P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 08:07

P4 - 01 aug. 20 kl. 23:24

Orkan svekket på vei mot USA

Orkanen som er på vei mot Florida i USA er svekket i styrke.
Den er nå nedjustert til en tropisk storm.
Uværet har slått ut strømmen og veltet trær på Bahamas i dag. Det er ventet at uværet igjen kan styrke seg til å bli en orkan før den treffer land i USA..
Les mer på P4


Les mer om:
Florida, USA, Bahamas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Orkan, svekket, veimot , USA
VG - 02 aug. 20 kl. 02:08

Forventer at «Isaias» øker i styrke før den slår inn over Florida

Orkanen knakk trær og slo ut strømmen mens den blåste gjennom Bahamas lørdag, og svekket seg samtidig fra orkan til tropisk storm. Det er forventet at den vil øke i styrke igjen før den når kysten av coronaherjede Florida..

P4 - 20 april 20 kl. 22:08

Kronen svekkes

Den norske kronen er svekket etter det kraftige oljeprisfallet i kveld. Prisen på amerikansk lettolje har stupt over 200 prosent - og da handelen stengte i kveld var prisen på minus 18,6 dollar fatet. Og det har gått utover den norske kronen, som har svekket seg med 15 øre mot dollaren i dag, og også mot euro og pund er kronen svekket..

P4 - 12 juli 20 kl. 19:18

Svekket mistanke om straffbar handling etter dødsfall

Politiet har svekket mistanken om at noe mistenkelig har skjedd etter at en mann ble funnet død i en bolig i Steinkjær. I en pressemelding i kveld opplyser politiet at de har gjort flere tekniske og taktiske undersøkelser som har svekket denne mistanken. En person ble siktet og pågrepet etter funnet, men er nå løslatt etter avhør..

NRK - 25 juli 20 kl. 16:41

Texas forbereder seg på orkan

I koronarammede Texas i USA forbereder innbyggerne seg på orkan. Stormen Hanna nådde lørdag orkans styrke og ble med det den første tropiske orkanen for sesongen. Det er ventet at orkanen vil nå den kysten av Texas på i løpet av lørdag kveld..

NRK - 19 juli 20 kl. 18:45

Mistankegrunnlag mot faren svekket

Faren til de barna som døde kom selv til åstedet, sier politiet på en pressekonferanse søndag. – Han har status som siktet og blir avhørt nå. Slik saken står nå, er mistankegrunnlaget mot ham svekket, sa politiadvokat Sonika Sharma-Sundheim..

P4 - 03 aug. 20 kl. 16:38

- Tilliten er svekket

- Tilliten til Hurtigruten er svekket. Det sa helseminister Bent Høie på en pressekonferanse i ettermiddag. Der kunngjorde at han det gjøres innstramminger for cruisetrafikken etter utrbuddet på Hurtigruten, og han reagerer kraftig på Hurtigrutens håndtering av situasjonen..

NRK - 12 juli 20 kl. 19:22

Svekket mistanke om drap

Politiet skriver at mistanken om at noe straffbart har skjedd er svekket, etter dødsfallet på Fergeland i Steinkjer. Den siktede mannen er derfor løslatt etter avhør, fordi vilkårene for fortsatt pågripelse og varetektsfengsling ikke er oppfylt..

P4 - 13 juli 20 kl. 12:51

IT-sikkerheten svekket av hjemmekontor i det offentlige

-IT-sikkerheten må tas på alvor. Det sier Karoline Tømte i Norsk senter for Informasjonssikring. Tall fra Næringslivets sikkerhetsråd viser at tre av ti virksomheter i offentlig administrasjon opplevde svekket IT-sikkerhet i forbindelse med hjemmekontor under koronakrisen.

VG - 01 juni 20 kl. 08:02

Italienske leger hevder viruset er svekket

Coronaviruset har blitt svekket, hevder to italienske sykehus-sjefer. Samtidig maner myndighetene i landet til varsomhet, og sier de vil vente på vitenskapelige funn som kan bekrefte påstandene..

P4 - 22 mai 20 kl. 08:24

Fysioterapeuter opplever svekket funksjon hos pasienter

Fysioterapeuter opplever at mange pasienter har fått svekket funksjonalitet under koronakrisen. Mange som allerede har fysiske lidelser kjenner på en stor belastning, melder NRK. Regionleder Karianne Bruun Haugen i Norsk fysioterapiforbund sier de merker at mange har tilbakefall..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Krisepakke i USA i det blå

Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har kollapset. Demokratene vil ha en omfattende pakke på 3000 milliarder dollar, mens republikanerens forslag var på 1000 milliarder dollar. Repbulikanerne gikk med på noen endringer blant annet støtte til de arbeidsledige, men det var ikke nok for demokratene.

P4 - 1 time siden

- Må bruke flere virkemidler mot oljeutslipp

Petroleumstilsynet må bli flinkere til å bruke virkemidlene sine når de følger opp ulovlige utslipp i oljebransjen. Det mener arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. Tidligere i uka kom det frem at kun 11 av 3528 utslipp på norsk sokkel de siste 15 årene er politianmeldt av Miljødirektoratet, mens Petroleumstilsynet har ikke anmeldt noen.

P4 - 1 time siden

Usikkert om SAS-passasjere må i karantene

Det er usikkert om SAS-passasjerer som kom fra Nice i Frankrike i natt rakk hjem før karantenefristen gikk ut. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende derifra i karantene fra da. SAS opplyser til VG at det offisielle landingstidspunktet for flyet var ved midnatt, men viser til helsemyndighetene når det gjelder karantene og andre retningslinjer..

P4 - 1 time siden

83 nye smittetilfeller det siste døgnet

83 personer har fått påvist koronaviruset det siste døgnet. Foreløpige tall fra Folkehelseinstiuttet viser at det nå er registrert 9551 tilfeller av koronasmitte her til lands. 15 personer var fredag innlagt på sykehus med påvist koronavirus, noe som er en mer enn torsdag.

P4 - 1 time siden

Leter etter savnet mann i Moi

Det pågår nå en leteaksjon ved Moi i Rogaland etter en 63 år gammel mann. Mannen er ikke sett siden torsdag ettermiddag. Frivillige, politi med hund og et redningshelikopter leter etter mannen..

P4 - 1 time siden

Giverkonferanse for Libanon

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Konferansen vil skje via video og arrangeres søndag. USAs president Donald Trump er blant dem som vil delta, han har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..

P4 - 1 time siden

Venstre under sperregrensen for tiende gang

Venstre sliter på meningsmålingene. I en fersk måling fra Nationen får partiet en oppslutning på 2,5 prosent. Dette er tiende gang på ett år at de havner under sperregrensa på 4 prosent.

P4 - 8 timer siden

- Russland vil svekke Biden

Sjefen for USAs kontraetterretning mener Russland ikke vil at Joe Biden skal vinne presidentvalget til høsten. Han slår nå alarm om utenlandsk påvirkning av valget og at Russland bruker en rekke tiltak for å først og fremst å sverte Biden. Amerikanske myndigheter har tidligere slått fast at Russland forsøkte å påvirke presidentvalget i 2016..

P4 - 8 timer siden

5000 koronadødsfall i Russland

Over 5.400 personer døde med smitte av koronaviruset i Russland i juni. Det melder myndighetene i landet.

P4 - 9 timer siden

Dekker utgifter for ansatte

Hurtigruten dekker kost og losji for ansatte i karantene. Det er klart etter møter med fagforeningen Sjømannsforbundet, melder NRK. Forbundsleder forbundet Johnny Hansen sier det er uforståelig at rederiet ikke tok regningen med en gang, og sier han håper de ansatte også vil få lønn i karanteneperioden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt