NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 08:13

NRK - 17 feb. 21 kl. 13:09

Oslo åpner for fritidsaktiviteter

Oslo åpner for fritidsaktiviteter for ungdom opptil 19 år - både innendørs og utendørs. Skjenking og kjøpesentre forblir stengt. Det melder byrådsleder Raymond Johansen under en pressekonferanse i Oslo rådhus onsdag.- Jeg vil benytte anledningen til å oppfordre ungdom og foreldre til å fortsette å følge alle regler, sa byrådslederen. Lesesaler og biblioteker vil gjenåpnes gradvis og kontrollert..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raymond Johansen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, åpner, for, fritidsaktiviteter
NRK - 01 feb. 21 kl. 16:55

Åpner fritidsaktiviteter for unge

Oslo åpner for fritidsaktiviteter og idrett utendørs og innendørs for barn og unge til og med ungdomsskolealder, sier byrådsleder Raymond Johansen. Den siste uken har det vært stans i fritidsaktiviteter innendørs og utendørs for alle aldersgrupper..

NRK - 10 mars 21 kl. 15:43

Oppdaterte koronatiltak Lørenskog

Alle innendørs fritidsaktiviteter for barn og unge stenges, skriver Lørenskog kommune på sine sider. Med unntak for fritidsaktiviteter en til en. Utendørsaktiviteter for barn og unge under 20 år er tillatt i grupper på inntil 10 personer.

NRK - 15 mars 21 kl. 20:48

Rælingen innfører strenge tiltak

Rælingen kommune innfører tiltak som tilsvarer det som er innført i Lillestrøm og Lørenskog. Tiltakene er stopp i fritidsaktiviteter innendørs, at maks ti kan delta av gangen i fritidsaktiviteter utendørs for barn og unge, samt forbud mot organiserte fritidsaktiviteter utendørs for voksne. Fra før var det rødt nivå i skoler og barnehager..

NRK - 30 jan. 21 kl. 10:31

Lettelser for barneidretten

Regjeringen tillater at barn og unge under 20 år i østlandsområdet kan drive organiserte idretts- og fritidsaktiviteter igjen fra og med 3. februar. – I ring 1-kommunene åpner vi opp for at barn og unge under 20 år kan drive organiserte idretts- og fritidsaktiviteter.

NRK - 20 jan. 21 kl. 13:05

Oslo forlenger nedstengingen

Oslo kommune forlenger nedstrendingen i to nye uker, men kommer med noen lettelser for barn og unge. Fritidsaktiviteter for barn og unge åpner igjen, og fritidsklubbene åpner med et begrenset tilbud, opplyser byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

Dagbladet - 01 feb. 21 kl. 16:38

Letter på flere coronatiltak i Oslo

Fritidsaktiviteter tillates igjen, mens butikker og serveringssteder åpner. Innfører også gult nivå i skoler og barnehager..

VG - 17 feb. 21 kl. 13:06

Oslo gjør noen lettelser - men holder på skjenkestoppen

Oslo vil åpne campus for studenter og fritidsaktiviteter for barn og unge opp til 19 år både innendørs og utendørs. Men stengte kjøpesenter og skjenkestopp fortsetter..

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:15

Fraråder besøk i Oslo

Oslo kommune anbefaler folk om å unngå private sammenkomster og besøk i private hjem for å hindre koronasmitte. Unntaket er aleneboende og ungdom i samme kohort. Organiserte fritidsaktiviteter for voksne over 20 år frarådes også.

NRK - 09 mars 21 kl. 10:52

Drøfter nye tiltak i Oslo

Oslo vil senere i dag presentere nye innstramminger. De konkrete tiltakene diskuteres i byrådet nå, og det handler både om barnehage, skoler og fritidsaktiviteter, etter det NRK kjenner til..

NRK - 12 feb. 21 kl. 22:31

Økning i anoreksisaker

Oslo universitetssykehus opplever så stor pågang av unge med spiseforstyrrelser at de ikke lenger har kontroll. Stengte skoler og avlyste fritidsaktiviteter har ført til at flere sliter med spiseforstyrrelser, ifølge ekspert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nye fartsgrenser til sjøs

Frå 15. mai blir det nye fartsgrenser til sjøs, opplyser Samferdsledepartementet. Mellom anna blir det ikkje lov å føra båt raskare enn 5 knop, dersom du er mindre enn 50 meter frå folk som badar eller bademerkebøyer..

NRK - 30 minutter siden

Politisk kvarter

NRK - 30 minutter siden

Johnson glad for superliga-kollaps

Den britiske statsministeren Boris Johnson er glad for avgjerda om at dei engelske klubbane ikkje vil vera med i den nye superligaen likevel. Etter kraftig kritikk frå dei fleste fotballinteresserte trekte klubbane seg ut av prosjektet i går kveld..

NRK - 45 minutter siden

Få søkarar til distriktsjobbar

Næringsdepartementet gjorde det mogleg å søka på departementsjobb, sjølv om ein bur langt frå Oslo. Likevel var 8 av 10 søkarar frå Oslo eller Viken..

NRK - 1 time siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 1 time siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 1 time siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 1 time siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 3 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt