E24 > Økonomi

Wednesday, 13 November, 02:44

E24 - 04 Nov 19 kl. 05:44

Oslo kommune vil bygge flere boliger

Byrådet i Oslo har mål om å skaffe 1.000 nye leiligheter i denne bystyreperioden..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, kommune, vil, bygge, flere, boliger
P4 - 27 Aug 19 kl. 15:42

Oslo kommune anker utbyggerdom

Oslo kommune krever omkamp om utbygger skal dekke sykkelvei- og trikkeskinner. Det skriver Nettavisen. Selskapet Entra vant i en rettssak mot kommunen i juni, der stridens kjerne står om kommunen kan kreve at utbyggeren må være med å betale for å oppgradere trikkeskinner og bygge sykkelvei.

P4 - 06 Sep 19 kl. 08:12

Søppelarbeidere krever millioner av Oslo kommune

Rundt 30 gjenvinningsarbeiderne ved Haraldrudanlegget i Oslo har i en årrekke gått glipp av ulempetillegg. Nå krever de millioner av Oslo kommune, melder NRK. Men Energigjenvinningsetaten i Oslo kommune har ikke betalt ulempetillegg i juni-lønningen, når feriepengene utbetales.

P4 - 12 Oct 19 kl. 12:47

Vil bygge badeland til 162,5 millioner før sammenslåing

Haram kommune på Sunnmøre skal bruke 162,5 millioner kroner på å bygge et badeland før de blir tvangssammenslått. I 2020 blir de en del av nye Ålesund kommune. 5 av 27 kommunestyrerepresentanter stemte i mot, de mener kommunen bruker penger de ikke har, skriver Aftenposten.

NRK - 18 Oct 19 kl. 09:56

Åpner tilsyn mot Oslo kommune

Arbeidstilsynet varsler tilsyn mot Oslo kommune etter NRK avsløringen om 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven. – Vi åpner tilsyn med både Energigjenvinngsetaten og med Oslo kommune, sier Bård Hogstad, inspektør i Arbeidstilsynet..

P4 - 21 Oct 19 kl. 14:18

Enda flere lovbrudd i Oslo kommune

Det er avdekket enda flere brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune. Tall NRK har fått innsyn i viser at kommunens velferdsetat har 6852 brudd på loven fra 2016 til og med september i år. Dermed er antall dokumenterte overtidsbrudd i Oslo kommune de siste årene oppe i totalt 99.

P4 - 04 Nov 19 kl. 05:47

Oslo kjøper opp boliger

Oslo kommune vil gjøre det lettere for flere å komme inn på boligmarkedet i hovedstaden. De tester ut nye boligpolitiske virkemidler og skal blant annet bygge flere og mer varierte boliger, og ser på muligheten til å kjøpe små og mellomstore bygårder, melder Dagsavisen. Byrådet vil også gjennomføre forsøk med at folk som leier en bolig kan kjøpe denne.

P4 - 15 Oct 19 kl. 07:45

- Bagatelliserer lovbruddene i Oslo kommune

Oslo Høyre anklager Fagforbundet for å bagatellisere de 15.000 lovbruddene som er avdekket i Oslo kommune. Fagforbundet sa forrige uke at bruddene var alvorlig, men ville ikke omtale det som en skandale.

P4 - 19 Aug 19 kl. 15:04

NHO mener Oslo er årets beste kommune

Næringslivets Hovedorganisasjon, NHO, har kåret Oslo til landets beste kommune. Alle landets kommuner er målt på økonomiske prestasjoner og rammebetingelsene for næringslivet. Bak Oslo kommer Sola og Bærum, mens Fosnes, Kvalsund og Kvæfjord havner nederst i kåringen..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 19:00

Bent Høies diktat til Oslo kommune: Nedlegg Ullevål! | Rune Slagstad

Helseminister Bent Høie hevder «at å ruste opp Ullevål i stedet for å bygge på Gaustad, vil være dyrere». Det er fake news..

P4 - 18 Oct 19 kl. 15:06

65 000 lovbrudd ved sykehjem i Oslo

Det har vært 65 694 brudd på arbeidsmiljøloven ved Sykehjemsetaten i Oslo kommune siden 2013. Det viser en oversikt NRK har fått. Arbeidstilsynet har åpnet tilsyn med hele Oslo kommune etter avsløringer om 15 000 lovbrudd i flere etater.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Ferske IEA-anslag frem til 2040: Venter fortsatt høyere oljeforbruk

Oljeforbruket ligger an til å stige med nær ti prosent til 2040, og oljeprisen kan stige til over 100 dollar fatet i samme periode, anslår IEA i en fersk rapport. Skal klimamålene nås, må derimot forbruket falle kraftig..

E24 - 4 timer siden

Ferd-arving ber om 6,5 mill. mer for Frogner-bolig etter ett år

Ferd-arving Katharina Andresen selger leiligheten på Frogner etter ett år. Leiligheten er lagt ut for salg med en prisantydning på 16,5 millioner kroner. Andresen kjøpte selv leiligheten for 10,6 millioner..

E24 - 4 timer siden

Gunhild Stordalen får leilighet og EAT-millioner – oppå gullavtale

Petter Stordalen (56) viderefører den økonomiske støtten til Gunhild Stordalens EAT-prosjekt. Han har kjøpt leilighet til henne i Oslo. Hun sitter også på en gullkantet havariavtale verdt over 100 millioner kroner..

E24 - 8 timer siden

Facebook lanserer Vipps-lignende tjeneste kalt «Facebook Pay»

Facebook lanserer tirsdag betalingstjeneste som i likhet med Vipps tilbyr vennebetaling og mulighet for kjøp av produkter og tjenester..

E24 - 6 timer siden

Konkurransetilsynet aksjonerte mot Freia også

Tirsdag kveld bekreftes det fra Freia-eier Mondelez Norge at også de har fått uanmeldt besøk av Konkurransetilsynet tirsdag, det bekrefter selskapet til NRK og Dagens Næringsliv..

E24 - 7 timer siden

Trump sier første steg i en handelsavtale med Kina er nær

Donald Trump sier under en tale i New York at de to stormaktene er nær en fase en-avtale..

E24 - 7 timer siden

SSB tror ikke på svensk nøkkeltallsblemme i Norge: – Ville ha stoppet tallene

Sveriges svar på SSB har publisert feilaktige ledighetstall og må gjøre nye beregninger av BNP. Det ville trolig ikke skjedd i Norge, mener spesialrådgiver Ann Lisbet Brathaug..

E24 - 9 timer siden

Fremskynder rapport om innkjøpspriser etter razziaer

Det bekrefter Konkurransetilsynets avdelingsdirektør Beate Berrefjord til E24..

E24 - 12 timer siden

Razzia hos Orkla og Norgesgruppen

Konkurransetilsynet gjennomførte tirsdag razzia hos såpeprodusenten Lilleborg og Norgesgruppen etter mistanke om brudd på konkurranseloven..

E24 - 10 timer siden

De skal redde Norge fra brexit-kaos

I to år har har en tverrfaglig gruppe møttes månedlig i utenriksdepartementet, for å prøve å redde Norge fra et brexit- kaos. Nå må beredskapen utsettes ytterligere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt