Aftenposten > Utenriks

Friday, 29 May, 03:32

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 12:41

Oslo-byrådet i brev til Stortinget: Regjeringen gir kollektivnæringen ekstraregning på 217 millioner kroner

Regjeringen vil øke avgiften for biodrivstoff for å bli kvitt palmeolje. Det kan gi Ruter AS, som ikke bruker palmeolje, en ekstraregning på 95 millioner kroner over natten – og tvinge Oslo-bussene tilbake til vanlig diesel..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ruter AS, Oslo, Stortinget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo-byrådeti , brev, til, Stortinget, Regjeringen, gir, kollektivnæringen, ekstraregning, på 217 millioner kroner
NRK - 21 Oct 19 kl. 21:01

Byrådsplattformen i Oslo er klar

Alt er klart for fortsatt Ap-, MDG- og SV-byråd i Oslo. De tre partiene godkjente den politiske plattformen i kveld. Hvilke politikere som skal sitte i byrådet blir først gjort kjent onsdag.

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 22:56

TV 2: MDG får tre byråder i Oslo

Byrådet i Oslo utvides fra åtte til ni byråder. Leder i Oslo MDG, Einar Wilhelmsen, kommer inn som partiets tredjemann, ifølge TV 2s kilder..

P4 - 22 Oct 19 kl. 22:43

- MDG får mer makt

MDG får mer makt i byrådet i Oslo. Lederen i Oslo MDG, Einar Wilhelmsen blir byrådets tredje mann, ifølge TV 2s kilder. Byrådet utvides fra åtte til ni medlemmer, ifølge kanalen.

P4 - 21 Oct 19 kl. 22:41

Enighet om byrådsplattformen i Oslo

De tre byrådspartiene i Oslo – Ap, MDG og SV – har i kveld vedtatt en felles politisk plattform for de neste fire årene. Resultatet ble godkjent av representantskapene til partiene, melder NRK. Det ikke klart hvilke byrådsskifter som vil skje eller om noen nye byrådsposter vil bli opprettet.

P4 - 22 Oct 19 kl. 11:52

Byrådet i Oslo skroter motorveiprosjekter

Byrådet i Oslo vil skrote utbyggingen av to store motorveiprosjekter. Det ble klart da Arbeiderpartiet, SV og Miljøpartiet de grønne tirsdag la fram byrådserklæringen for de neste fire årene. Både E6 østfra og E18 vestfra skrinlegges og i tillegg vil byrådet innføre en fartsgrense på 60 kilometer i timen på hovedveiene i byen..

P4 - 14 Sep 19 kl. 19:39

MDG vil ha samtaler med Venstre i Oslo

MDG inviterer Venstre i Oslo til samtaler om et mulig byrådssamarbeid. Leder i Oslo MDG, Einar Wilhelmsen, bekrefter overfor Aftenposten at han allerede har tatt initiativ og invitert Venstre til en samtale. Siden 2015 har byrådet i Oslo hatt en samarbeidsavtale med Rødt, som har sikret det rødgrønne byrådet flertall for budsjettene.

NRK - 24 Feb 20 kl. 17:07

Vil boikotte israelske varer

Oslo byråd ønsker å boikotte israelske varer fra okkuperte vestbredden. Noe som ifølge Kommuneadvokaten i Oslo kommune, er helt lovlig. Det kommer frem i et brev fra Kommuneadvokaten til finansbyråden i Oslo, skriver Vårt Land..

NRK - 18 Feb 20 kl. 16:09

Byrådspartiene og Rødt er enige

Byrådspartiene er enige med Rødt om en samarbeidsavtale. Ap, MDG og SV sier de skal gi Oslo et styringsdyktig byråd og at de forplikter seg til å danne flertall for bystyreperioden 2019-23. Også i forrige periode hadde Rødt en avtale med byrådet..

P4 - 16 Sep 19 kl. 19:10

Avviser byrådsforhandlinger

Det er ikke aktuelt å gå i byrådsforhandlinger med Venstre i Oslo. Det sier byrådsleder Raymond Johansen. Venstre sa tidligere til Aftenposten i kveld at de er åpent for å skifte side i Oslo-politikken, og samarbeide med Miljøpartiet de Grønne.

NRK - 20 Mar 20 kl. 15:23

Oslo åpner for å stoppe skjenking

– Byrådet i dag har gjort vedtak om å kunne stenge alkoholserveringen på alle serveringssteder i Oslo, sier Oslo-byråd Raymond Johansen på en pressekonferanse fredag..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 4 timer siden

Mann pågrepet etter å ha utløst politiaksjon på Gardermoen

En mann er pågrepet for å ha gitt en falsk nødmelding på Gardermoen. Meldingen utløste en storstilt væpnet politiaksjon..

Aftenposten - 5 timer siden

Trump har undertegnet presidentordre om sosiale medier

USAs president Donald Trump undertegnet torsdag en presidentordre som retter seg mot sosiale medier som Twitter..

Aftenposten - 5 timer siden

Mann skjøt i bakken under nabokrangel i Nord-Odal

En mann i Nord-Odal skal ha slått naboen sin med en spade torsdag kveld. Da skal naboen ha hentet en pistol og avfyrt flere skudd i bakken..

Aftenposten - 5 timer siden

Svenskene regner med klarsignal fredag for fotballstart midt i juni

Svenske helsemyndigheter skal ha godtatt fotballens plan for å starte opp igjen, og ifølge Expressen vil Allsvenskan bli sparket i gang 13. eller 14. juni..

Aftenposten - 6 timer siden

Tornekrattet-leder trekker seg i protest etter Forren-exiten

Eva-Brit Mauseth slutter som styreleder i supportergruppen Tornekrattet, etter at det torsdag kveld ble klart at Molde FK avslutter arbeidsforholdet med spiller Vegard Forren (32)..

Aftenposten - 6 timer siden

Molde-kapteinen ønsker Forren alt godt: – Han er en av klubbens største legender

Lagkaptein Magnus Eikrem tror Vegard Forren kommer til å være en av banens beste spillere hvis han kommer tilbake til Aker stadion med en annen klubb.

Aftenposten - 6 timer siden

Økokrim: Dokumentarfilmskaper handlet i nødrett da hun deltok i mishandling av griser

Økokrim har henlagt saken mot Norun Haugen, som står bak dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter». Samtidig har én av bøndene i dokumentaren tilstått..

Aftenposten - 6 timer siden

Tidlegare Brann-talent var på veg til spansk fotball, men så kom koronaen. No er han klar for Øygarden.

Andreas Fantoft gjekk glipp av sjansen til å spela mot Barcelona og Valencia sine B-lag, men er glad han er i Øygarden..

Aftenposten - 7 timer siden

Geir (51) perset på 10-kilometer, halv- og helmaraton. To treningsøkter var avgjørende.

Kan intervalltrening hjelpe deg til å prestere bedre på lange distanser? Her er ekspertenes råd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt