NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:23

NRK - 09 Aug 18 kl. 18:31

Oslo Børs i pluss

Hovedindeksen på Oslo Børs avsluttet dagen på 908,71 poeng, en oppgang på 0,2 prosent. Dette til tross for at Equinor-aksjen, dagens mest omsatte aksje, falt andre dag på rad, ned 1,01 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Equinor, Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, Børsi , pluss
NRK - 05 Nov 18 kl. 17:19

Oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs starta veka i pluss. Hovudindeksen steig med 0,51 prosent og enda på 893,59 poeng. Silisiumsprodusenten Rec Silicon var blant aksjane som bidrog til å trekke hovudindeksen oppover..

Hegnar.no - 21 Dec 18 kl. 16:37

Førjulsrally i shipping - Tvenge-favoritt fikk ris

Oslo Børs endte akkurat ikke i pluss siste dag før jul. .

Dagbladet - 25 Sep 18 kl. 07:17

Stor økning i Dagbladet Pluss: - Jubelstemning

Dagbladet runder 70 000 Pluss-abonnenter etter en måned med stor vekst..

NRK - 27 Dec 18 kl. 22:44

Amerikanske børser endte i pluss

Etter å ha startet torsdagen med et fall endte de tre nøkkelindeksene i USA i pluss på torsdag. Dow Jones endte opp 1,14 prosent på 23139 poeng. Nasdaq endte opp 0,38 prosent på 6579 poeng og S&P 500 endte opp 0,86 prosent på 2489 poeng..

E24 - 26 Oct 18 kl. 10:00

Oljefondet gikk i pluss igjen

Oljefondet gikk i pluss for andre kvartal på rad, etter at tredje kvartal ga en avkastning på 2,1 prosent eller 174 milliarder kroner. Årsaken var særlig sterke USA-aksjer..

E24 - 04 Sep 18 kl. 10:26

Berit Svendsen får med seg 9,9 mill. pluss pensjon fra Telenor

Som konserndirektør i Telenor har Berit Svendsen krav på etterlønn. Sammen med aksjene hun eier får hun med seg en pakke på 9,9 millioner pluss opparbeidede pensjonsrettigheter..

E24 - 02 Jan 19 kl. 22:07

Vaklende første handelsdag på Wall Street – endte så vidt i pluss

Etter store bevegelser både opp og ned onsdag, endte Wall Street etter en liten sluttspurt i pluss for dagen..

NRK - 25 Jun 18 kl. 12:24

Operaen over åtte millioner i pluss

Operaen i Oslo gikk 8,4 millioner kroner i overskudd i 2017, en forbedring i driftsresultatet på over 50 millioner kroner fra året før, skriver Dagsavisen. Institusjonen har gått med underskudd siden 2014, men har spart mye på en ny pensjonsordning..

Hegnar.no - 16 Aug 18 kl. 18:16

Rieber Shipping går i pluss

Hegnar.no - 19 Jul 18 kl. 08:09

PGS snur minus til pluss

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt