P4 > Nyheter

Friday, 29 May, 03:02

P4 - 30 Oct 19 kl. 19:04

Oslo vil ha klimatoppmøtet

Oslo står klar til å overta klimatoppmøtet i desember etter at Chile i dag varslet at de må trekke seg som arrangør.
Det bekrefter byrådsleder Raymond Johansen i en pressemelding.
– Oslo er europeisk miljøhovedstad i 2019. De neste årene skal vi sørge for at Oslo blir verdens første utslippsfrie storby, sier Johansen.
Han mener Oslo vil være en flott ramme for FNs klimatoppmøte, som består av over 190 land.
Les mer på P4


Les mer om:
Chile, Raymond Johansen, Oslo, Johansen, FNs, Parisavtalen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, vilha , klimatoppmøtet
NRK - 30 Oct 19 kl. 18:55

Vil ha klimatoppmøte til Oslo

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) mener klimatoppmøtet kan legges til Oslo etter at Chile trakk seg som vertskapsland for konferansen i desember. 25.000 delegater var ventet til COP25 i Santiago..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 18:30

Oslo kan overta klimatoppmøtet

Oslo kan overta klimatoppmøtet i desember etter at Chile onsdag varslet at landet trekker seg som arrangør..

VG - 31 Oct 19 kl. 11:21

Oslo er klar for klimatoppmøte!

Vi har ikke tid til å forsinke klimaarbeidet. Norge bør ta ansvar for at FNs klimatoppmøte gjennomføres. Oslo er klar til å overta når Santiago avlyser..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 18:30

Oslo-byrådet åpner for å overta klimatoppmøtet

Oslo åpner for å overta klimatoppmøtet i desember etter at Chile onsdag varslet at landet trekker seg som arrangør..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 18:30

Oslo-byrådet åpner for å overta klimatoppmøtet

Oslo åpner for å overta klimatoppmøtet i desember etter at Chile onsdag varslet at landet trekker seg som arrangør..

VG - 30 Oct 19 kl. 19:22

Raymond Johansen vil ha klimatoppmøtet til Oslo

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) mener klimatoppmøtet kan legges til Oslo etter at Chile trakk seg som vertskapsland for konferansen i desember..

P4 - 31 Oct 19 kl. 17:34

Spania vil holde klimatoppmøte

Spania har tilbudt seg å arrangere FNs klimatoppmøte. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at Chile trakk seg tidligere denne uken på grunn av uroen i landet.

NRK - 29 Jul 19 kl. 11:17

Seiler til klimatoppmøtet i USA

Greta Thunberg har annonsert på Twitter at hun vil seile til FNs klimatoppmøte i New York i september. Hun starter seillasen fra Storbritannia i august..

Dagbladet - 23 Sep 19 kl. 10:31

Trump dropper FNs klimatoppmøte

USAs president Donald Trump uteblir når FNs generalsekretær António Guterres trommer sammen til klimatoppmøte..

Dagbladet - 01 Dec 19 kl. 01:47

Thunberg blir forsinket til klimatoppmøtet

Klimaaktivisten Greta Thunberg, som er om bord i en katamaran på vei til Spania, sier at hun antar å ankomme Europa dagen etter klimatoppmøtet starter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Utenlandske fastboende på Svalbard får reise

Fra 1.juni får utenlandske fastboende på Svalbard reise til fastlandet. Det skjer som følge av at kravet om karantene for de som reiser fra fastlandet og til Svalbard oppheves.

P4 - 3 timer siden

Meldte inn falsk trussel til politiet

En person er pågrepet etter at han meldte inn en falsk nødmelding til politiet. Tidligere i kveld mottok politiet melding om at det var observert flere personer med våpen utenfor Oslo Lufthavn. Meldingen førte til at politiet aksjonerte og flere mennesker fikk panikk..

P4 - 4 timer siden

Renault sier opp 15.000

Bilprodusenten Renault sier opp 15.000 ansatte på grunn av koronaviruset. Nyheter kommer bare to dager etter at president Emmanuel Macron lanserte en elbil-satsing hvor han avslørte av Renault vil tredoble sin produksjn av elbiler de neste årene..

P4 - 4 timer siden

Trump har signert presidentordre om sosiale medier

President Donald Trump har signert en presidentordre om sosiale medier. Orden vil gjøre Facebook, Twitter og Google mer åpne for erstatning, melder CBS news. Trump sier vider at han vil jobbe for en ytterligere lovgivning, og kommer etter at Twitter publiserte lenker til faktasjekking på to av hans Twitter-meldinger..

P4 - 4 timer siden

Arbeidsulykke på Via Ferrata i Åndalsnes

En person er hentet ut etter en arbeidsulykke i Via Ferrata i Åndalsnes. Personen måtte bli hentet med helikopter etter å ha landet på en berghylle, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 5 timer siden

Færre personskader i 2019

Det var færre personskader i fjor. Tall fra Personskadedata fra Helsedirektoratet viser at det var 3.000 færre personskader i fjor enn i 2018, ifølge NTB.

P4 - 6 timer siden

50 verdensledere tar til orde for samarbeid

50 verdensledere tar til orde for samarbeider etter koronapandemien. De 50 lederne deltok på en videokonferanse i dag, hvor målet var å styrke et samarbeid på tvers av land og gjøre verden mer motstandsdyktig..

P4 - 6 timer siden

Slåsskamp på E18

Det oppsto slosskamp mellom to en MC-fører og en bilist på E18 ved Sande i ettermiddag. Ifølge politiet har føreren fått påført voldsskader, men ikke alvorlig. Bilisten fikk beslaglagt førerkortet og MC-føreren er anmeldt for vold.

P4 - 7 timer siden

UP: Full forståelse for at folk reagerer

Sjef for Utrykningspolitiet Steven Hasseldal sier han forstår at folk reagerer på at politiet kjører på en MC-syklist i forbindelse med et oppdrag. I en video fra en privatbilist ser det ut som politiet kjører på MC-syklisten bevisst, etter at han hadde bremset ned. Nå har Hasseldal selv sendt saken til Spesialenheten for politisaker:.

P4 - 7 timer siden

Forren ferdig i Molde

Vegard Forren har spilt sin siste kamp for Molde. Ifølge TV 2 er han og klubben nå enige om å avslutte kontraksforholdet. I et intervju med kanalen tidligere i uken fortalte Forren om at han har slitt med gamlingsproblemer i 15 år, og skal blant anent ha lånt penge fra Moldes botkasse for å betale spillegjeld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt