NRK > Nyheter

Monday, 06 April, 11:10

NRK - 26 Mar 20 kl. 18:01

Oslo Børs endte opp

Hovedindeksene på Oslo Børs begynte dagen med å falle to prosent torsdag, men hentet seg inn i løpet av dagen. Det endte med en oppgang på 1,4 prosent, og oppgang for tredje dag på rad. De viktigste europeiske børsene endte også opp..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, Børs, endte, opp
P4 - 27 Feb 20 kl. 16:11

Kraftig fall på Oslo Børs

Oslo Børs hadde et kraftig fall i dag. Hovedindeksen endte ned 4,68 prosent og endte på 844 poeng. Frykten for koronaviruset gjorde også at flyselskapet Norwegian sank som en stein, de endte ned 23,81 prosent.

P4 - 27 Mar 20 kl. 16:38

Nedtur på Oslo Børs

Etter tre dager med grønne tall på Oslo Børs - endte hovedindeksen i dag i rødt. Nedgangen var på 3,6 prosent - og det betyr at uken som helhet endte ned 0,29 prosent. Og oljeprisen har falt kraftig i dag - en nedgang på 7,5 prosent så langt, og et fat nordsjøolje koster nå 24,6 dollar..

P4 - 01 Apr 20 kl. 16:54

Grønne tall på Oslo Børs

Oslo Børs endte med grønne tall for tredje dag på rad. Hovedindeksen endte opp 1,76 prosent. Det skjer samtidig som oljeprisen har falt kraftig - den er ned i overkant av fire prosent i dag..

P4 - 11 Feb 20 kl. 17:37

Oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs hadde oppgang i dag. Hovedindeksen steg med 1,47 prosent og endte på 925,66 poeng. Høyere oljepris bidro til at omsetningen endte på nesten 5,5 milliarder kroner.

NRK - 02 Mar 20 kl. 17:34

Oslo Børs begynte uken med oppgang

Oslo Børs endte opp på ukas første handelsdag. Hovedindeksen steg 0,43 prosent til 833,83 poeng. Ved åpning steg hovedindeksen over 3 prosent.

P4 - 03 Mar 20 kl. 16:47

Oslo børs endte i pluss

Etter flere dager med røde tall endte Oslo børs i dag i pluss. Oppgangen fra i dag tidlig holdt seg gjennom hele dagen og børsen steg til slutt 3 prosent. Og de amerikanske børsene stiger kraftig etter den amerikanske sentralbanken Fed varslet rentekutt på 0,5 prosentpoeng.

E24 - 03 Feb 20 kl. 12:07

Oslo Børs endte flatt etter dramatisk aksjefall i Kina

Flere shippingaksjer endte med nedgang, mens XXL klatret høyt etter at konkurrenten Gresvig slo seg konkurs..

P4 - 25 Mar 20 kl. 17:40

Grønne tall på børsen

Oslo Børs endte også i dag i pluss. Hovedindeksen endte opp 1,62 prosent. Dermed fortsetter pilene å peke oppover - i går ble det en oppgang på hele 5,6 prosent.

P4 - 13 Mar 20 kl. 16:45

Oppgang på Oslo Børs

Rentekuttet fra Norges Bank og milliardpakken fra regjeringen bidro til å løfte Oslo Børs i dag. Hovedindeksen endte opp 3,7 prosent. Men allikevel har Oslo Børs falt totalt nesten 16 prosent denne uken, med ekstremt kraftige fall mandag og torsdag..

Aftenposten - 24 Feb 20 kl. 14:03

Obos hyret inn vektere for å få flyttet verneverdig kiosk. Det endte i håndgemeng med naboer.

Striden om en gammel kiosk på Vålerenga i Oslo endte med at en beboere ble sendt i ambulanse til legevakten med mulig nakkeskade etter å ha blitt lagt i bakken av en vekter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Spania vil teste dei utan symptom

Regjeringa i Spania ønsker å teste alle dei viktigaste sektorane i samfunnet for koronavirus, for å avdekke om dei er smitteberarar utan symptom, skriv El País. Dei deler ut ein million testar, og gjer klart «karantenesenter» for dei som positive..

NRK - 5 minutter siden

Trygdeoppgjøret utsettes til høsten

Trygdeoppgjøret utsettes til høsten på grunn av koronasituasjonen og utsettelsen av lønnsoppgjøret. – Virkningstidspunktet vil imidlertid fortsatt være 1. mai, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen, skriver NTB..

NRK - 30 minutter siden

Siktet for vold mot politiet

En mann i 30-årene er siktet for vold mot offentlig tjenesteperson, etter at han forsøkte å kjøre på politi på Finnøy lørdag. Mannen er avhørt, men politiet vil ikke ut med hva han har forklart. Det er ikke klart om politiet ber om varetektsfengsel..

NRK - 45 minutter siden

Koronadødsfall i Kristiansand

Ein bebuar ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døydde søndag ettermiddag, opplyser Kristiansand kommune. Fire personar har døydd av covid-19-sjukdom i Kristiansand..

NRK - 1 time siden

Kaos ved avfallsanlegg i Oslo

Politiet melder om kø og trafikale problem ved fleire avfallsanlegg i Oslo, Bærum og Asker. Gjenvinningsstasjonar har hatt ekstra stort besøk dei siste vekene, fordi mange nyttar karantenetida til å rydde heime..

NRK - 1 time siden

Trondheim opnar ikkje skolane

Skolane i Trondheim vil ikkje opne etter påske, skriv Trondheim kommune i ei pressemelding. – Vi treng lenger tid på å planlegge dette godt nok, seier oppvekst- og utdanningsdirektør Camilla Trud Nereid..

NRK - 1 time siden

11.400 nye søknader om dagpenger

Siden fredag har Nav fått 11.400 nye søknader om dagpenger. Til sammen har mer enn 350.

NRK - 11 timer siden

Slutt på gratis ferjer fra mandag

Mandag er det slutt på gratis reise med riksveiferjene, melder Vegvesenet. Som et smitteverntiltak ble alt manuelt billettsalg stanset 15. mars.

NRK - 1 time siden

Filter: Tiltakene har stoppa smitte

Beregninger fra helsemyndighetene viser at hver koronasmittet person i Norge nå i snitt overfører smitten til under én ny person, ifølge Filter Nyheter. De skriver at de har fått det bekreftet av kilder som har innsyn i tallmaterialet..

NRK - 1 time siden

Importerer mindre fra Kina

Statistikken over utenrikshandel med varer viser stor nedgang i importen fra Kina. Importen fra Kina falt med over 15 prosent i uke 12 og 13, melder Statistisk sentralbyrå (SSB) mandag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt