P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 13:11

P4 - 05 Nov 19 kl. 05:19

Oslo skal lære bort klimaregnskap

Oslo kommune skal lære andre kommuner hvordan de kan lage klimaregnskap.
Klimaetaten jobber med å utvikle en nasjonal veileder.
Miljø- og samferdeselsbyråd Lan Marie Berg sier til Dagsavisen at alle verdens kommuner, byer og land bør få klimabudsjett som Oslo, da det tydeliggjør hvilke tiltak som skal gjennomføres og hvordan det står i forhold til vedtatte klimamål..
Les mer på P4


Les mer om:
Lan Marie Berg, Dagsavisen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, skal, lære, bort, klimaregnskap
P4 - 20 Sep 19 kl. 08:15

Vazelina-billettene revet vekk

Alle som nå sitter og tenker at de skal ta et skikkelig farvel med Vazelina Bilopphøggers i Oslo Spektrum i mars. De kan bare glemme det. Samtlige billetter til avskjedskonserten ble revet bort på få minutter etter at de ble lagt ut for salg i dag tidlig.

P4 - 25 May 20 kl. 08:19

Tre av fire cruisekaier skal vekk i Oslo

Tre av fire cruisekaier skal bort i Oslo. Byråd for byutvikling i Oslo, Hanna Marcussen fra Miljøpartiet De Grønne, sier til Dagbladet at de vil fjerne cruisetrafikken og tilrettelegge for byliv og rekreasjon. De ber om innspill fra publikum, men beroliger samtidig med at danskebåten fortsatt skal få legge til kai..

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 09:39

Vil kaste ut kommersielle barnevernsaktører

Alle private barnevernsbedrifter, som står for en tredel av tilbudet i Oslo, skal nå bort, ifølge en ny avtale mellom byrådet i Oslo og fagbevegelsen..

NRK - 06 Sep 19 kl. 07:31

Ut med private barnevernsbedrifter

Alle private barnevernsbedrifter, som står for en tredel av tilbudet i Oslo, skal nå bort, ifølge en ny avtale mellom byrådet i Oslo og fagbevegelsen. Oppvekstbyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) lover at det skal skje innen 2021, skriver Klassekampen..

NRK - 22 Aug 19 kl. 01:48

Gruveutstyr «gis bort mot henting»

Gruvesamfunnet Svea på Svalbard skal legges ned. Nå har selskapet som eier gruva bestemt at det store gruveutstyret skal gis bort mot henting. Årsaken er at det er billigere enn å håndtere det som skrapmetall og spesialavfall, skriver Klassekampen..

Dagbladet - 18 Oct 19 kl. 10:16

Bilene skal bort innen 2025

MDG, Ap og SV går sammen om å fjerne privatbilismen i bydel Gamle Oslo om drøye fem år..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 12:25

Raymond (80) ga bort livsverket sitt. – En skatt vi skal ta vare på

«Alle» kjenner Raymond Wardenær i volleyballen. Nå har han gitt bort det han er mest kjent for..

NRK - 19 May 20 kl. 07:03

Fjerner syv av ti kollektivplasser

70 prosent av plassene på trikk og T-bane i Oslo og Viken skal bort i løpet av et par uker. I helgen begynte Sporveien å merke seter og ståplasser. Målet er å sikre større avstand mellom passasjerene, skriver Aftenposten..

VG - 04 Oct 19 kl. 22:15

Bahareh Letnes: – Jeg er en av tusenvis som valgte bort Frp

Per Sandbergs samboer Bahareh Letnes tar et oppgjør med Frp-politikere hun mener skyver bort velgere gjennom «sniknasjonalisering» av partiet. FpU-leder i Oslo ønsker debatten velkommen..

Aftenposten - 25 May 20 kl. 09:55

Byrådet i Oslo vil fjerne tre av fire cruisekaier

Tre av kaiene som er tilrettelagt for cruisetrafikk i hovedstaden, skal bort om byrådet får det som de vil..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Alvorlig skadd etter ulykke

En motorsyklist er livstruende skadd skadet etter en kollisjon med en bil og en MC på Reshjemsvegen mellom Notodden og Bø. Det skriver Telemarksavisa. Bakgrunnen for ulykken er uklar..

P4 - 1 time siden

Biden ut mot rasisme

Joe Biden, som ligger an til å bli demokratenes presidentkandidat, mener USA nå må ta et oppgjør med systematisk rasisme i landet. Det brutale pågripelsen som førte til at afroamerikaneren George Floyd døde i Minneapolis, har utløst voldsomme demonstrasjoner mot politivold og rasisme i USA. Fire politimenn har fått sparken, og en av dem er siktet for forsettlig drap..

P4 - 30 minutter siden

Oftere ute enn før

Folk i Oslo har brukt naturen tre ganger mer i koronakrisen enn til vanlig. Det viser en undersøkelse fra Norsk institutt for naturforskning ved hjelp av mobile sporingsdata i treningsappen Strava. Undersøkelsen viser økning i løping, fotturer og sykling.

P4 - 1 time siden

Kraftig brann i rekkehus

Det brenner nå kraftig i et rekkehus på Haugenstua i Oslo. Det er fare for at det kan spre seg og store brannmannskaper jobber nå med å få kontroll på brannen. Beboere blir nå evakuert og politiet tror de har kontroll på alle som har vært i boligene.

P4 - 1 time siden

Flere vil endre reisevanene

Flere nordmenn sier de vil endre reisevanene sine permanet etter koronakrisen. I en undersøkelse Norstat har utført for Vy svarer 15 prosent at de vil forandre reisemåte for godt. Samtidig svarer én av fem som pleide å reise kollektivt til og fra jobb, at de ikke gjør det lenger, melder NRK..

P4 - 2 timer siden

Utslippsrekord i Longyearbyen

Kullkraftverket i Longyearbyen på Svalbard slapp ut rekordmye karbondioksid i fjor. Kraftverket slapp ut 77.000 tonn Co2, melder NRK.

P4 - 2 timer siden

Advarer mot kosttilskudd

Mattilsynet advarer nå mot at kosttilskuddet Muscletech fra USA kan føre til leversvikt og dødsfall. Flere norske forbrukere har bestilt produktet fra utenlandske nettsider, opplyser tilsynet..

P4 - 2 timer siden

Tror pandemien gir klimaeffekt

To av tre nordmenn tror koronapandemien vil redusere de globale klimautfordringene på kort sikt. Det viser en undersøkelse fra Opinion, melder NTB. Men over halvparten av de spurte mener viruset ikke vil ha en langvarig effekt på klimaet.

P4 - 3 timer siden

Digitalbruk har skutt i været

Flere nordmenn bruker digitale tjenester i dag enn før koronapandemien brøt ut. 92 prosent av de spurte i McKinseys undersøkelse sier at de bruker digitale tjenester nå mot 78 prosent før utbruddet. Samtidig svarer rundt 80 prosent av førstegangsbrukerne at de vil opprettholde sine digitale vaner etter at samfunnet åpner igjen..

P4 - 3 timer siden

Frp vil ha ølsalg på bensinstasjoner

Frp fremmer igjen forslag om ølsalg på bensinstasjoner og i kiosker. Partiet vil ha flere lettelser på norske alkohollover, skriver Vårt Land. Helsetalskvinne Åshild Bruun-Gundersen mener kommunene selv vil være i stand til å finne ut hvor det kan selges øl..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt