Aftenposten > Utenriks

Wednesday, 13 November, 04:02

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 12:41

Oslo-byrådet i brev til Stortinget: Regjeringen gir kollektivnæringen ekstraregning på 217 millioner kroner

Regjeringen vil øke avgiften for biodrivstoff for å bli kvitt palmeolje. Det kan gi Ruter AS, som ikke bruker palmeolje, en ekstraregning på 95 millioner kroner over natten – og tvinge Oslo-bussene tilbake til vanlig diesel..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ruter AS, Oslo, Stortinget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo-byrådeti , brev, til, Stortinget, Regjeringen, gir, kollektivnæringen, ekstraregning, på 217 millioner kroner
NRK - 21 Oct 19 kl. 21:01

Byrådsplattformen i Oslo er klar

Alt er klart for fortsatt Ap-, MDG- og SV-byråd i Oslo. De tre partiene godkjente den politiske plattformen i kveld. Hvilke politikere som skal sitte i byrådet blir først gjort kjent onsdag.

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 22:56

TV 2: MDG får tre byråder i Oslo

Byrådet i Oslo utvides fra åtte til ni byråder. Leder i Oslo MDG, Einar Wilhelmsen, kommer inn som partiets tredjemann, ifølge TV 2s kilder..

P4 - 22 Oct 19 kl. 22:43

- MDG får mer makt

MDG får mer makt i byrådet i Oslo. Lederen i Oslo MDG, Einar Wilhelmsen blir byrådets tredje mann, ifølge TV 2s kilder. Byrådet utvides fra åtte til ni medlemmer, ifølge kanalen.

P4 - 21 Oct 19 kl. 22:41

Enighet om byrådsplattformen i Oslo

De tre byrådspartiene i Oslo – Ap, MDG og SV – har i kveld vedtatt en felles politisk plattform for de neste fire årene. Resultatet ble godkjent av representantskapene til partiene, melder NRK. Det ikke klart hvilke byrådsskifter som vil skje eller om noen nye byrådsposter vil bli opprettet.

P4 - 22 Oct 19 kl. 11:52

Byrådet i Oslo skroter motorveiprosjekter

Byrådet i Oslo vil skrote utbyggingen av to store motorveiprosjekter. Det ble klart da Arbeiderpartiet, SV og Miljøpartiet de grønne tirsdag la fram byrådserklæringen for de neste fire årene. Både E6 østfra og E18 vestfra skrinlegges og i tillegg vil byrådet innføre en fartsgrense på 60 kilometer i timen på hovedveiene i byen..

P4 - 14 Sep 19 kl. 19:39

MDG vil ha samtaler med Venstre i Oslo

MDG inviterer Venstre i Oslo til samtaler om et mulig byrådssamarbeid. Leder i Oslo MDG, Einar Wilhelmsen, bekrefter overfor Aftenposten at han allerede har tatt initiativ og invitert Venstre til en samtale. Siden 2015 har byrådet i Oslo hatt en samarbeidsavtale med Rødt, som har sikret det rødgrønne byrådet flertall for budsjettene.

P4 - 16 Sep 19 kl. 19:10

Avviser byrådsforhandlinger

Det er ikke aktuelt å gå i byrådsforhandlinger med Venstre i Oslo. Det sier byrådsleder Raymond Johansen. Venstre sa tidligere til Aftenposten i kveld at de er åpent for å skifte side i Oslo-politikken, og samarbeide med Miljøpartiet de Grønne.

P4 - 22 Oct 19 kl. 20:38

Åpner for mer bompenger i Oslo

Byrådet i Oslo åpner for mer bompenger i hovedstaden. Oslo skal bli verdens første utslippsfrie storby. Det betyr 95 prosent mindre utslipp av klimagasser innen 2030.

P4 - 17 Sep 19 kl. 16:17

MDG og Venstre i Oslo har hatt en «god samtale»

Oslo MDG og Oslo Venstre hadde i dag et flere timer langt møte. – Vi har hatt en god samtale, sier Hallstein Bjercke i Venstre til Dagbladet. I forkant av møtet ville ikke Bjercke avvise at byrådssamarbeid kunne bli tema.

NRK - 10 Sep 19 kl. 14:14

SV:– Rødt bør gå inn i byrådet

SV mener Rødt bør vurdere å gå inn i byrådet i Oslo i stedet for å fortsette som støtteparti, men invitasjonen blir avvist, ifølge Aftenposten. Rødt har de siste fire årene fungert som støtteparti for byrådskonstellasjonen..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 4 timer siden

Mann i 30-årene knivstukket i Akershus

En mann i 30-årene ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i Akershus. Mannen behandles på Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang..

Aftenposten - 3 timer siden

Ny studie: Kristen bakgrunn også negativt for jobbsøkere

Kristne diskrimineres nesten like mye som muslimer dersom de er åpne om religiøs tilhørighet i jobbsøknaden, viser en ny, norsk avhandling..

Aftenposten - 4 timer siden

Mann knivstukket i Akershus

En mann ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i Akershus. Mannen er kjørt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang..

Aftenposten - 5 timer siden

Anita Krohn Traaseth beskyldt for omsorgssvikt

– Jeg gjorde en feilvurdering, sier redaktør Kyrre Nakkim i NRK Ytring. Anita Krohn Traaseths lørdagsspalte om jenter med lederambisjoner ble møtt med reaksjoner som at hun oppfordret til omsorgssvikt..

Aftenposten - 5 timer siden

Ahlholm avgjorde for Storhamar mot gamleklubben Vålerenga

Storhamar slo Vålerenga 5-3 i et heseblesende og intenst eliteserieoppgjør som ble avgjort av tidligere VIF-spillere..

Aftenposten - 5 timer siden

«Bad boys-alliansen» er klar. Er dette valgvinnerne? Eller er det en dødspakt?

BRUSSEL (Aftenposten): Underet er skjedd. Tory-partiet og Brexit-partiet skal ikke lenger kjempe om de samme velgerne. Eller ødelegge for hverandre.

Aftenposten - 5 timer siden

Med inspirasjon fra e-sport vil Carlsen-teamet gjøre sjakk til levebrød for flere: – Bare i startfasen av hva vi kommer til å se

I en sjakk-verden hvor flere tror at spillet har en fremtid som e-sport, vil også Magnus Carlsen og hans team ta en del av kaken..

Aftenposten - 6 timer siden

Du kan ikke være en annen | Helge Ytterøy L'orange og Vegard Rødseth Tokheim

Konverteringsterapi er et vanskelig spørsmål, men til syvende og sist handler dette om samvittigheten som bor i oss, når vi ser et barn i øynene..

Aftenposten - 7 timer siden

Drømmen om en sjette cupfinale røk for FyllingenBergen: – Slikt skal ikke skje

– Dette er ting vi har slitt med hele sesongen..

Aftenposten - 9 timer siden

Leteaksjon i Troms avsluttet – ingenting tyder på at noen har gått gjennom isen

Leteaksjonen på Skøvatnet i Troms er avsluttet etter et resultatløst søk. Politiet tror ikke lenger noen har gått gjennom isen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt