NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 14:47

NRK - 07 Nov 19 kl. 18:12

Oslo Børs bykser videre opp

Hovedindeksen på Oslo Børs løftet seg torsdag 0,85 prosent til 918,13 poeng ved stengetid. Samtlige av de ti mest omsatte selskapene på hovedindeksen økte i verdi. Equinor var mest omsatt, og hadde oppgang på 0,8 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, Børs, bykser, videre, opp
Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 17:29

Oslo Børs bykser videre opp

Hovedindeksen på Oslo Børs løftet seg torsdag 0,85 prosent til 918,13 poeng ved stengetid..

VG - 28 Aug 19 kl. 21:47

Sjokkmåling: MDG er nesten like store som Ap i Oslo

Miljøpartiet De Grønne bykser frem på VGs partimåling i Oslo: Nå sier mer enn 18 prosent av velgerne i hovedstaden at de vil stemme grønt..

P4 - 07 Oct 19 kl. 12:19

Manshaus fengsles videre

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus er varetektsfengslet videre i fire nye uker. To av ukene er i full isolasjon, kommer det fram i en fersk kjennelse fra Oslo tingrett. Manshaus ilegges også brev- og besøksforbud..

P4 - 01 Aug 19 kl. 17:03

Trafikkulykke i Bjørvikatunnelen i Oslo

En lastebil og en personbil har kollidert inne i Bjørvikatunnelen i Oslo. Skadeomfanget er ukjent, men høyre felt er stengt inntil videre, opplyser politiet..

P4 - 11 Sep 19 kl. 07:08

Bomkamp i Oslo

Bompenger kommer til å bli en tøff dragkamp mellom partiene i forhandlingene om en ny byrådsplattform i Oslo. I går møttes Ap-, SV- og MDG-toppene i hovedstaden om hva som skal skje videre i Oslo. I 2020 er det anslått at bilistene i Oslo vil betale omtrent fire milliarder i bompenger, men MDG krever at det tallet skal øke betydelig.

P4 - 02 Sep 19 kl. 22:28

Knivstukket i Oslo

En mann har blitt knivstukket i overkroppen i Oslo i kveld. Han oppsøkte selv legevakten, og ble kjørt videre til sykehus med ukjent skadeomfang. Ingen er så langt pågrepet og politiet vet ikke sikkert hvor åstedet er..

VG - 04 Oct 19 kl. 19:09

Finaleplassen røk for Filip Ingebrigtsen med 23/100 – Jakob videre

DOHA/OSLO (VG) Finaleplassen til Filip Ingebrigtsen (26) røk etter at han løp inn til en 7. plass med tiden 3.37,00 minutter.

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:51

Forsinkelser på jernbanen

De som skal ut og reise med tog nordover fra Oslo nå i kveld må regne med noen forsinkelser og innstillinger. Det var i ettermiddag en signalfeil mellom Oslo S. Denne er nå rettet, men den fører til enkelte problemer videre utover kvelden, melder Bane Nor.

Aftenposten - 24 Sep 19 kl. 10:44

Krangel i Oslo Frp etter avstemning om «klimahysteri»

Etter at Oslo Frp tok videre partinestor Carl I. Hagens innlegg hvor han kritiserte klimaaktivisten Greta Thunberg, har det begynt å blåse kraftig i partiet..

VG - 18 Aug 19 kl. 18:13

Sentrale Venstre-kilder: Vil forhandle videre

Venstre vil forhandle videre i bompengekrisen som har rammet regjeringen. - Vil vil forhandle videre. Vi gjør det for klimaet, sier en sentral Venstre-kilde til VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mange skadd i Hongkong

Mange personer skal være skadd i forbindelse med demonstrasjonene i Hongkong. Demonstranter som forsøker å rømme fra det beleirede universitetet, blir møtt med tåregass, vannkanoner og gummikuler. Politiet lar ingen slippe unna, skriver AP..

NRK - 15 minutter siden

Air Arabia kjøper mange nye fly

Flyselskapet Air Arabia har bestilt 120 fly av typen Airbus A320 til en verdi av 133 milliarder norske kroner. Selskapet vil med 120 nye fly mer enn doble flyflåten, som i dag teller 53 fly. Flyene skal etter planen være på plass i starten av 2024..

NRK - 30 minutter siden

Trio kjemper om å bli årets trener

Erling Moe (Molde), Kjetil Knutsen (Bodø/Glimt) og Bjarne Berntsen (Viking) kjemper om tittelen som årets trener i eliteserien i fotball. Fra Toppserien er Hege Riise (LSK Kvinner), Monica Knudsen (VIF) og Steinar Lein (Trondheims-Ørn) nominerte..

NRK - 1 time siden

Eidsberg skole friskmeldt

Berørte deler av Eidsberg ungdomsskole er luftet ut og elever og ansatte kan gå tilbake til skolehverdagen, melder politiet. Politiet legger til grunn av det er en CS-gass som har blitt spredd via ventilasjonsanlegget, og etterforsker videre..

NRK - 1 time siden

Rundspørring i nabolaget

Politiet er i gang med rundspørring i området der en kvinne (80) torsdag ble overfalt i sitt eget hjem, skriver Agderposten. En mann i 30-årsalderen er etterlyst etter innbruddet. Den eldre kvinnen kjempet imot og ble ikke skadet under hendelsen..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for drapsforsøk

Påtalemyndigheten mener 37-åringen ville drepe da han 23. april stakk en mann i 20-årene i brystet med kniv utenfor et hus i Odda. Offeret ble påført et dypt stikk som punkterte ene lungen hans.

NRK - 45 minutter siden

Demonstrasjoner i Hongkong

NRK - 1 time siden

Eksplosjon på skole

Nødetater er på stedet etter meldinger om eksplosjon på en skole i Helsingborg, skriver Expressen. Den svenske bombegruppen er på vei til skolen for å undersøke stedet..

NRK - 1 time siden

Harstadmann dømt for drap

Agder lagmannsrett har dømt en 54-årig mann fra Harstad til 19 års fengsel for å ha drept eks-kona på Notodden og for å ha forlatt datteren på ett år i hjelpeløs tilstand. Dette er samme resultat som i tingretten. Han må også betale erstatning..

NRK - 1 time siden

Ble tilbudt helsehjelp

Mannen som er siktet for å ha drept en 51 år gammel kvinne i Florø, ble samme dag kontaktet av helsevesenet og tilbudt helsehjelp, melder Bergens Tidende. Kommuneoverlegen i Flora sier til avisen at helsevesenet har gjort det de skulle..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt