VG > Nyheter

Wednesday, 20 November, 23:12

VG - 15 Oct 19 kl. 07:51

Oslo skrev under på erklæring: Vil kutte kjøtt-spising for ansatte

Oslo har sammen med byer som Paris, Stockholm og København skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Paris, København

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, skrevunder på , erklæring, Vil, kutte, kjøtt-spising, for, ansatte
NRK - 20 Aug 19 kl. 17:48

Felles nordisk erklæring om klima

Statsminister Erna Solberg og andre leiarar i Norden skreiv under ei felles erklæring om klima og utvikling i Reykjavík. Uroa for klima som spesielt dei yngre generasjonane i aukande grad gir uttrykk for, må bli tatt på alvor, står det i erklæringa..

P4 - 25 Sep 19 kl. 18:33

Bystyret erklærer klimakrise

Bystyret i Oslo har i dag blitt enige om å erklære klimakrise. Det var kun Frp som stemte imot erklæringen. Oslo skal kutte klimagassutslippene med 95 prosent innen 11 år.

NRK - 06 Aug 19 kl. 13:33

Erklærer nasjonal epidemi

Filippinenes helsedepartement har erklært utbruddet av denguefeber for en nasjonal epidemi. Ved en slik erklæring kan lokale myndigheter kreve rask hjelp fra et spesielt fond. Så langt i år er 146.

NRK - 14 Aug 19 kl. 14:37

MDG vil erklære klimakrise i Oslo

Bystyret i Oslo må slutte seg til et innbyggerforslag om å erklære miljø- og klimakrise, anbefaler Oslo-byråd Lan Marie Berg onsdag. Hun viser til et sterkt behov for tiltak og politikk for å motvirke tap av naturmangfold og få ned klimautslippene..

NRK - 25 Sep 19 kl. 18:31

Oslo byråd erklærer klimakrise

Bystyret i Oslo har onsdag blitt enige om å erklære klimakrise. Kun Frp stemte imot. Oslo skal kutte klimagassutslippene med 95 prosent innen 2030.

NRK - 30 Aug 19 kl. 00:55

Orkanfare utløser unntakstilstand

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia erklærer unntakstilstand. Torsdagens erklæring fra delstatens guvernør Brian Kemp kommer tre dager før Dorian er ventet å nå USAs fastland..

NRK - 04 Sep 19 kl. 05:23

Erklærer krisetilstand i delstat

Donald Trump har signert en erklæring om krisetilstand i North Carolina i påvente av at stormen «Dorian» skal treffe land i USA. – Jeg håper dere ikke kommer til å trenge den, skriver Trump på Twitter..

P4 - 07 Sep 19 kl. 07:19

Inngikk Amazonas-avtale

Sju sør-amerikanske land har nå undertegnet en erklæring for å støtte Amazonas-regnskogen. Colombia, Bolivia, Ecuador, Peru, Brasil, Surinam og Guyana signerte erklæringen i går. Verdens største regnskog skal beskyttes av koordinert katastrofeberedskap.

P4 - 12 Jul 19 kl. 17:35

Elsparkesyklist døde

En kvinne som kjørte el-sparkesykkel er døde da hun kolliderte med lastebil sør i London i dag. Det melder BBC. Ulykken skjedde i en rundkjøring, og kvinnen i 30-årene ble erklært død på stedet.

NRK - 02 Aug 19 kl. 20:24

Mann omkom etter fall fra båt

En 60-åring er erklært død etter å ha blitt tatt opp av havet ved Dønna i Nordland. Politiet anser hendelsen som en tragisk ulykke. Det ble sendt luftambulanse, legebåt og politi til stedet.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Underslo fire millioner kroner fra fagforening

Mannen satt som kasserer i en fagforening tilknyttet LO da han jukset med regnskapet og stjal over fire millioner kroner..

VG - 12 timer siden

Politiet har brukt tre år på å etterforske våpenlagersjef

Den pensjonerte lagersjefen ble siktet for underslag i november 2016. Tre år senere har politiet fortsatt ikke et sikkert svar på om våpensamlingen hans er ulovlig..

VG - 16 timer siden

Advarer om glatte veier på Østlandet: – Kjør forsiktig

Politiet og Vegtrafikksentralen advarer om svært glatte veier i flere fylker på Østlandet, som følge av at regnet har skylt saltet vekk og tåken fryser på bakken..

VG - 15 timer siden

SV vil fjerne Boligsparing for ungdom

I sitt alternative statsbudsjett foreslår SV å avvikle ordningen Boligsparing for ungdom (BSU) som gir unge skattelette ved å spare til bolig..

VG - 16 timer siden

Dømt for brutalt drap: – Handlingene dine var ondskapsfulle og meningsløse

Patrick Frazee er dømt for å ha drept sin forlovede Kelsey Berreth med et balltre mens parets ett år gamle datter lå på i naborommet..

VG - 16 timer siden

Advarer mot glatte veier på Østlandet: – Kjør forsiktig

Tåke som fryser på bakken fører til glatte veier i flere fylker på Østlandet. Politiet og Vegtrafikksentralen oppfordrer bilistene til å kjøre forsiktig..

VG - 21 timer siden

Det nye arbeidslivet: - Det er jobbhåp for alle som vil

For å få fremtidens jobber kan karakterer bli mindre viktig: – Om du er samvittighetsfull, menneskenær og har evne til fordypning, vil bli vel så viktig i mange jobber, sier Camilla Tepfers i inFuture..

VG - Igår: 19:04

Amnesty: Minst 100 drept av sikkerhetsstyrkene i Iran

Minst 106 personer har mistet livet i opptøyene i Iran, ifølge Amnesty. Uroen brøt ut etter at myndighetene varslet en kraftig økning i bensinprisen..

VG - Igår: 18:54

Anniken Hauglie med brevbombe: NAV kjente til straffesaker i februar

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) overleverte tirsdag sensasjonell ny informasjon om NAV-skandalen til Stortinget: NAV visste allerede i februar om pågående straffesaker som følge av mulig feil rettspraksis. Hauglie vil i dag ikke svare på om hun har tillit til NAV-direktøren..

VG - Igår: 10:45

Anker dommen mot Mazyar Keshvari

Statsadvokaten anker straffeutmålingen på sju måneders fengsel i saken mot Mazyar Keshvari fordi de mener straffen er for mild..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt