NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 02:47

NRK - 23 Oct 18 kl. 20:50

Orkan på veg mot turistområde

Fleire turistområde og fiskarlandsbyar langs stillehavskysten til Mexico vert tysdag råka av orkanen Willa. Det er venta at uvêret når fastlandet på ettermiddagen lokal tid. Byen Mazatlan, som har mange turistar, vert truleg treft direkte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mexico, Willa, Mazatlan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Orkan, vegmot , turistområde
Dagbladet - 11 Sep 18 kl. 23:42

- En ekstremt farlig, livstruende, historisk orkan

Turistområder, en rekke atomkraftverk og industrianlegg kan bli truffet av orkanen Florence i USA. Meteorologer venter opptil 1,14 meter nedbør..

NRK - 09 Sep 18 kl. 04:55

Tropisk storm blir orkan

Ekstremværet «Florence» vil trolig øke og nå orkan styrke før det når kysten av delstatene Nord- og Sør-Carolina i USA, advarer meteorologene ved National Hurricane Center i Miami. Stormen er ventet å slå innover USA som orkan torsdag..

NRK - 09 Sep 18 kl. 17:35

«Florence» har blitt orkan

Ekstremværet «Florence» er nå oppgradert til orkan, melder nyhetsbyrået AP. Orkanen beveger seg i retning sørøstkysten av USA, i 121 kilometer i timen. De amerikanske delstatene Virginia og Nord- og Sør-Karolina har erklært unntakstilstand..

Aftenposten - 05 Sep 18 kl. 00:26

USAs golfkyst stålsetter seg for orkan

Den tropiske stormen Gordon er ventet å bli oppgradert til orkan når den treffer golfkysten i USA natt til onsdag norsk tid med kraftig vind og oversvømmelser..

NRK - 09 Sep 18 kl. 09:48

Tropisk storm blir orkan

Ekstremværet Florence vil trolig vokse og nå orkan styrke innen mandag før det når den amerikanske sørøstkysten, opplyser USAs nasjonale orkansenter. Florence ser ut til å ramme Bermuda og Bahamas, men uten å treffe øyene direkte..

NRK - 09 Oct 18 kl. 23:25

Michael er no kategori 3-orkan

Ekstremvêret Michael som nærmar seg USAs sørkyst er no ein kategori 3-orkan, ifølgje det amerikanske orkansenteret. Det er venta kraftig regn langs den nordaustlege golfkysten. Minst 120.

NRK - 16 Feb 19 kl. 10:11

Orkan på Rotvær

Den varslede stormen er i gang i Nordland. Flere tak har blåst av og fly- og båttrafikken rammes av uværet i Nordland. Full til sterk storm er observert flere steder i fylket.

NRK - 18 Sep 18 kl. 14:23

Kan bli orkan når «Helene» treff

Det kan bli orkan ved Stad i morgon. Det er restane av den tropiske stormen «Helene» som treff land og som byr på kraftig vind over heile Vestlandet. Meteorolog Anne Solveig Andersen seier at den sterkaste vinden er venta i morgon kveld og torsdag..

NRK - 25 Aug 18 kl. 05:15

Ikkje lenger ein orkan

Orkanen Lane er ikkje lenger ein orkan, men ein tropisk storm. Det melder AP. Orkanen har dei siste dagane gradsvist blitt justert ned i styrke.

NRK - 23 Sep 18 kl. 05:12

Trump-protest om Puerto Rico-orkan

Aktivister fra Puerto Rico markerte ettårsdagen for at øygruppa ble rasert av en orkan, med en demonstrasjon ved Donald Trumps landsted i Florida. Myndighetene på Puerto Rico sier at 3000 mistet livet i orkanen, men så høye tall har Trump avvist..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tre klatrere funnet døde i Canada

De tre klatrerne fra North Face som var savnet etter et snøskred i Canada i påsken, er funnet døde. Amerikanske Jess Roskelley og østerrikerne David Lama og Hansjörg Auer ble tatt av et skred onsdag. De ble funnet søndet, ifølge CNN..

NRK - 15 minutter siden

To menn er arrestert for Nav-brann

Politiet har pågrepet to menn som mistenkes for å ha tent på Nav-bygget som er i full fyr i Enebakk i Akershus i natt. Det vil trolig brenne ned. Brannvesenet forsøker å hindre spredning til en Joker-butikk like ved..

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg gratulerer Zelenskyj

Jens Stoltenberg gratulerer TV-komikeren Volodymyr Zelenskyj med valgseieren i Ukraina og understreker at landet er en viktig partner for NATO. Søndag ble Zelenskyj – som er ny som politiker, men har spilt president på TV – valgt som ny president..

NRK - 1 time siden

Klimaaktivister til ha dialog

963 klimaaktivister er så langt arrestert, og 42 er sikta i samband med demonstrasjonar i London leia av Extinction Rebellion. Arrangørane seier dei er villige til å endre taktikk og gå i dialog til veka dersom regjeringa går med på samtalar..

NRK - 1 time siden

14 omkom i jordskred i Colombia

Minst 14 personar har mista livet i eit jordskred utløyst av kraftig nedbør i Colombia. Den panamerikanske hovudveien er stengt. Åtte heimar blei skylde vekk i ein landsby sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Ran, innbrudd og trussel med øks

En mann i 20-årene ble natt til mandag pågrepet i Drøbak i Akershus etter at han prøvde å stjele fra en Peppes Pizza-restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks. Han var aggressiv og slo og sparket rundt seg, sier politiet..

NRK - 1 time siden

Brann i Nav-lokale i Enebakk

Det brenner kraftig natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i Akershus. Det står flammer fra taket og er fare for spredning til en Joker-butikk.

NRK - 2 timer siden

11 soldatar drepne i åtak i Mali

Jihadistar er mistenkt i å stå bak eit åtak mot ein militærpost rundt 270 kilometer nordaust for hovudstaden i Mali. Elleve soldatar blei drepne, opplyser styresmaktene. Hæren har sendt forsterkninger til området..

NRK - 3 timer siden

UD fraråder reiser til Sri Lanka

Det norske utenriksdepartementet fraråder reiser til eller opphold på Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. Det er portforbud og sosiale medier er sperret. Folk i på berørte områder tilrås å melde fra til familie og venner at de er trygge..

NRK - 3 timer siden

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt