NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 20:58

NRK - 17 nov. 20 kl. 06:42

Oslo-folk støtter byrådslederen

79 prosent av innbyggerne i Oslo sier de støtter byrådets koronatiltak. Det viser en undersøkelse gjennomført av Opinion. Tilliten fra Oslo-folk er nå 10 prosentpoeng høyere enn ved forrige måling som var i mai, skriver Vårt Oslo..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Opinion, Vårt Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo-folk, støtter, byrådslederen
Dagbladet - 17 nov. 20 kl. 10:53

Byrådslederen bekymret for kjøpesentersmitte i Oslo

Byrådslederen i Oslo er bekymret for coronasmitte blant tenåringer som henger på kjøpesentre. Han håper det ikke blir verre når fritidsaktivitetene stanses..

VG - 02 des. 20 kl. 18:35

Byrådslederen om nedstengningen av Oslo: - Må forberede oss på at den videreføres i jula

Forrige uke drømte byrådslederen om å gjøre små lettelser i Oslo nærmere jul. Til tross for en bedring i smittesituasjonen, er Johansen ikke lenger like håpefull..

Aftenposten - 24 nov. 20 kl. 15:28

Bråk om smitteverntiltak i Bergen: – Det tegner seg et mønster der informasjonen som kommer fra byrådslederen i beste fall er upresis

Opposisjonen i Bergen reagerer på at byrådslederen har sagt at fempersonersregelen var basert på lokale smittevernråd når smittevernoverlegen var uenig..

NRK - 30 nov. 20 kl. 12:26

Byrådslederen i Bergen i karantene

Roger Valhammer (Ap) er i karantene etter å ha testet seg for koronaviruset på Festplassen i Bergen i helgen. Byrådslederen er forkjølet og venter på svar på testen. Det kom frem under dagens møte i bystyrets midlertidige koronautvalg, skriver BA..

NRK - 22 jan. 21 kl. 16:46

Byrådsleder: – Hold dere hjemme

Byrådslederen i Oslo vil at folk skal holde seg hjemme i helgen. Koronautbruddet som har stengt ned Nordre Follo kommune kan få konsekvenser også for Oslo og de andre nabokommunene. Rundt 70 prosent av arbeidsstokken i Nordre Follo pendler til Oslo..

NRK - 09 jan. 21 kl. 09:59

– Smittetall må ned før lettelser

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen sier at smittetallene må betydelig ned dersom de skal lette på smitteverntiltakene 21. januar. Smittetrykket er fremdeles høyt i Oslo, og byrådslederen mener vi er på vei inn i en tredje bølge, melder TV 2..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 13:05

Oslo er i gang med massevaksinering. Samtidig ser byrådslederen stor økning i smitte fra utlandet.

Økning av importsmitte gir sterk grunn til bekymring, mener Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

Aftenposten - 15 timer siden

Hverdagen for folk i Oslo-området er stengt ned. Dette avgjør når de strenge tiltakene kan forsvinne.

Det er umulig å stenge Oslo i lang tid for å være føre var, mener byrådslederen..

NRK - 23 timer siden

Vil prioritere Oslo i vaksinekøen

Byrådslederen i Oslo ber myndighetene gi flere vaksinedoser til kommunene som er rammet av det muterte viruset. Han får støtte fra de to største kommunene i Nord-Norge..

NRK - 23 timer siden

Vil prioritere Oslo i vaksinekø

Byrådslederen i Oslo ber myndighetene gi flere vaksinedoser til kommunene som er rammet av det muterte viruset. Han får støtte fra de to største kommunene i Nord-Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg snakket med Biden

Nato-sjef Jens Stoltenberg har snakket med Joe Biden for første gang siden innsettelsen..

NRK - 1 time siden

Mistanke om mutert virus i Frogn

Frogn kommune sør for Oslo mistenker at et smittetilfelle i kommunen er av den muterte koronavarianten. Smittetilfellet kan knyttes direkte til Langhus bo- og servicesenter i Nordre Follo, hvor det har vært et utbrudd av det muterte viruset..

NRK - 1 time siden

Første samtale for Biden og Putin

Joe Biden hadde i dag sin første samtale med Russlands president Vladimir Putin som USAs president. De to skal ha blant annet ha diskutert en ny avtale om atomvåpenkontroll og situasjonen i Ukraina og Aleksej Navalnyj, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Ingen store lettelser i Danmark

Det blir ingen store lettelser i koronatiltakene i Danmark i februar, sier helseminister Magnus Heunicke til DR. Dagens restriksjoner varer i utgangspunktet ti 7. februar.

NRK - 1 time siden

Smitte i barnehage i Nordre Follo

Det er påvist to tilfeller vanlig koronasmitte i Siggerud gård barnehage i Nordre Follo. 45 personer er satt i karantene. Det er tidligere påvist smitte på Kolbotn skole, Langhus helsestasjon og Tussestien barnehage..

NRK - 1 time siden

Letter på tiltak i Rogaland

Sandnes, Randaberg og Sola letter en del på restriksjonene onsdag. Fritidsaktiviteter for barn får starte opp, og det åpnes trolig for skjenking nærmer helgen. Nabokommunen Stavanger beholder derimot skjenkestoppen, og avventer smittesituasjonen..

NRK - 2 timer siden

Capitol-politiet innrømmer feil

Den fungerende sjefen for Capitol-politiet sier de feilet da Kongressen ble stormet 6, januar, melder CNN. Hun beklaget på vegne av politistyrken under en lukket høring tirsdag, og kalte stormingen et terrorangrep..

NRK - 2 timer siden

Åtte studentar smitta

Åtte studentar ved Høgskulen på Vestlandet i Førde har fått påvist koronasmitte. – Vi har bestemt at undervisinga i Førde i all hovudsak blir digital ut veka. Det blir sendt ut informasjon til studentar og tilsette i dag, fortel rektor Gunnar Yttri..

NRK - 2 timer siden

Brød lagt i feil pose

Norgesgruppen advarer melkeallergikere om at noen brød fra Bakehuset er pakket i feil pose, hvor melkepulver ikke står deklarert. Brødene heter «Våre groveste Matpakkebrød skåret», men er lagt i poser merket «Våre groveste Havrebrød skåret»..

NRK - 2 timer siden

10 nye koronatilfeller i Bærum

Det siste døgnet er det registrert 10 nye smittetilfeller i Bærum kommune. 494 ble testet for korona. Totalt er 1471 personer i kommunen vaksinert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt