NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 17:45

NRK - 07 Nov 19 kl. 18:19

Oslo importerer stein fra Kina

Når det nå legges ny stein i hovedgaten over Grünerløkka, har miljøhovedstaden Oslo valgt å hente stein fra den andre siden av jordkloden. Uforståelig, mener Norsk Bergindustri..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Grünerløkka, Oslo, Norsk Bergindustri, Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, importerer, steinfra , Kina
P4 - 07 Nov 19 kl. 18:57

Stein fra Kina i Oslos gater

Ny stein som skal legges i en gate på Grünerløkka i Oslo kommer fra Kina. Det skal legges brostein og kantstein i gaten der trikken kjører, og alt er kinesisk, melder NRK. Norsk Bergindustri sier til kanalen det er nok stein å ta av i Norge, men at norsk stein er dyrere.

NRK - 06 Apr 20 kl. 09:47

Importerer mindre fra Kina

Statistikken over utenrikshandel med varer viser stor nedgang i importen fra Kina. Importen fra Kina falt med over 15 prosent i uke 12 og 13, melder Statistisk sentralbyrå (SSB) mandag..

NRK - 14 Sep 19 kl. 02:41

Slått med stein i Oslo

To personer skal ha blitt slått i ansiktet med en stein i Tollbugata i Oslo sentrum. Det skriver politiet på Twitter. Begge blir sjekket av ambulanse.

P4 - 11 Feb 20 kl. 15:20

- Importerer ikke voldskultur

Frp tar feil når de mener innvandrere importerer en voldskultur. Det sier forsker Nina Jon ved Politihøgskolen til VG. Frp har bestilt en ny rapport som viser at unge menn med innvandrerbakgrunn har langt flere siktelser enn øvrig ungdom.

VG - 07 Aug 19 kl. 18:46

Ekspert om Hongkong-demonstrasjoner: - Kina mener Vesten står bak

– I Kina blir demonstrasjonene sett på som noe Vesten står bak, sier asiaforsker Stein Tønnesson..

P4 - 30 Sep 19 kl. 05:54

Kina har flest krigsskip

Flere eksperter mener man må forberede seg på å se kinesiske krigsskip også i arktiske farvann nå som Kina har flere krigsskip enn USA. Tidligere marinekaptein Jim Fanell sier til Aftenposten at dersom ingen utfordrer Kina, vil landet kunne dominere verdenshavene innen 2049. Stein Tønnesson, tidligere direktør ved det fredsforskningsinstituttet PRIO, peker på at hvordan Kina opptrer når det gjelder fiske, olje og militær utnyttelse kan skape utfordringer også for Norge, blant annet utenfor Svalbard..

P4 - 05 Sep 19 kl. 09:32

Oslo børs stiger fra start

Hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp med nesten halvannen prosent etter en snau halvtimes handel i dag. Det skjer etter at også asiatiske børser steg i dag, som følge av nyheten om at Kina nå sender representanter til USA for å diskutere handelsavtalen mellom landene. Handelskrigen mellom USA og Kina har preget børsene verden over i lang tid..

Hegnar.no - 20 Aug 19 kl. 10:15

Ny lakserute fra Oslo til Kina

To ganger i uken skal Suparna Airlines fylle en jumbojet med sjømat som skal rett til Kina..

VG - 15 May 20 kl. 15:39

Kina-eksperter til VG: Kina og USA mot full finanskrig

President Donald Trump vil stoppe amerikanske investeringer i Kina. Kineserne slår tilbake og advarer mot krig i finansmarkedet. – Kina gir aldri etter for press utenfra, sier norsk Kina-ekspert..

P4 - 23 Apr 20 kl. 10:08

Kina øker WHO-støtten

Kina vil nå øke sin støtte til Verdens helseorganisasjon med 30 millioner dollar, etter at USA har valgt å stanse sine innbetalinger. Det melder AFP. President Donald Trump har beskyldt WHO for å være for Kina-vennlig, og mener de holdt tilbake informasjon om koronaviruset da det brøt ut i Kina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Skal lage 300 millioner vaksiner

Farmasigiganten Astra Zeneca og organisasjonen CEPI skal samarbeide om å få laget 300 millioner doser vaksine mot koronaviruset. CEPI, som ble startet av Bill Gates og Erna Solberg, bruker 383 milloner dollar, mens Astra Zeneca arbeider for kostpris..

NRK - 5 minutter siden

Funn i område der mann er sakna

Det er gjort funn av leivningar i området ved Haukåsen i Sogndal kor Christer Fretheim Flem forsvann 9. mai 2016. Det er ikkje registrert andre sakna personar i området.

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for overgrep mot born

Ein mann i 20-åra frå Sunnfjord er tiltalt for fleire seksuelle handlingar mot born, skriv Firda. Det er tre fornærma gutar i saka, som aktor meiner er blitt seksuelt krenka. Mannen er og tiltalt for å ha lagra overgrepsbilete og filmar på mobilen..

NRK - 30 minutter siden

Lysbakken tar gjenvalg

SV-leder Audun Lysbakken tar både gjenvalg på Stortinget og går for fire nye år som partileder, skriver BT. Lysbakken er inne i sin fjerde periode som stortingsrepresentant og har vært SV-leder siden 2012..

NRK - 15 minutter siden

Tyske bensinstasjoner må ha lading

I Tyskland blir bensinstasjoner pålagt å tilby lading for el-biler. Målet er å øke andelen elektriske biler, som i dag er på bare et par prosent. Selve investeringen i ladestasjoner er en del av en krisepakke etter koronautbruddet, melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

NTNU vil fortsatt ikke gi prøvesvar

NTNU vil ikke gi påtalemyndigheten prøvesvar som kan forklare hvorfor en ett-åring døde i Vanvikan i Trøndelag i 2013. Striden går til Høyesterett. Guttens far er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

NRK - 45 minutter siden

Plan Norge får neste TV-aksjon

TV-aksjonen i NRK i 2021 går til Plan International Norge. Pengene som samles inn neste høst skal gå til kampen mot at jenter blir giftet bort som barn..

NRK - 45 minutter siden

Vindkraftmotstandere fjerner seg

Demonstrantene ved Øyfjellet i Mosjøen forlater området frivillig. Aksjonister har siden i dag tidlig sperret en anleggsvei for å protestere mot byggingen av et vindkraftanlegg på Øyfjellet..

NRK - 45 minutter siden

Seks års fengsel for voldtekter

En mann i 30-åra er dømt til seks års fengsel for grove voldtekter av kona. Mannen sa at ektefellen diktet dem opp, men ble ikke trodd av Inntrøndelag tingrett. I tillegg til fengsel er mannen idømt kontaktforbud og omvendt elektronisk voldsalarm..

NRK - 1 time siden

Kunsten på Y-blokka tas ned i juli

Murarbeidene på Y-blokka i det gamle regjeringskvartalet, utført av Carl Nesjar etter tegninger fra Pablo Picasso, skal tas ned og bevares i juli. Stortingsflertallet sa nei til å utsette rivingen, så Y-blokka rives i løpet av året..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt