Hegnar.no > Økonomi

Tuesday, 02 June, 16:20

Hegnar.no - 25 Sep 18 kl. 08:44

Oslo-byrådet snur – avlyser ekstraavgift for lastebiler

– Oslo-lufta har blitt bedre, slår miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG) fast. Dermed slipper lastebilnæringen planlagte ekstraavgifter..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Lan Marie Berg, MDG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo-byrådet, snur, avlyser, ekstraavgift, for, lastebiler
Aftenposten - 25 Sep 18 kl. 08:36

Oslo-byrådet snur – avlyser ekstraavgift for lastebiler

– Oslo-lufta har blitt bedre, slår miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG) fast. Dermed slipper lastebilnæringen planlagte ekstraavgifter..

NRK - 25 Sep 18 kl. 08:39

Avlyser ekstraavgift for lastebiler

– Oslo-lufta har blitt bedre, slår miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG) fast. Dermed slipper lastebilnæringen planlagte ekstraavgifter..

NRK - 21 Oct 19 kl. 21:01

Byrådsplattformen i Oslo er klar

Alt er klart for fortsatt Ap-, MDG- og SV-byråd i Oslo. De tre partiene godkjente den politiske plattformen i kveld. Hvilke politikere som skal sitte i byrådet blir først gjort kjent onsdag.

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 22:56

TV 2: MDG får tre byråder i Oslo

Byrådet i Oslo utvides fra åtte til ni byråder. Leder i Oslo MDG, Einar Wilhelmsen, kommer inn som partiets tredjemann, ifølge TV 2s kilder..

Dagbladet - 20 Dec 19 kl. 14:41

Boeings nye romfartøy avlyser ISS-reise – snur til jorda

Boeings nye romfartøy Starliner snur til jorda innen 48 timer. Den planlagte koblingen til ISS lørdag er avlyst etter at fartøyet havnet i feil bane..

P4 - 22 Oct 19 kl. 22:43

- MDG får mer makt

MDG får mer makt i byrådet i Oslo. Lederen i Oslo MDG, Einar Wilhelmsen blir byrådets tredje mann, ifølge TV 2s kilder. Byrådet utvides fra åtte til ni medlemmer, ifølge kanalen.

P4 - 21 Oct 19 kl. 22:41

Enighet om byrådsplattformen i Oslo

De tre byrådspartiene i Oslo – Ap, MDG og SV – har i kveld vedtatt en felles politisk plattform for de neste fire årene. Resultatet ble godkjent av representantskapene til partiene, melder NRK. Det ikke klart hvilke byrådsskifter som vil skje eller om noen nye byrådsposter vil bli opprettet.

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 14:34

Boeings nye romfartøy avlyser ISS-reise – snur til jorda

Boeings nye romfartøy Starliner snur til jorda innen 48 timer. Den planlagte koblingen til ISS lørdag er avlyst etter at fartøyet havnet i feil bane..

P4 - 22 Oct 19 kl. 11:52

Byrådet i Oslo skroter motorveiprosjekter

Byrådet i Oslo vil skrote utbyggingen av to store motorveiprosjekter. Det ble klart da Arbeiderpartiet, SV og Miljøpartiet de grønne tirsdag la fram byrådserklæringen for de neste fire årene. Både E6 østfra og E18 vestfra skrinlegges og i tillegg vil byrådet innføre en fartsgrense på 60 kilometer i timen på hovedveiene i byen..

NRK - 05 Jun 19 kl. 18:26

Byrådet i Oslo vil bli større

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, vil ha muligheten til å ha flere enn åtte byråder, det skriver Dagsavisen. Representanter fra Rødt og Høyre som avisen har snakket med sier de tror det er taktisk, for å gi voksende støttepartier mer innflytelse..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt