NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 14:04

NRK - 22 Oct 18 kl. 04:23

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mexicos, USAs, NCH, Willa

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Orkanen, Willa, oppgradert, tilnivå 4
Aftenposten - 22 Oct 18 kl. 05:47

Orkanen Willa oppgradert til kategori 4 – nærmer seg Mexicos kyst

Orkanen Willa som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NHC..

Dagbladet - 22 Oct 18 kl. 07:20

Orkanen Willa har nådd «ekstremt farlig styrke» - stormer mot Mexico

Orkanen Willa som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NHC..

NRK - 22 Oct 18 kl. 17:23

Orkan på veg til Mexico

Orkanen Willa, som nærmar seg Mexico sin stillehavskyst, er oppgradert til nivå 5. Det er den kraftigaste orkankategorien på skalaen. Det er venta livstrugande stormflo, vind og nedbør når uvêret treff tysdag kveld eller onsdag morgon..

NRK - 05 Sep 19 kl. 05:11

«Dorian» oppgradert til kategori 3

Orkanen «Dorian» er oppgradert til kategori 3. Det melder meteorologer i USA. Orkanen er nå på vei opp langs USAs kyst, og er ventet å treffe land i løpet av dagen..

NRK - 30 Aug 19 kl. 05:19

«Dorian» oppgradert til kategori to

Orkanen «Dorian» er nå oppgradert til kategori to på orkanskalaen. Det opplyser USAs nasjonale orkansenter, ifølge nyhetsbyrået AFP. Orkanen befinner seg i Atlanterhavet..

P4 - 05 Sep 19 kl. 06:53

Dorian oppgradert

Orkanen Dorian er oppgradert fra en kategori 2 til 3-orkan igjen. Det skriver ABC News. Orkanen har lagt deler av Bahamas i ruiner og truer nå Sør- og Nord Carolina der den kan forårsake store skader.

NRK - 31 Aug 19 kl. 02:53

Oppgradert til kategori 4

Orkanen «Dorian» er nå oppgradert til kategori 4 på orkanskalaen. Det opplyser USAs nasjonale orkansenter..

Dagbladet - 23 Oct 18 kl. 02:14

Kraftig orkan på vei mot Mexico

Myndighetene i Mexico frykter store ødeleggelser når orkanen Willa treffer land..

P4 - 28 Aug 19 kl. 20:19

«Dorian» oppgradert til orkan

Uværet «Dorian» er oppgradert til en orkan. Det opplyser det nasjonale orkansenteret i kveld. Orkanen nærmer seg de amerikanske og britiske jomfruøyene, og i Puerto Rico er det allerede erklært unntakstilstand.

Hegnar.no - 31 Aug 19 kl. 08:32

Orkanen Dorian oppgradert til kategori 4

Orkanen Dorian har blitt en kategori 4-orkan, kun to døgn før den er ventet å treffe Florida. Bahamas stålsetter seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hevder de har kontroll på Tripoli

Libyas FN-støttede regjering hevder nå at de har full kontroll over hovedstaden Tripoli. Samlingsregjeringens talsmann Mohamad Gnounou skrev på Facebook torsdag at «Våre heroiske styrker har full kontroll over stor-Tripoli helt ut til bygrensen.».

NRK - 15 minutter siden

Dømt for grov bedrageri

En kvinne i 30-årene er dømt til 30 dagers fengsel for å ha svindlet til seg 134.000 kroner fra Nav, skriver Avisen Agder. Kvinnen skal ha opplyst til Nav at hun hadde jobbet 686 timer mens hun i realiteten hadde jobbet 1750 timer i 2017 og 2018..

NRK - 15 minutter siden

Søket etter mistenkte fortsetter

Søket etter mistenkte fortsetter, etter at en gutt kom til Jordal skole i Oslo og truet med et stikkvåpen. Politiet fikk kontroll på en person, men skriver på Twitter at mye tyder på at anholdte ikke har noe med hendelsen på skolen å gjøre..

NRK - 45 minutter siden

Ny demonstrasjon i Sverige

Tross oppfordringer fra svenske myndigheter om å bruke digitale medier for å demonstrere mot rasisme, er det planlagt ny demonstrasjon i Malmö med fysisk oppmøte. Arrangøren har søkt om å holde demonstrasjonen i forbindelse med George Floyds død..

NRK - 1 time siden

Tenåring mistenkt etter trussel

Politiet i Oslo har anholdt en person etter at noen skal ha blitt truet med kniv eller machete ved Jordal skole. Ifølge operasjonsleder Tor Grøttum er ingen skadet..

NRK - 45 minutter siden

Vil fengsle «Kamelen» i over ett år

Torsdag ba aktor Jørgen Henriksen om ett år og to måneders fengsel for bergensrapperen Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent som Kamelen, i Bergen tingrett. Mosele er tiltalt for flere forhold, blant dem et knivran og trusler..

NRK - 45 minutter siden

Sier de tror Madeleine er død

Det tyske kriminalpolitiet sier de tror Madeleine McCann er død. En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i Madeleine McCann-saken der en tre år gammel britisk jente forsvant i Portugal for 13 år siden..

NRK - 1 time siden

Stabilt antall innlagte

Torsdag er 26 koronapasienter innlagt på norske sykehus, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre pasienter er i respirator. Tallene er uforandret fra dagen før..

NRK - 4 timer siden

Rekordmange døde i Brasil

Brasil er hardt rammet av koronautbruddet. Onsdag registrerte landet en ny dyster rekord, 1.349 koronarelaterte dødsfall på ett døgn, ifølge helsemyndighetene.

NRK - 1 time siden

Spania gjenåpner grensene

Spania, som er svært hardt rammet av koronapandemien, gjenåpner grensene mot nabolandene Frankrike og Portugal 22. juni. Det opplyste landets turistminister Reyes Maroto torsdag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt