NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 23:52

NRK - 07 Nov 19 kl. 18:12

Oslo Børs bykser videre opp

Hovedindeksen på Oslo Børs løftet seg torsdag 0,85 prosent til 918,13 poeng ved stengetid. Samtlige av de ti mest omsatte selskapene på hovedindeksen økte i verdi. Equinor var mest omsatt, og hadde oppgang på 0,8 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, Børs, bykser, videre, opp
Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 17:29

Oslo Børs bykser videre opp

Hovedindeksen på Oslo Børs løftet seg torsdag 0,85 prosent til 918,13 poeng ved stengetid..

E24 - 17 Apr 20 kl. 07:16

Oslo Børs bykser fra start

Hovedindeksen bykser 2,35 prosent til 745,09 poeng fra start på ukens siste handelsdag etter oppturer i Asia og USA..

Aftenposten - 17 Apr 20 kl. 09:51

Oslo Børs bykser fra start

VG - 28 Aug 19 kl. 21:47

Sjokkmåling: MDG er nesten like store som Ap i Oslo

Miljøpartiet De Grønne bykser frem på VGs partimåling i Oslo: Nå sier mer enn 18 prosent av velgerne i hovedstaden at de vil stemme grønt..

NRK - 07 Apr 20 kl. 09:10

Oslo Børs bykser opp 2 prosent

Hovedindeksen på Oslo Børs løftet seg tirsdag to prosent til 743,7 poeng etter åpning. Oppturen kommer etter en vekst på 2,3 prosent mandag. Nordsjøolje omsettes tirsdag formiddag for rundt 34 dollar fatet på spotmarkedet..

E24 - 17 Mar 20 kl. 08:01

Oslo Børs puster ut etter tung ukestart

Hovedindeksen bykser oppover i tidlig handel, mens coronaviruset fortsetter å uroe verdensmarkedet..

VG - 06 Jan 20 kl. 10:31

Dommerens sønn skal ha blitt truet på livet – Oslo fotballkrets tok ikke saken videre

De mest alvorlige volds- og trusselsakene i fotballen skal sendes fra kretsene til NFF nasjonalt. Men da en dommer fortalte om at sønnen hans ble drapstruet, mente ikke Oslo fotballkrets at saken var alvorlig nok til å sendes videre til NFF..

P4 - 07 Oct 19 kl. 12:19

Manshaus fengsles videre

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus er varetektsfengslet videre i fire nye uker. To av ukene er i full isolasjon, kommer det fram i en fersk kjennelse fra Oslo tingrett. Manshaus ilegges også brev- og besøksforbud..

P4 - 01 Aug 19 kl. 17:03

Trafikkulykke i Bjørvikatunnelen i Oslo

En lastebil og en personbil har kollidert inne i Bjørvikatunnelen i Oslo. Skadeomfanget er ukjent, men høyre felt er stengt inntil videre, opplyser politiet..

P4 - 11 Sep 19 kl. 07:08

Bomkamp i Oslo

Bompenger kommer til å bli en tøff dragkamp mellom partiene i forhandlingene om en ny byrådsplattform i Oslo. I går møttes Ap-, SV- og MDG-toppene i hovedstaden om hva som skal skje videre i Oslo. I 2020 er det anslått at bilistene i Oslo vil betale omtrent fire milliarder i bompenger, men MDG krever at det tallet skal øke betydelig.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Al Qaida-leder drept i Mali

Franske militærstyrker i Mali har drept Abdelmalek Droukdal, lederen for al-Qaida i det islamske Maghreb (AQIM), opplyser Frankrikes forsvarsminister. Abdelmalek ble drept torsdag i byen Tessalit nordvest i Mali..

NRK - 15 minutter siden

Trudeau knelte for George Floyd

Canadas statsminister Justin Trudeau gikk ned på kne da han var tilstede på en støttedemonstrasjon for George Floyd utenfor parlamentet i Ottawa fredag..

NRK - 30 minutter siden

57 politifolk sier opp i Buffalo

57 politifolk i Buffalo i delstaten New York sier opp i protest mot at to kolleger er suspendert etter et sammenstøt med en 75-åring under en demonstrasjon fredag. De 57 som utgjør byens uroenhet, mener kollegaene bare utførte ordre..

NRK - 30 minutter siden

Øyenvitne om Floyds siste minutter

Charles Macmillan som så da George Floyd ble arrestert og lagt i bakken av politiet i Minneapolis, forteller at det tok flere minutter før politifolkene sjekket Floyds puls etter at han lå urørlig.– De forsøkte ikke å redde ham, sier MacMillan..

NRK - 7 timer siden

Brudd på smittevernreglene

At flere hundre demonstranter har samlet seg i Oslo, Kristiansand og andre steder i Norge i kveld er brudd på smittevernreglene. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Regelen er at kun 50 personer kan være samlet på et sted..

NRK - 45 minutter siden

Børsoppgang i USA

Oppgang preget børsene i New York etter at overraskende gode arbeidsledighetstall ble presentert. Dow Jones steg 3,2 prosent, S&P 500-indeksen steg 2,6 prosent, mens teknologiindeksen Nasdaq steg 2 prosent..

NRK - 1 time siden

Trump jubler over ledighetstall

Arbeidsløsheten i USA i mai var på 13,3 prosent, en nedgang fra 14,7 i april. Tallene kom svært overraskende på de fleste økonomer, som hadde spådd oppgang. President Donald Trump jubler over tallene..

NRK - 15 timer siden

Delte demonstrant-kritisk brev

President Donald Trump har delt et brev på Twitter der demonstrantene som ble jaget bort fra en park ved Det hvite hus tidligere i uka, blir omtalt som terrorister. Brevet er ifølge CNN skrevet av John Dowd, en advokat som har jobbet for Trump..

NRK - 2 timer siden

Bobilbrann ved E18

En bobil begynte å brenne på Ramsum ved E18 i Sandefjord fredag kveld. Brannvesenet har nå kontroll, men det er stor røykutvikling på stedet..

NRK - 1 time siden

Store mengder fisk ødelagt

I Lindesnes har noen kuttet strømmen til en parkert frysebil. Bilen er lastet med fisk. – Fisk for store verdier er ødelagt, skriver politiet på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt