NRK > Nyheter

Onsdag, 20 Januar, 13:54

NRK - 10 okt. 20 kl. 15:21

Oslo-folk: Ikkje for strenge tiltak

Medan byrådet fryktar at fleire tiltak vil gjere folk leie av reglane, viser ei ny undersøking at Oslo-folk ikkje meiner koronatiltaka i byen er for strenge. Opinion har spurt 2000 innbyggjarar i Oslo om deira syn på koronatiltaka..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo-folk, Ikkje, for, strenge, tiltak
NRK - 08 jan. 21 kl. 17:43

Meiner tiltaka ikkje er for strenge

Dei nye og strenge koronatiltaka i Noreg er ikkje for strenge. Det meiner 68 prosent av dei spurde i undersøkinga Norsk koronamonitor frå Opinion. 22 prosent meiner tiltaka er for strenge..

NRK - 30 okt. 20 kl. 20:26

Få syns koronatiltakene er strenge

I undersøkelsen Norsk koronamonitor svarer færre nordmenn enn før at de synes retningslinjene er for strenge. Svært få synes de er vanskelige å følge. 16 prosent svarer ja på spørsmålet om de nye innstrammingene denne uken er strenge, skriver NTB..

NRK - 19 des. 20 kl. 17:59

Mutasjonen ikkje oppdaga i Noreg

Den nye virusvarianten som er oppdaga i Storbritannia, er ikkje oppdaga i Noreg, seier FHI til NTB. – Vi kan ikkje sjå heilt vekk frå at varianten ikkje eksisterer i Noreg, men vi har ikkje sett dette enno, seier avdelingsdirektør Line Vold i FHI..

Klartale - 08 okt. 20 kl. 13:43

Fortsetter med strenge regler i Oslo

Tiltakene i resten av landet blir mindre strenge. Men det gjelder ikke Oslo..

NRK - 09 nov. 20 kl. 20:35

Strenge regler vedtatt i Drammen

Formannskapet i Drammen har vedtatt like strenge smitteregler som i Oslo. Det var bare Frp som stemte imot forskriften. Tiltakene ble varslet på fredag, og innebærer blant annet krav til munnbind.

VG - 12 okt. 20 kl. 07:17

Strenge restriksjoner flere steder i Spania: – Stemningen er ganske laber

Den siste uken har det blitt innført strenge coronarestriksjoner i regionene Catalonia, Madrid og Navarra i Spania..

NRK - 13 okt. 20 kl. 19:11

Innfører strenge tiltak i Nederland

Statsministeren i Nederland, Mark Rutte, seier at det frå og med onsdag kveld vil verte innført strenge tiltak i landet for å hindre spreiing av koronaviruset. Mellom anna må restaurantar og barar stenge, og det vert forbode å selje alkohol etter 20..

Aftenposten - 28 okt. 20 kl. 19:22

Tyskland innfører strenge smitteverntiltak

Den tyske regjeringen og delstatene er enige om strenge tiltak for å bremse den rekordhøye spredningen av koronavirus..

VG - 11 nov. 20 kl. 22:48

Rett til avskjed, tid til sorg – også i pandemiens tid

Det er lett å forstå at det er innført strenge besøksregler på landets sykehus for å beskytte svært syke pasienter mot covid-smitte, forebygge smittespredning og hindre nedstenging av sykehusavdelinger. Det er ikke like lett å forstå de strenge besøksregler og «visittider» som enkeltsykehus praktiserer i forhold til familiene til innlagte pasienter som er ved livets slutt..

NRK - 30 des. 20 kl. 17:09

Strenge tiltak i flere regioner

De strenge smitteverntiltakene som er innført i London og Sørøst-England, utvides til å gjelde mesteparten av landet, opplyser den britiske regjeringen. Dermed vil de gjelde tre av fire innbyggere i England..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Byrådet i Bergen åpner kranene

Byrådet i Bergen har bestemt at kommunen skal opna for skjenking ved matservering frå fredag av. Det kjem fram i ei pressemelding frå kommunen. Det blir skjenking fram til midnatt, med stopp i innslepp av gjester frå 22.

NRK - 5 minutter siden

Forbereder massevaksinasjon

FHI ber kommunene forberede seg på to ukers massevaksinasjon i februar, melder VG. Tidligere i januar ble det kjent at Norge vil få rundt 1 million doser AstraZeneca-vaksinen i februar, dersom vaksinen blir godkjent i slutten av januar..

NRK - 30 minutter siden

Oslo kommune vil banke på dører

Oslo kommune vil opprette egne testteam som vil reise rundt å banke på dører. Målet er å teste flere innbyggere. Det sa helsebyråd Robert Steen på en pressekonferanse onsdag ettermiddag..

NRK - 30 minutter siden

Johnson ser frem til Biden

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at han ser frem til å samarbeide med påtroppende president Joe Biden i tiden framover, ifølge Reuters. Samarbeidet mellom de to landene er veldig viktig, understreker han..

NRK - 45 minutter siden

USA klargjør seg for innsettelsen

Det er tidlig morgen på USAs østkyst, og i Washington klargjøres det nå for onsdagens innsettelse..

NRK - 45 minutter siden

Nær 1000 nordmenn fullvaksinerte

Nær 1000 nordmenn har no fått begge dosane av koronavaksinen. Det syner tal frå Folkehelseinstituttet. I alt har 54 697 personar fått første dose..

NRK - 45 minutter siden

Oslo forlenger nedstengingen

Oslo kommune forlenger nedstrendingen i to nye uker, men kommer med noen lettelser for barn og unge. Fritidsaktiviteter for barn og unge åpner igjen, og fritidsklubbene åpner med et begrenset tilbud, opplyser byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

NRK - 45 minutter siden

Etterregistrerte dødsfall fra FHI

18 nye koronarelaterte dødsfall er registrert av FHI som følge av etterregistrering i uke 3. Dermed er det totalt registrert 543 koronarelaterte dødsfall i Norge..

NRK - 9 timer siden

Arrestert etter biljakt på Råholt

Politiet på Romerike pågrep i natt to personer etter en kort biljakt på Råholt ved Eidsvoll. De to i bilen nektet å stanse for kontroll, og stakk av til fots, men ble oppsporet av politihund. Bilføreren er 17 år og er mistenkt for ruskjøring..

NRK - 1 time siden

124 nye smittede i Norge

Onsdag var 124 koronapasienter innlagt på norske sykehus. Det er åtte færre enn dagen før. 21 av pasientene får respiratorbehandling, noe som er én flere enn dagen før..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt