VG > Innenriks

Søndag, 18 April, 22:15

VG - 04 mars 21 kl. 18:53

Oslo-skole stenger etter påvist mutert variant på nesten alle trinn

Vestli skole i Oslo stenger for all fysisk undervisning etter at det er påvist tilfeller av mutert coronavirus på seks av syv trinn..
Les mer på VG


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo-skole, stenger, etter, påvist, mutert, variant, nesten, alle, trinn
VG - 04 mars 21 kl. 18:53

To Oslo-skoler stenger etter smittefunn

Vestli skole i Oslo stenger etter at det er påvist tilfeller av mutert coronavirus på seks av syv trinn. Også Stasjonsfjellet skole kjører digital undervisning etter at en ansatt er smittet..

NRK - 09 april 21 kl. 08:54

89 nye smittede i Østfold

Det er påvist 89 nye tilfeller av koronavirus i Østfold siste døgn. Flest i Fredrikstad, hvor det er påvist 36 nye tilfeller. I Sarpsborg er det påvist 19 tilfeller, mens det i Indre Østfold er påvist 14.

NRK - 21 jan. 21 kl. 15:03

Stenger skole i Meløy

Meløy kommune stenger Enga skole og SFO i morgen på grunn av ekstremværet «Frank». Beredskapsledelsen i kommunen vurderer situasjonen fortløpende..

NRK - 08 mars 21 kl. 12:02

Stenger ungdomsskole i Oslo

Bjøråsen ungdomsskole i bydel Grorud stenger etter smitteutbrudd, melder Avisa Oslo. Sju personer ved skolen har fått påvist smitte. Skolen er foreløpig stengt ut uka, og seks klasser er satt i karantene..

NRK - 16 feb. 21 kl. 15:01

51 nye mutasjonstilfeller påvist

Det er påvist 50 nye tilfeller av den engelske koronavarianten i allerede positive prøver, viser FHIs oppdaterte statistikk. Det er også påvist ett tilfelle av den sørafrikanske. Totalt er det påvist 671 tilfeller av den engelske varianten i Norge..

NRK - Igår: 09:45

54 nye tilfeller i Østfold

Det er påvist 54 nye tilfeller av koronasmitte i Østfold siste døgn. Flest tilfeller er det påvist i Fredrikstad med 16. Sarpsborg og Moss har noe økende smitte, hvor det er påvist henholdsvis 15 og åtte nye tilfeller.

NRK - 04 mars 21 kl. 17:44

Groruddalskole korona-stengt

Vestli skole i bydel Stovner i Oslo stenger i en uke etter at flere tilfeller av det muterte koronaviruset er påvist. Alle elever og ansatte, med unntak av tredje trinn, må også i karantene i 10 dager, skriver skolen på sine hjemmesider. Elevene vil få undervisningen digitalt..

NRK - 20 feb. 21 kl. 08:09

Danmark stenger grenseoverganger

Danmark stenger en rekke mindre grenseoverganger til Tyskland etter at det er påvist økning av mutert koronavirussmitte i Flensburg, nord i Tyskland ved grensa til Danmark. 13 mindre grenseoverganger er stengt og kontrollen trappes samtidig opp på de store grenseovergangene, som holdes åpne..

NRK - 22 mars 21 kl. 15:10

Stenger Elverum VGS

Elverum VGS, med over 1100 elever og 185 ansatte, stenger etter smitteutbrudd i Solør. Det er ikke påvist covid-19 ved noen av elevene ved skolen, men siden flere elever er fra Solør, blir det nå hjemmeundervisning for hele skolen fram til påske..

NRK - 15 mars 21 kl. 13:39

Ny skole i Oslo stenger

Etter samtaler med bydelsoverlegen i Alna, har Trosterud skole bestemt å stenge skolen. Fra i morgen tirsdag 16. mars blir det hjemmeskole for alle trinn.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Mener KrF og Solberg har skylden for abort-liberalisering

Arbeiderpartiet vedtok lørdag en historisk liberalisering av abortloven. Nå mener både en eks-KrFer og AUF at det var forsøkene på innstramming som føre til historisk liberalisering av abortloven..

VG - 2 timer siden

Cecilie fikk sin operasjon utsatt i ett år: – Måtte vente da pandemien kom

Cecilie Alvilde Lauvsland jobber i hjemmetjenesten og ønsket å bidra da pandemien rammet Norge. I stedet måtte hun gå hjemme i ett år..

VG - 5 timer siden

Nyt finværet nå – for snart venter kulde og nedbør fra vest

Nyt finværet de neste par dagene, for snart snur det – igjen. Vestlandet får første forsmak..

VG - 9 timer siden

Kameratgjeng hjalp bilfører og to hunder fanget i togovergang

SARPSBORG/OSLO (VG) Like etter at Herman Larusen (15) og vennene hans fikk løftet bommen, og sluppet ut bilen, kom lokomotivet..

VG - 14 timer siden

Fredrik Solvang støtter unge i rasisme-debatt: «Det blir bra, hold ut»

NRK-profil Fredrik Solvang kom lørdag med en støtteerklæring til unge asiater som deler sine historier om rasisme og diskriminering..

VG - Igår: 20:55

Forfatterne bak vaksinerapporten legger kortene på bordet: Dette har de fått betalt for

Flere av forfatterne bak rapporten om mistenkte AstraZeneca-bivirkninger opplyste ikke om at de hadde fått penger fra selskaper som også produserer vaksiner. Nå har de snudd, for å fjerne tvil om habilitet..

VG - Igår: 19:06

Strømmer til Vestby-sentre: – Altfor mange her

VESTBY (VG) Ikke rent få personer bestemte seg for å tilbringe lørdagen på shopping i Vestby. Nå råder senterleder kundene til å unngå de mest travle tidene..

VG - Igår: 13:39

Rødt-Moxnes ut mot Støre: – Så inn i gamperaua dumt

Rødt-leder Bjørnar Moxnes går kraftig ut mot den statsministeren han trolig vil støtte, hvis det blir rødgrønt flertall. – Jens Stoltenberg var en Che Guevara sammenlignet med Jonas Gahr Støre..

VG - Igår: 09:51

Hus utenfor Bergen kollapset etter eksplosjon og brann

En person er savnet etter brannen på Osterøy..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt