NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 10:54

NRK - 07 Nov 19 kl. 18:19

Oslo importerer stein fra Kina

Når det nå legges ny stein i hovedgaten over Grünerløkka, har miljøhovedstaden Oslo valgt å hente stein fra den andre siden av jordkloden. Uforståelig, mener Norsk Bergindustri..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Grünerløkka, Oslo, Norsk Bergindustri, Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, importerer, steinfra , Kina
P4 - 07 Nov 19 kl. 18:57

Stein fra Kina i Oslos gater

Ny stein som skal legges i en gate på Grünerløkka i Oslo kommer fra Kina. Det skal legges brostein og kantstein i gaten der trikken kjører, og alt er kinesisk, melder NRK. Norsk Bergindustri sier til kanalen det er nok stein å ta av i Norge, men at norsk stein er dyrere.

NRK - 14 Sep 19 kl. 02:41

Slått med stein i Oslo

To personer skal ha blitt slått i ansiktet med en stein i Tollbugata i Oslo sentrum. Det skriver politiet på Twitter. Begge blir sjekket av ambulanse.

VG - 07 Aug 19 kl. 18:46

Ekspert om Hongkong-demonstrasjoner: - Kina mener Vesten står bak

– I Kina blir demonstrasjonene sett på som noe Vesten står bak, sier asiaforsker Stein Tønnesson..

P4 - 30 Sep 19 kl. 05:54

Kina har flest krigsskip

Flere eksperter mener man må forberede seg på å se kinesiske krigsskip også i arktiske farvann nå som Kina har flere krigsskip enn USA. Tidligere marinekaptein Jim Fanell sier til Aftenposten at dersom ingen utfordrer Kina, vil landet kunne dominere verdenshavene innen 2049. Stein Tønnesson, tidligere direktør ved det fredsforskningsinstituttet PRIO, peker på at hvordan Kina opptrer når det gjelder fiske, olje og militær utnyttelse kan skape utfordringer også for Norge, blant annet utenfor Svalbard..

P4 - 05 Sep 19 kl. 09:32

Oslo børs stiger fra start

Hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp med nesten halvannen prosent etter en snau halvtimes handel i dag. Det skjer etter at også asiatiske børser steg i dag, som følge av nyheten om at Kina nå sender representanter til USA for å diskutere handelsavtalen mellom landene. Handelskrigen mellom USA og Kina har preget børsene verden over i lang tid..

Hegnar.no - 20 Aug 19 kl. 10:15

Ny lakserute fra Oslo til Kina

To ganger i uken skal Suparna Airlines fylle en jumbojet med sjømat som skal rett til Kina..

E24 - 20 Aug 19 kl. 14:35

Ny fraktrute mellom Oslo Lufthavn og Kina

Det kinesiske flyselskapet Suparna Airlines oppretter to ukentlige avganger for frakt mellom Oslo Lufthavn og Nanjing i Kina..

VG - 29 Sep 19 kl. 03:52

«Skudd» mot utested i Bærum var trolig stein

Det politiet trodde var et skudd mot utestedet Sir James i Sandvika i Bærum var trolig en stein som ble kastet mot glassruta..

VG - 07 Aug 19 kl. 18:46

Demonstrasjoner i Hongkong: – Norge bør advare mot militær bruk, sier forsker

– I Kina blir demonstrasjonene sett på som noe Vesten står bak, sier asiaforsker Stein Tønnesson..

NRK - 12 Sep 19 kl. 18:31

Norge og Kina nærmere enighet

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen melder om framgang i handelssamtalene med Kina. Den 16. forhandlingsrunden ble gjennomført i Wuhan i Hubei-provinsen i Kina denne uka..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Elever får en mer praktisk skole

Fagene blir mer praktiske og utforskende, og det blir mer læring gjennom lek for de yngste i de nye læreplanene for grunnskolen og videregående skole. Det kom frem da kunnskapsministeren la frem de nye læreplanene som skal gjelde fra skoleåret 2020..

NRK - 1 time siden

Nye læreplaner for skoleåret 2020

Kunnskapsminister Jan Tore Sanner lanserer de nye læreplanene i skolen. Han mener mener det er den største endringen av skolens innhold siden 2006..

NRK - 1 time siden

Legger frem læreplanene

Kunnskapsminister Jan Tore Sanner lanserer de nye læreplanene i skolen. Han mener mener det er den største endringen av skolens innhold siden Kunnskapsløftet..

NRK - 2 timer siden

Fridtun får Språkprisen 2019

Forfattar, filolog, føredragshaldar og tidlegare skihoppar Kristin Fridtun får Språkprisen 2019 frå Språkrådet. Hen får prisen, som er på 100.000 kroner, for bøkene Kjønn og ukjønn (2015), Homoflokar (2018) og Språket er ei bukse (2019)..

NRK - 1 time siden

Røde Kors adgang til universitet

Frivillige fra Røde Kors har fått lov til å gå inn på universitetet i Hongkong der hundrevis av demonstranter befinner seg, melder Hongkong Free Press. Ifølge BBC er det også tenåringer og ungdomsskoleelever blant demonstrantene..

NRK - 1 time siden

Nytt fengslingsmøte for Assange

Det skal være nytt fengslingsmøte for Julian Assange i London. USA krever WikiLeaks-grunnleggeren utlevert for brudd på spionasjeloven. I februar skal en britisk domstol behandle Assanges klage på beslutningen om å utlevere ham..

NRK - 1 time siden

Legger frem nye læreplaner

Kildekritikk, praktisk arbeid, digital dømmekraft og læring om 22. juli er blant temaene Kunnskapsdepartementet har lovet å fokusere på i de nye læreplanene..

NRK - 1 time siden

Soldater kommandert ut i gatene

Lørdag ble soldater fra en kinesisk eliteavdeling sendt ut i Hongkongs gater iført treningstøy. De plukket stein og søppel, men aksjonen tolkes som et klart signal fra kinesiske myndigheter..

NRK - 2 timer siden

Misfornøyde togpassasjerer

Togpassasjerer har ikke vært mer misfornøyde på over 15 år, viser Vys kundeundersøkelser. Årsaken er forsinkelser, instillinger og dårlig infrastruktur, skriver Aftenposten. Passasjerer på Østfoldbanen mellom Oslo og Ski er minst fornøyd..

NRK - 2 timer siden

Må skyte mot demonstrantene

Sjefsredaktøren i den kinesiske avisa Global Times tar til orde for at politiet i Hongkong må bruke snikskyttere og skyte med skarpt mot demonstrantene. Hu Xijin skriver i sosiale medier at politiet ikke bør få ansvaret hvis demonstranter blir drept..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt