NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 03:33

NRK - 06 Nov 19 kl. 10:30

Oslo topper nasjonale prøver

Det er fortsatt Oslo som får de beste resultatene, skriver VG. I Oslo presterer 17 prosent av elevene i åttende trinn på høyeste mestringsnivå i lesing, mens andelen på høyeste mestringsnivå i de andre fylkene varierer mellom seks og ti prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, topper, nasjonale, prøver
P4 - 11 Mar 20 kl. 22:07

Venstre-topper vil ha Melby som statsråd

Flere Venstre-topper VG har snakket med ønsker seg Guri Melby som ny statsråd i regjeringen. Ifølge topper både i Unge Venstre, Oslo Venstre og Venstrekvinnelaget har Melby særlig markert seg på utdanningsfeltet, og vil være en god erstatter for Trine Skei Grande som i dag kunngjorde at hun gir seg som både leder og kunnskapsminister..

VG - 11 Mar 20 kl. 22:04

Venstre-topper vil ha Guri Melby som statsråd

Guri Melby bør gå inn i regjering når Trine Skei Grande går ut, mener topper både i Unge Venstre, Oslo Venstre og Venstrekvinnelaget..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 07:37

Røkke topper - igjen

Kjell Inge Røkke topper lista over Norges rikeste nok en gang..

Dagbladet - 30 Sep 19 kl. 06:00

De nasjonale klimastrateger

Vår tids nasjonale strateger må modernisere norsk klimapolitikk på en måte som fordeler goder og ansvar mer rettferdig enn i dag..

NRK - 16 Apr 20 kl. 13:08

Alle Oslo-skoler åpnes 27. april

Oslo Byrådet bekrefter at alle Oslo-skoler åpnes 27. april, skriver Aftenposten. Åpningen vil i utgangspunktet gjelde for 1.

Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 08:18

Jenter gjør det dårligere på nasjonale prøver

Jenter gjør det litt svakere på de nasjonale prøvene enn før. Kjønnsforskjellene er størst i regning..

Aftenposten - 02 Jan 20 kl. 09:36

16-åringen var et lyspunkt på Branns mørke dag. Nå topper han BTs talentkåring.

16 år gamle Mikal Berg Kvinge topper BTs talentliste..

P4 - 20 Aug 19 kl. 09:36

Jus-topper ut mot Oslo-dominert Høyesterett

18 av de 20 dommerne i Høyesterett har sin utdanning fra Oslo. Det kan føre til ubevisst diskriminering, mener professor ved det Juridiske fakultetet i Bergen, Jørn Øyrehagen Sunde. Det er et problem fordi folk tenker likt og ikke gir hverandre utfordringer, sier han til NRK.

NRK - 14 Aug 19 kl. 12:30

Nasjonale tryggingstiltak held fram

Politidistrika har fått beskjed om at dei nasjonale tiltaka etter skytinga ved al-Noor Islamic Center i Bærum er forlenga ut neste veke. Det handlar blant anna om auka nærvær og væpning i samband med større muslimske arrangement..

Aftenposten - 28 Jul 19 kl. 21:19

USAs nasjonale etterretningssjef går av

USAs nasjonale etterretningsdirektør Dan Coats trekker seg, opplyser president Donald Trump..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Intet snarlig valg i Kosovo

Kosovos øverste rettsinstans avviste torsdag statsminister Albin Kurtis krav om snarlig valg etter hans koalisjon kollapset i mars. Etter å ha vurdert Kurtis krav, kunngjorde domstolen at presidentdekretet var i «overensstemmelse med grunnloven»..

NRK - 10 minutter siden

26 000 nye koronatilfeller i Brasil

Helsemyndighetene i Brasil opplyser at det er registrert 26 417 nye tilfeller av koronasmitte i landet siste døgn. Til sammen er nå 438.238 smittet i Sør-Amerikas største land.

NRK - 45 minutter siden

Brann i rekkehus i Florø

Det brenner i tak og vegger i andre etasje i et rekkehus i Florø natt til fredag, der nødetater har evakuert alle beboere på stedet. Politiet fikk melding om brannen i rekkehuset i Florø i Kinn kommune klokka 2..

NRK - 1 time siden

Kan få britisk statsborgerskap

Den britiske regjeringen ser på muligheten for å gi 300.000 borgere i Hongkong, med britisk nasjonalt oversjøisk pass, britisk statsborgerskap. opplyser utenriksminister Dominic Raab i Storbritannia, ifølge avisen Financial Times..

NRK - 2 timer siden

Minnesota setter inn nasjonalgarden

Guvernøren i Minnesota har kalt inn nasjonalgarden for å håndtere demonstrasjonene i Minneapolis etter at en mann døde under en pågripelse av politiet. Nye demonstrasjoner er planlagt torsdag kveld i sentrum av byen..

NRK - 3 timer siden

Børsnedgang i USA onsdag

Etter tre dager på rad med oppgang falt de toneangivende indeksene på New York-børsen torsdag. Dow Jones-indeksen falt 0,6 prosent. Den bredere S&P 500-indeksen gikk ned 0,2 prosent.

NRK - 4 timer siden

Avsluttet politiaksjon på OSL

Politiaksjonen som ble satt i gang på Oslo lufthavn etter melding om en person med våpen er avsluttet. – Normal trafikk til og fra Gardemoen vil gjenopptas, melder politiet. Politiet mistenker at nødmeldingen var falsk og melderen er pågrepet..

NRK - 4 timer siden

Politiaksjon på Oslo lufthavn

Væpnet politi rykket torsdag kveld ut til Oslo lufthavn på Gardermoen, etter melding om at en person var observert med et våpen. Operasjonsleder Terje Marstad i politiet sier til NRK at de så langt ikke har funnet noen person med våpen på flyplassen..

NRK - 5 timer siden

Trump signerte sosiale medier-ordre

USAs president Donald Trump har signert en presidentordre som vil fjerne sosiale mediers beskyttelse mot erstatningsansvar. Trump beskylder Twitter for politisk aktivisme etter at de plasserte en faktasjekk-merkelapp på to av hans twittermeldinger..

NRK - 5 timer siden

Klimamøte i Glasgow utsatt til 2021

FN har bestemt at klimamøtet COP26 som skulle holdes i år er utsatt i ett år, til 2021. Møtet ble avlyst som følge av koronapandemien. Klimamøtet skal nå holdes fra 1.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt