NRK > Nyheter

Monday, 30 March, 08:21

NRK - 27 Feb 20 kl. 15:32

Oslo Børs i fritt fall

Oslo Børs har falt 4,5 prosent torsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, Børsi , fritt, fall
NRK - 16 Mar 20 kl. 08:05

Oljeprisen i fritt fall

Prisen på ett fat nordsjøolje er under 32 dollar fatet, et fall på over åtte prosent..

Aftenposten - 09 Mar 20 kl. 17:24

Oslo Børs stupte 8,1 prosent etter helrød dag

Oljepris i fritt fall og virusfrykt dro hovedindeksen på Oslo Børs videre ned mandag. Ved børsslutt var indeksen ned med 8,1 prosent til 736,08 poeng..

P4 - 16 Mar 20 kl. 08:14

Oljeprisen i fritt fall

Oljeprisen faller. Prisen på et fat norsjøolje er nå under 32 dollar fatet. Det betyr et fall på over åtte prosent..

NRK - 27 Feb 20 kl. 15:27

Norwegian-aksjen i fritt fall

Norwegian-aksjen har falt 23 prosent på Oslo Børs torsdag. På en uke er aksjeverdien mer enn halvert. Ifølge E24 er Norwegian-aksjen nå på sitt laveste nivå siden desember 2008..

Dagbladet - 20 Jan 20 kl. 07:27

Ti år i fritt fall

Det virkelighetslitterære 10-tallet har bydd på hevn, pubertal meg-litteratur og pirrende sadomascohisme..

P4 - 18 Mar 20 kl. 16:42

Liten nedgang på Oslo Børs

Det ble røde tall på Oslo Børs også i dag. Hovedindeksen endte ned 1,13 prosent. Og det store fall for oljeaksjene i dag.

E24 - 24 Feb 20 kl. 08:17

Kraftig fall i vente på Oslo Børs

Nettmegleren Nordnet spår et fall på 1,4 prosent fra start på Oslo Børs etter «bekymringsfull økning i smittetilfeller utenfor Kina»..

Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 15:39

«An Act of God»: Vingede skarer i fritt fall

«Ta godt imot – Gud!» (Pauker og basuner.).

Aftenposten - 26 Feb 20 kl. 10:15

Kraftig fall på Oslo Børs onsdag

Som ventet åpnet Oslo Børs med fall onsdag, og nedgangen tiltar. Etter en times handel lå hovedindeksen på 869,12 poeng, en nedgang på 2,9 prosent..

P4 - 09 Mar 20 kl. 14:36

Voldsomt fall på Wall Street etter åpning

Det amerikanske aksjemarkedet er i fritt fall som følge av koronaviruset. Kort etter åpning på Wall Street i ettermiddag falt S&P 500-indeksen med hele sju prosent, noe som førte til en handelsstans på 15 minutter. Dette er første gang det oppstår en automatisk stans i handelen, siden sikringene ble innført i 2013.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Intensivkapasiteten nesten sprengt

Nesten alle intensivplassene på Akershus universitetssykehus er nå fylt opp av koronapasienter. Nå ber sykehuset andre sykehus om hjelp. Ahus har i alt 62 pasienter som er innlagt med koronasmitte, 24 av dem i intensivbehandling..

NRK - 1 time siden

Kokainsmugler fikk korona-rabatt

Spanjolen ble tatt med 248 gram kokain på Torp Sandefjord lufthavn. Ifølge dommen er vanlig straff ett års fengsel. Men siden hun har en sønn og barnevernet i Spania ikke fungerer normalt i koronapandemien, er fire måneder av straffen gjort betinget..

NRK - 45 minutter siden

Øker produksjonen raskere enn vente

Første fase av Johan SVerdrup-feltet vil nå full produksjon allerede tidlig i mai, som er raskere enn ventet, melder Equinor. Den første delen av Johan Sverdrup-feltet vil fra mai produsere 470.000 fat olje om dagen..

NRK - 2 timer siden

Forlenger «søringkarantenen»

Kommuneoverlegene i Lofoten og Vesterålen viderefører lokale smittevernregler. Nå må også de på besøk fra Trøndelag i karantene. Dette skjer etter at Kommuneoverlegene søndag kveld har evaluert effektene av reglene de har hatt de siste to ukene.

NRK - 2 timer siden

Fire personer pågrepet

Oslo-politiet har pågrepet fire personer etter bilbrannen på Hovseter i Oslo, skriver på Twitter i 06.00-tiden. Det var ved 04.

NRK - 1 time siden

Laveste oljepris 17 år

Oljeprisen fortsetter å falle, og et fat olje blir nå solgt for 23,50 dollar fatet. Det er den laveste prisen siden slutten av april 2003. Oljeprisen har falt med 65 prosent siden nyttår, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Fall for de asiatiske børsene

De asiatiske børsene åpnet uka med fall. Nikkei-indeksen i Tokyo var ned 2,7% like før klokken 7 mandag morgen, og andre viktige børser falt også på starten av handelsdagen. Oljeprisen fortsatte også å falle mandag morgen..

NRK - 2 timer siden

Operasanger innlagt på sykehus

Operasangeren Plácido Domingo er innlagt på sykehus i Mexico etter at han forrige uke fikk påvist koronaviruset. Det bekrefter 79-åringens talsperson til CNN. – Han har det bra og behandlingen virker, sier talspersonen..

NRK - 2 timer siden

Mistenker at bilbrann var påsatt

Politiet mistenker at brannen i en bil på Hovseter i Oslo natt til mandag, var påtent. Flere biler på stedet har fått ruten knust og har fått sprutet det som trolig er bensin sprutet inn i kupeen, melder politiet. To biler fikk skader i brannen..

NRK - 3 timer siden

4227 koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 4227 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 125 tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 387 tilfeller..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt