvindel har fortsatt ikke hørt fra NAV. Blant disse er en 70 år gammel kvinne som måtte sone åtte måneder i fengsel og betale tilbake 900 000 kroner til NAV, melder Aftenposten. NAV opplyser til avisen at de har forsøkt å ringe alle de 48 som er feilaktig dømt, men fortsatt ikke har fått kontakt med sju av disse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt