NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 15:54

NRK - 23 Oct 18 kl. 20:50

Orkan på veg mot turistområde

Fleire turistområde og fiskarlandsbyar langs stillehavskysten til Mexico vert tysdag råka av orkanen Willa. Det er venta at uvêret når fastlandet på ettermiddagen lokal tid. Byen Mazatlan, som har mange turistar, vert truleg treft direkte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mexico, Willa, Mazatlan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Orkan, vegmot , turistområde
Dagbladet - 11 Sep 18 kl. 23:42

- En ekstremt farlig, livstruende, historisk orkan

Turistområder, en rekke atomkraftverk og industrianlegg kan bli truffet av orkanen Florence i USA. Meteorologer venter opptil 1,14 meter nedbør..

NRK - 09 Sep 18 kl. 04:55

Tropisk storm blir orkan

Ekstremværet «Florence» vil trolig øke og nå orkan styrke før det når kysten av delstatene Nord- og Sør-Carolina i USA, advarer meteorologene ved National Hurricane Center i Miami. Stormen er ventet å slå innover USA som orkan torsdag..

NRK - 09 Sep 18 kl. 17:35

«Florence» har blitt orkan

Ekstremværet «Florence» er nå oppgradert til orkan, melder nyhetsbyrået AP. Orkanen beveger seg i retning sørøstkysten av USA, i 121 kilometer i timen. De amerikanske delstatene Virginia og Nord- og Sør-Karolina har erklært unntakstilstand..

Aftenposten - 05 Sep 18 kl. 00:26

USAs golfkyst stålsetter seg for orkan

Den tropiske stormen Gordon er ventet å bli oppgradert til orkan når den treffer golfkysten i USA natt til onsdag norsk tid med kraftig vind og oversvømmelser..

NRK - 09 Sep 18 kl. 09:48

Tropisk storm blir orkan

Ekstremværet Florence vil trolig vokse og nå orkan styrke innen mandag før det når den amerikanske sørøstkysten, opplyser USAs nasjonale orkansenter. Florence ser ut til å ramme Bermuda og Bahamas, men uten å treffe øyene direkte..

NRK - 09 Oct 18 kl. 23:25

Michael er no kategori 3-orkan

Ekstremvêret Michael som nærmar seg USAs sørkyst er no ein kategori 3-orkan, ifølgje det amerikanske orkansenteret. Det er venta kraftig regn langs den nordaustlege golfkysten. Minst 120.

NRK - 16 Feb 19 kl. 10:11

Orkan på Rotvær

Den varslede stormen er i gang i Nordland. Flere tak har blåst av og fly- og båttrafikken rammes av uværet i Nordland. Full til sterk storm er observert flere steder i fylket.

NRK - 18 Sep 18 kl. 14:23

Kan bli orkan når «Helene» treff

Det kan bli orkan ved Stad i morgon. Det er restane av den tropiske stormen «Helene» som treff land og som byr på kraftig vind over heile Vestlandet. Meteorolog Anne Solveig Andersen seier at den sterkaste vinden er venta i morgon kveld og torsdag..

NRK - 25 Aug 18 kl. 05:15

Ikkje lenger ein orkan

Orkanen Lane er ikkje lenger ein orkan, men ein tropisk storm. Det melder AP. Orkanen har dei siste dagane gradsvist blitt justert ned i styrke.

NRK - 23 Sep 18 kl. 05:12

Trump-protest om Puerto Rico-orkan

Aktivister fra Puerto Rico markerte ettårsdagen for at øygruppa ble rasert av en orkan, med en demonstrasjon ved Donald Trumps landsted i Florida. Myndighetene på Puerto Rico sier at 3000 mistet livet i orkanen, men så høye tall har Trump avvist..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

6,6 millioner i bøter til advokater

Advokatforeningen har gitt 521 advokater bøter fordi de ikke oppfyller kravet om etterutdanning, melder Advokatbladet. Totalt er bøtene på 6,6 millioner kroner. Foreningen ber Justisdepartementet innføre et generelt etterutdanningskrav for advokater..

NRK - 30 minutter siden

Pilot funnet i live etter styrt

En av pilotene skal være funnet i live etter at to jagerfly styrtet nordøst i Tyskland. Det melder nyhetsbyrået DPA. Søket etter den andre jagerflypiloten fortsetter.

NRK - 45 minutter siden

Solgte heiskort for 1,28 milliarder

Til tross for en variert vinter solgte alpinbransjen i Norge heiskort for 1,28 milliarder kroner i løpet av vintersesongen 2018/2019. Det skriver Alpinanleggenes landsforening i en pressemelsing. Det er 3 prosent ned fra supersesongen året før..

NRK - 3 timer siden

Presenterer ny byråd i Bergen

NRK - 45 minutter siden

Rett til spesialundervisning

Regjeringen har bestemt at den lovfestede retten til å få spesialpedagogisk hjelp og spesialundervisning skal videreføres. Rundt 60.000 barn og unge i barnehage og skole fikk dette skoleåret spesialpedagogisk hjelp eller spesialundervisning..

NRK - Igår: 15:44

Syklist påkjørt på E134

En syklist har blitt påkjørt av en bil på E134 ved Langebru i Hokksund. Syklisten er ifølge politiet våken, og nødetatene er på vei. Det er noe kø på stedet..

NRK - Igår: 15:49

Kilder til NRK: Går mot lønnsnemnd

Flere uavhengige kilder, på begge sider av den pågående arbeidskonflikten i sykehussektoren, bekrefter overfor NRK at de er innkalt til et møte hos arbeidsministeren. Partene sier at dette normalt innebærer at det går mot tvungen lønnsnemnd..

NRK - 23 timer siden

En milliard til nullutslipp

Statsforetaket Enova har fått i oppdrag av Klima- og miljødepartementet å opprette et nullutslippsfond for næringstransport. Det sier miljøminister Ola Elvestuen (V) i en pressemelding..

NRK - 23 timer siden

Tvangsbruk mot innsatt opp i retten

Advokatforeningen varsler nå et historisk søksmål mot staten på vegne av en 31 år gammel kvinne, som de mener er holdt ulovlig i isolasjon i fengsel, skriver Bergens Tidende. Kvinnen ble satt på glattcelle og lagt i belter fordi hun skadet seg selv..

NRK - 23 timer siden

Tvungen lønnsnemd i sykehusstreiken

Regjeringen stanser sykehusstreiken med tvungen lønnsnemd. – Det er sterkt provoserende at høyreregjeringa griper inn i streikeretten, sier Mette Nord, leder av Fagforbundet i en pressemelding..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt