NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 04:04

NRK - 06 Nov 19 kl. 10:30

Oslo topper nasjonale prøver

Det er fortsatt Oslo som får de beste resultatene, skriver VG. I Oslo presterer 17 prosent av elevene i åttende trinn på høyeste mestringsnivå i lesing, mens andelen på høyeste mestringsnivå i de andre fylkene varierer mellom seks og ti prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, topper, nasjonale, prøver
Dagbladet - 30 Sep 19 kl. 06:00

De nasjonale klimastrateger

Vår tids nasjonale strateger må modernisere norsk klimapolitikk på en måte som fordeler goder og ansvar mer rettferdig enn i dag..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 07:37

Røkke topper - igjen

Kjell Inge Røkke topper lista over Norges rikeste nok en gang..

Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 08:18

Jenter gjør det dårligere på nasjonale prøver

Jenter gjør det litt svakere på de nasjonale prøvene enn før. Kjønnsforskjellene er størst i regning..

NRK - 14 Aug 19 kl. 12:30

Nasjonale tryggingstiltak held fram

Politidistrika har fått beskjed om at dei nasjonale tiltaka etter skytinga ved al-Noor Islamic Center i Bærum er forlenga ut neste veke. Det handlar blant anna om auka nærvær og væpning i samband med større muslimske arrangement..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 18:44

60.000 la ut på søndagstur på DNTs nasjonale turdag

Det ble ny deltakerrekord da over 60.000 mennesker deltok på Den norske turistforenings nasjonale turdag søndag..

Aftenposten - 28 Jul 19 kl. 21:19

USAs nasjonale etterretningssjef går av

USAs nasjonale etterretningsdirektør Dan Coats trekker seg, opplyser president Donald Trump..

P4 - 20 Aug 19 kl. 09:36

Jus-topper ut mot Oslo-dominert Høyesterett

18 av de 20 dommerne i Høyesterett har sin utdanning fra Oslo. Det kan føre til ubevisst diskriminering, mener professor ved det Juridiske fakultetet i Bergen, Jørn Øyrehagen Sunde. Det er et problem fordi folk tenker likt og ikke gir hverandre utfordringer, sier han til NRK.

P4 - 09 Nov 19 kl. 17:56

MDG i samtaler med LO

Miljøpartiet de Grønne er nå i samtaler med LO, med mål om et tettere samarbeid. I tillegg til et tettere samarbeid, håper partiets nasjonale talsperson Une Bastholm de vil oppnå en bedre forståelse av hverandre, og dempe konflikter, skriver Klassekampen. Hun møter nå i høst flere sentrale topper i fagbevegelsen.

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 09:57

Iron Maiden til Oslo

Topper plakaten under neste års Tons of Rock-festival i juni..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 07:00

På kun fire år har tre Byåsen-topper sluttet: – Et av de største problemene i idretten

Nå har klubbens styreleder hatt samtaler med fem gamle Byåsen-topper for å finne ut hvordan de kan stoppe gjennomtrekket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sju drept i voldelige protester

Totalt sju personer ble drept i volden som utspant seg i gatene etter valget i Bolivia i oktober. . Fire av dem ble drept av skudd, sier regjeringsadvokat Juan Lanchipa..

NRK - 45 minutter siden

Godkjent av grunnlovsdomstolen

Grunnlovsdomstolen i Bolivia slår fast at vedtaket om å innsette Jeanine Añez som midlertidig president er gyldig og godkjenner det. Landets avgåtte president Evo Morales omtaller matkovertakelsen som «det mest avskyelige kuppet i historien»..

NRK - 45 minutter siden

Høyreekstremister pågrepet i Italia

Italiensk politi har pågrepet to personer i forbindelse med en etterforskning av en gruppe høyreekstremister som skal ha planlagt å bombe en moské. Totalt tolv personer er under etterforskning i saken..

NRK - 1 time siden

Vil kutte kraftig i cruisetrafikken

Cruiseturister legger igjen minst penger på land i Norge og slipper ut mest CO2, kommer det fram i en ny rapport laget for NHO Reiseliv. Nå vil NHO gjøre kraftige cruise-kutt, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Tre pågrepet etter vold i Larvik

En person er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en voldshendelse i et hus i Larvik. Tre personer er pågrepet og satt i arresten. Hendelsesforløpet er uklart, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet for vold i Kragerø

En mann i 30-årene er pågrepet i Kragerø, mistenkt for å ha utøvet vold mot sin egen kjæreste. Hun skal ha fått tildelt flere slag i sitt eget hjem. Mannen er nå satt i arrest i påvente av avhør, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Thunberg tar katamaran til Spania

Klimaaktivisten Greta Thunberg skal seile fra Virginia på USAs østkyst til Spania med en 15 meter lang katamaran for å delta på klimatoppmøtet i desember. Turen over Atlanterhavet starter fra Hampton onsdag, skriver 16-åringen på Twitter..

NRK - 2 timer siden

100.000 nye trær innen 2030

Bymiljøetaten i Oslo vil plante 10.000 trær i Oslo neste år. I år har kommunen plantet 302 trær, ifølge Dagsavisen.

NRK - 3 timer siden

Involvert i flest dødsulykker

Fra 2014 til 2018 var det 140 dødsulykker med tunge kjøretøy på norske veier. I 105 av ulykkene satt en nordmann bak rattet. Det viser sammenstillingen Samferdselsdepartementet har laget med tall fra Statens vegvesens ulykkesanalysegruppe.

NRK - 3 timer siden

Overgrepsdom opp for høyesterett

Australias høyesterett skal behandle kardinal George Pells anke om dommen på seks års fengsel for seksuelle overgrep mot mindreårige gutter. Det er foreløpig ikke satt noen dato for når saken kommer opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt