P4 > Nyheter

Tuesday, 07 April, 05:50

P4 - 26 Mar 20 kl. 19:51

Oslo Børs opp

Hovedindeksen på Oslo Børs falt fra start i dag men endte til slutt dagen opp 1,4 prosent til 692,04 poeng.
Dermed har hovedindeksen endt opp tre dager på rad.
Men til til tross for oppgangen de siste dagene, har hovedindekskursen nesten 30 prosent siden koronakrisen inntraff, skriver Dagens Næringsliv..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo Børs, Dagens Næringsliv, Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, Børs, opp

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Johnson fortsatt ved bevissthet

Statsminister Boris Johnson skal fortsatt være ved bevissthet etter at han i går kveld ble lagt inn og overført til intensivavdelingen på sykehus i London. Det opplyser nyhetsbyrået Reuters. Johnson fikk påvist koronaviruset for 12 dager siden, og tilstanden hans har de siste dagene forverret seg..

P4 - 15 minutter siden

Trump ønsker Johnson god bedring

Flere statsledere og politikere sender nå varme tanker og ønsket Johnson god bedring. 55-åringens forgjenger Theresa May sier hennes tanker går til ham og hans familie, og oppfordrer alle briter å holde seg hjemme. Også president Donald Trump sa sent i går kveld at USA ber for at han skal bli bedre..

P4 - 15 minutter siden

To alvorlig skadd etter trafikkulykke i Drammen

To unge menn under 20 år er alvorlig skadd etter en trafikkulykke i Drammen i natt. De to satt i en personbil som gikk rundt etter å ha kjørt over en rundkjøring på Brakerøya. Operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt sier det er for tidlig å si hva som har skjedd.

P4 - 6 timer siden

Koronadødsfall på Nesodden

En person smittet av koronaviruset på Nesodden døde mandag kveld. Det melder Akershus Amtstidende. Det gjør at tilsammen 77 personer med koronasmitte har mistet livet..

P4 - 6 timer siden

Mindre bekymret for egen økonomi

Færre nordmenn bekymrer seg for økonomien sin enn for en uke siden. Det viser en ny måling gjort for Nettavisen. 6 av 10 nordmenn sier nå de bekymrer seg lite.

P4 - 6 timer siden

Anklager USA for å stoppe smittevernutstyr

Canada anklager nå USA for å ha blokkert en leveranse på tre millioner munnbind. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Dette skal ha skjedd i helgen.

P4 - 6 timer siden

833 dødsfall i Frankrike

Det er registrert 833 koronadødsfall i Frankrike det siste døgnet. Nå er det samlede dødstallet oppe i 8911, viser tall fra Worldometers. 98 000 er smittet av viruset..

P4 - 7 timer siden

Oppgang på børsen i USA

Det var stor oppgang på børsene i USA i dag. Dow Jones indeksen steg med 7,7 prosent og endte på 1627 poeng. Også Nasdaq endte opp 7,3 prosent..

P4 - 8 timer siden

Johnson på intensivavdelingen

Storbritannias statsminster Boris Johnson har i kveld blitt innlagt på intensivavdelingen på sykehus i London. Det melder BBC. Johnson ble bekreftet smittet av koronaviruset for 10 dager siden og ble innlagt på sykehus i går.

P4 - 8 timer siden

Vil spre folk gjennom SMS

Oslo kommune vil følge med i påsken for å se om det samler seg for mye folk på ett sted. I tillegg til å ha vakter ute vil de ta i bruk et digitalt verktøy så de kan sende sms og be folk om å flytte seg, melder NRK. Dette kan de gjøre ved å overvåke mobiltettheten.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt