NRK > Nyheter

Mandag, 25 Januar, 08:16

NRK - 27 okt. 20 kl. 03:43

Oslo MGD topper i sju fylker

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt på topp på sju valglister. Ifølge Klassekampen kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Oslo få Oslo-folk på topp til stortingsvalget neste år..
Les mer på NRK


Les mer om:
MDG, Oslo, Klassekampen, Akershus, trndelag, Fjordane, MGD

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, MGD, topperi , sju, fylker
NRK - 27 okt. 20 kl. 03:43

Oslo MDG topper i sju fylker

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt på topp på sju valglister. Ifølge Klassekampen kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Oslo få Oslo-folk på topp til stortingsvalget neste år..

P4 - 30 okt. 20 kl. 12:12

Oslo topper lista over antall ledige

Oslo topper lista over fylker med flest arbeidsledige. Ferske tall fra Nav viser at 4,7 prosent av arbeidsstyrken i hovedstaden står uten jobb. Statistikksjef Ulf Andersen sier Oslo har høy ledighet fordi mange er ansatt i reiseliv, hotellbransjen og varehandel, som ble hardt rammet av nedstenging.

Aftenposten - 30 nov. 20 kl. 18:56

Kari Elisabeth Kaski topper Oslo SVs liste. Marian Hussein kapret annenplassen

Kari Elisabeth Kaski topper Oslo SVs liste foran neste års stortingsvalg. Nykommeren Marian Hussein ble nominert på annenplass..

P4 - 27 okt. 20 kl. 05:56

MDG-ere fra Oslo på topp på sju valglister

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt til nominasjon på topp på sju valglister. Ifølge en gjennomgang Klassekampen har gjort, kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland få Oslo-folk på topplasseringen til stortingsvalget neste år, i tillegg til Oslo. Partisekretær Torkil Vederhus sier til avisen at han ikke er redd for at partiet skal bli for Oslo-dominert..

Aftenposten - 22 okt. 20 kl. 15:06

Sp-topper peker på Trygve Slagsvold Vedum som statsminister

Sp-topper strutter av selvtillit. Nå mener fylkesledere i Senterpartiet at partiet må kjempe om å få statsministeren, dersom partiet blir større enn Ap..

NRK - 21 nov. 20 kl. 16:44

Kari-Annes Jønnes topper liste

Kari-Anne Jønnes fra Gran topper stortingslisten til Oppland Høyre, melder Oppland Arbeiderblad. Hun vant med knapp margin over Hanne Alstrup Velure. Velure skriver på Facebook at hun ønsker Jønnes og de andre på topp lykke til i valgkampen..

Aftenposten - 05 des. 20 kl. 13:31

Erna Solberg topper Hordaland Høyres liste

Ikke overraskende topper statsminister og Høyre-leder Erna Solberg nominasjonslisten til Høyre i Hordaland..

NRK - 13 timer siden

Karin Andersen topper SV-liste

Stortingsrepresentant Karin Andersen topper SVs stortingsliste til Hedmark valgdistrikt. Hun er i dag leder for kommunal- og forvaltningskomiteen. Amund Røhr Heggelund ble valgt til andrekandidat på nominasjonsmøtet i Innlandet SV..

NRK - 15 nov. 20 kl. 17:18

Sju døde i Hongkong etter brann

Sju personer er døde og sju er alvorlig skadet etter en brann i et leilighetskompleks i Hongkong, melder AFP. Hongkong er kjent for trange leilighetsbygg. Avisen The South China Morning Post sier dette er den verste dødsbrannen på nesten ti år..

NRK - 24 nov. 20 kl. 13:44

Sju siktet for majestetsfornærmelse

Politiet i Thailand har siktet sju personer for majestetsfornærmelse under demonstrasjoner i Bangkok i september. Å fornærme kongehuset i landet kan gi opptil 15 års fengsel. De sju har ledet demonstrasjoner for reform av kongehuset, melder Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Opplever kontroll i Norde Follo

Ordfører i Norde Follo, Hanne Opdan sier de opplever å ha kontroll på utbruddet av det muterte koronaviruset i kommunen..

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot å dra til Oslo-regionen

Statsforvalteren i Trøndelag ber innbyggerne om unngå å reise til Oslo-regionen. Årsaken er utbruddet av det muterte koronaviruset i Norde Follo. Han ber også trøndere om å følge nasjonale og lokale smittevernregler ekstra godt.

NRK - 45 minutter siden

Nye sammenstøt mellom India og Kina

Indiske og kinesiske soldater har igjen støtt sammen langs de to landenes lange grense i Himalaya, knapt seks måneder etter at 20 indiske soldater ble drept. Det skal ha vært flere sårede på begge sider, men det er foreløpig ikke meldt om døde..

NRK - 1 time siden

Syriske fredsforhandlinger i FN

Mandag setter Syrias regjering og opposisjonen i gang en ny runde samtaler om ny grunnlov i landet. Det blir den femte runden så langt. Den nesten ti år lange borgerkrigen i Syria har krevd flere hundre tusen menneskeliv og sendt millioner på flukt..

NRK - 1 time siden

62 nye koronasmittede i Oslo

62 personer har fått påvist koronavirus i Oslo siste døgn, viser tall fra Oslo kommune. Det er 33 færre enn snittet for de sju foregående dagene, som er 95..

NRK - 1 time siden

Smitte i Moss fra Nordre Follo

Moss kommune har varslet Folkehelseinstituttet om ytterligere to smittetilfeller som kan knyttes til Nordre Follo. Det er opp til Folkehelseinstituttet å vurdere om prøvene skal analyseres for den nye muterte virusvarianten..

NRK - 1 time siden

Nedstengingen i Hongkong hevet

Myndighetene i Hongkong har hevet nedstengingen i deler av byen etter at 7000 innbyggere er testet og 13 smittetilfeller av koronavirus er påvist. Nedstengingen ble iverksatt lørdag og har blitt kritisert for å være omfattende og for lite effektiv..

NRK - 1 time siden

Konflikt over valget i Somalia

Voldelige kamper har utspilt seg mellom nasjonale styrker, og styrker fra delstaten Jubaland i en somalisk grenseby, ifølge nyhetsbyrået AP. Årsaken er en konflikt rundt det kommende valget i landet. Jubaland er blant to delstater som nekter å delta..

NRK - 1 time siden

Australia godkjente vaksine

Australske helsemyndigheter har godkjent Pfizer og Biontechs koronavaksine, og vaksineringen kan starte i slutten av februar, sier statsminister Scott Morrison. Vaksinen er dermed den første som er godkjent i Australia..

NRK - 1 time siden

Sykehustimer på telefon og video

Etter utbruddet av mutert virus i Nordre Follo jobber sykehuset Østfold for å ha flere pasientkonsultasjoner på telefon og video. Pasienter blir kontaktet om det. Enkelte kan få utsatt timer noe, opplyser sykehusdirektør Hege Gjessing..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt