NRK > Nyheter

Onsdag, 25 November, 17:39

NRK - 27 okt. 20 kl. 03:43

Oslo MDG topper i sju fylker

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt på topp på sju valglister. Ifølge Klassekampen kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Oslo få Oslo-folk på topp til stortingsvalget neste år..
Les mer på NRK


Les mer om:
MDG, Oslo, Klassekampen, Akershus, trndelag, Fjordane

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, MDG, topperi , sju, fylker
P4 - 27 okt. 20 kl. 05:56

MDG-ere fra Oslo på topp på sju valglister

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt til nominasjon på topp på sju valglister. Ifølge en gjennomgang Klassekampen har gjort, kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland få Oslo-folk på topplasseringen til stortingsvalget neste år, i tillegg til Oslo. Partisekretær Torkil Vederhus sier til avisen at han ikke er redd for at partiet skal bli for Oslo-dominert..

NRK - 27 okt. 20 kl. 03:43

Oslo MGD topper i sju fylker

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt på topp på sju valglister. Ifølge Klassekampen kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland, Rogaland og Oslo få Oslo-folk på topp til stortingsvalget neste år..

NRK - 04 nov. 20 kl. 18:31

MDG-toppkandidat trekk seg

Toppkandidat Sigrid Z. Heiberg i MDG i Sogn og Fjordane trekk seg frå lista til stortingsvalet neste år. Det skriv ho på si Facebook-side.

NRK - 04 nov. 20 kl. 18:31

MDG-toppkandidat trekker seg

Toppkandidat Sigrid Z. Heiberg i MDG i Sogn og Fjordane trekker seg frå lista til stortingsvalet neste år. Det skriv ho på si Facebook-side.

P4 - 30 okt. 20 kl. 12:12

Oslo topper lista over antall ledige

Oslo topper lista over fylker med flest arbeidsledige. Ferske tall fra Nav viser at 4,7 prosent av arbeidsstyrken i hovedstaden står uten jobb. Statistikksjef Ulf Andersen sier Oslo har høy ledighet fordi mange er ansatt i reiseliv, hotellbransjen og varehandel, som ble hardt rammet av nedstenging.

P4 - 28 okt. 20 kl. 16:22

Hansson stiller for MDG

Rasmus Hansson snur og vil allikevel stille som kandidat til andreplassen på stortingslisten til Oslo MDG. Lørdag sa Hansson at han ikke ville stille om han ikke ble innstilt på en sikker andreplass. Det ble han ikke, og 66-åringen sa at han trakk seg - men nå snur han altså, melder NRK..

Aftenposten - 19 nov. 20 kl. 19:30

MDG slutter seg til Frps slakt av oljenæringens viktigste klimagrep

Frp er sterkt kritiske til å strekke strømkabler fra land til oljeplattformer. Nå sier MDG at de deler bekymringen..

NRK - 20 nov. 20 kl. 05:53

MDG skeptisk til elektrifisering

Fremskrittspartiet får støtte fra Miljøpartiet de Grønne i sin skepsis til elektrifisering av oljeplattformene på norsk sokkel. – Det er et dyrt og usikkert klimatiltak, mener MDG, skriver Aftenposten..

E24 - 20 nov. 20 kl. 06:13

MDG slutter seg til Frps skepsis til elektrifisering av sokkelen

Frp er kritiske til å strekke strømkabler fra land til oljeplattformer. Nå sier MDG at de deler bekymringen..

Aftenposten - 20 nov. 20 kl. 22:28

MDG: Distriktsfiendtlig å fjerne momsfritak på dyre elbiler

– Å gjøre større elbiler dyrere etterlater distriktene i en fossil bakevje, mener MDG-nestleder. Hun kaller det distriktsfiendtlig å fjerne momsfritaket på elbiler over 600.000 kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Diego Maradona er død

Diego Maradona (60) er død. Det melder Argentinas største avis, El Clarin..

NRK - 30 minutter siden

Biden får tilgang til etteretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 30 minutter siden

50 personer smittet ved Osloskole

Over 50 personer har fått påvist koronasmitte på Apalløkka skole i Oslo. Det opplyser skolen selv på sine hjemmesider. Det skal være både lærere og elever blant de smittede.

NRK - 1 time siden

Ingen krise for fiskerinæringa

Fiskerinæringa er ikke særlig påvirka av koronasituasjonen. Det sier administrerende direktør Audun Maråk i Fiskebåt - interesseorganisasjonen for fiskeflåta. Årsaken er blant annet at regelverket er blitt tilpasset fiskerinæringa under pandemien..

NRK - 1 time siden

Regjeringssoldater fra Tsjad drept

Fire regjeringssoldater fra Tsjad ble drept da en mine lagt ut av jihadister sprengte båten de var om bord i på Tsjadsjøen. En kilde i forsvaret i Tsjad sier det var terrorgruppa Boko Haram som hadde utplassert den improviserte minen..

NRK - 1 time siden

LO krever krisetiltak for studenter

LO etterlyser økonomisk støtte til permitterte og arbeidsløse studenter som har mista deltidsjobben og store delar av inntekta under koronakrisa. LO frykter at mange studenter ikke vil få råd til å fullføre utdanningen, skriver FriFagbevegelse..

NRK - 1 time siden

Drapstiltalt var psykotisk

Mannen som jaget flere personer med kniv før han stakk ned en tilfeldig mann på Grünerløkka i Oslo i fjor sommer, var psykotisk, mener påtalemyndigheten. Tiltalte er tidligere straffedømt. Han er fra Tsjetsjenia og har russisk statsborgerskap..

NRK - 1 time siden

Merkel varsler stans i koronapenger

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel sier til den tyske avisen Bild at tyske myndigheter ikke kan opprettholde den koronarelaterte pengestøttengjennom vinteren..

NRK - 1 time siden

19 smittet på sykehjem i Rogaland

Tolv beboere og sju ansatte ved et sykehjem i Vindafjord kommune i Rogaland er smittet av covid-19. To eldre kvinner er døde. En kvinne i 90-årene døde lørdag på sykehjemmet Vindafjordtunet.

NRK - 2 timer siden

37 døde i bussulykke i Brasil

Minst 37 personer har omkommet i en kollisjon mellom en buss og en lastebil sydøst i Brasil, melder lokalt politi til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt