VG > Sport

Onsdag, 03 Mars, 18:09

VG - 11 des. 20 kl. 14:21

Oslo fengsel: Tolv innsatte smittet

Oslo fengsel er rammet av et coronautbrudd hvor 12 innsatte er smittet og 30 er satt i karantene. Det samme gjelder for «et betydelig antall» ansatte..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, fengsel, Tolv, innsatte, smittet
Klartale - 11 des. 20 kl. 14:40

Tolv innsatte i Oslo fengsel har fått korona

De siste dagene har tolv innsatte i Oslo fengsel fått påvist smitte med korona. 30 ansatte i fengselet er i karantene..

VG - 11 des. 20 kl. 14:21

Tolv innsatte smittet i Oslo fengsel: - Ekstraordinært krevende

Oslo fengsel er rammet av et coronautbrudd hvor 12 innsatte er smittet og 30 er satt i karantene. Det samme gjelder for «et betydelig antall» ansatte..

NRK - 4 timer siden

Smitte på Bastøy

Tre innsatte ved Bastøy fengsel i Horten er isolert etter at de har fått påvist covid-19. Utbruddet har også ført til at 13 innsatte er satt i karantene. Det åpne fengselet er nå stengt og ledelsen har kuttet ut aktivitetene for de innsatte..

NRK - 11 des. 20 kl. 13:47

Tolv koronasmitta i Oslo fengsel

Tolv innsatte i Oslo fengsel har fått påvist koronaviruset, melder Dagbladet. 30 tilsette er i karantene..

NRK - 27 feb. 21 kl. 19:46

Belgisk fengsel nedstengt av smitte

Et fengsel i Belgia er satt i karantene nesten halvparten av de 132 innsatte har blitt koronasmittet. I tillegg har rundt 60 av de 115 ansatte fått påvist smitte, melder AFP. De innsatte må nå holde seg på cella, og får et varmt måltid hver dag..

VG - 22 feb. 21 kl. 09:31

Her sitter flere innsatte isolert over 21 timer i døgnet

OSLO FENGSEL (VG) I dette fengselet fikk de innsatte nok av isolasjonen i desember, da de sto midt i et stort coronautbrudd. En innsatt tente på cellen sin..

NRK - 27 feb. 21 kl. 01:20

Masseflukt fra fengsel i Haiti

Men enn 400 innsatte er på rømmen etter et blodig fengselsopprør i Haiti der 25 personer er døde, inkludert fengselets direktør. Seks innsatte er blant de døde i masseflukten fra fengselet i utkanten av hovedstaden Port-au-Prince..

NRK - 21 jan. 21 kl. 00:26

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 30 des. 20 kl. 20:43

Smitte på Bastøy fengsel

En innsatt på Bastøy fengsel har testet positivt for covid-19, opplyser Horten kommune. Den innsatte har cirka 10 nærkontakter tilknyttet Bastøy. De er testet og satt i karantene.

NRK - 18 jan. 21 kl. 11:33

14 års fengsel for drapsforsøk

En kvinne er i Stockholms tingrett dømt til 14 års fengsel for å ha bestilt drap på kjendisadvokaten Henrik Olsson Lilja. Han ble alvorlig skadd da han ble skutt utenfor leiligheten sin. En mann er dømt til tolv års fengsel for selve skytingen..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Fossesholm avslutter mot Karlsson: – Spenstig uttak

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) går tredje etappe for Norge på VM-stafetten, mens junioren Helene Marie Fossesholm (19) møter Sveriges Frida Karlsson (21) til slutt. Anette Bøe liker det norske uttaket..

VG - 15 minutter siden

Solskjær hyller spillernes corona-håndtering: – Nådeløst

Ole Gunnar Solskjær (48) sammenligner restriksjonene under coronapandemien med andre verdenskrig, og lovpriser spillernes dedikasjon og fokus gjennom det vanskelige året..

VG - 4 timer siden

Holund røper gull-gesten etter norsk trippel - leser filosofi hver dag

OBERSTDORF (VG) Overtroiske Hans Christer Holund (32) avslører hvorfor han pekte mot himmelen etter VM-gullet på 15 kilometer foran Lyn-kompis Simen Hegstad Krüger (27) og Harald Østberg Amundsen (22)..

VG - 4 timer siden

Holund røper gull-gesten etter norsk trippel

OBERSTDORF (VG) Hans Christer Holund (32) pekte mot himmelen etter å ha tatt VM-gull på 15 kilometer foran Lyn-kompis Simen Hegstad Krüger (27) og Harald Østberg Amundsen (22)..

VG - 3 timer siden

Martin Johnsrud Sundby ble topp 10: – Det har vært mørke tanker

OBERSTDORF/OSLO (VG) Tittelforsvarer Martin Johnsrud Sundby (36) gikk et respektabelt løp - men ble dårligste nordmann med 7. plass på VMs 15 kilometer onsdag. Han utelukker neste VM - men åpner for OL 2022..

VG - 3 timer siden

Fotball-topper: Boikott av Qatar-VM er ikke riktig virkemiddel

Fotball-VM i 2022 blir arrangert i Qatar. Landet har med rette fått kritikk for hvordan gjestearbeiderne behandles. Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball støtter kritikken.

VG - 3 timer siden

Erna Solberg om gull-kritikken: – Jeg synes den er rar

Statsminister Erna Solberg og kultur- og likestillingsminister Abid Raja kom ikke med noen løfter for gjenåpning av idretten da de møtte Berit Kjøll og andre toppledere onsdag..

VG - 3 timer siden

Fem pasienter døde: Sykehuset erkjenner flere feil

En intern hendelsesanalyse konkluderer med svikt i flere ledd da pasienter og ansatte ble smittet ved Sykehuset Telemark i desember. Fem pasienter døde som følge av utbruddet..

VG - 5 timer siden

Ida Njåtun legger opp: Mer tid til strikking

Skøyteveteran Ida Njåtun (30) legger opp etter over 10 år i verdenstoppen. Nå vil VM-bronsevinneren fra 2015 legge ned mer tid på hobbyen strikking..

VG - 5 timer siden

Snowboard-Røisland mister VM: – Skikkelig trist

En alvorlig ankelskade stopper Mons Røisland (24) fra å «repetere» X Games-sølv- og bronsemedaljen fra Aspen i januar i VM samme sted neste uke..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt