NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:00

NRK - 22 Sep 19 kl. 01:06

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lorena, Mexicos, Mexico, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Orkan, nedjustert, til, tropisk, storm
P4 - 22 Sep 19 kl. 07:40

Nedjustert til tropisk storm

Orkanen «Lorena», som er på vei mot Mexicos fastland, har nå blitt nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico i dag ifølge det amerikanske orkansentret. Det er så langt ikke blitt meldt om skadde personer eller ødeleggelser..

P4 - 08 Sep 19 kl. 07:35

Dorian over Canada

Mer enn 300.000 innbyggere er uten strøm etter at restene av orkanen Dorian gikk inn over land i Halifax, i Canada natt til i dag. Det er ikke meldt om at noen er skadet.

Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 18:03

Nedjustert orkan tangerer rekord i Atlanterhavet

Orkanen Dorian ble mandag kveld, norsk tid, nedjustert til kategori 4. Skadene er likevel omfattende..

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:31

Mulig orkan i Karibien

En tropisk storm i det karibiske hav kan i løpet av de neste dagene utvikle seg til en orkan. Det advarer det amerikanske orkansenteret. Stormen ligger nå drøyt 1000 kilometer øst for Barbados, men det er foreløpig for tidlig å si hvilke området som kan bli rammet av den potensielle orkanen..

P4 - 02 Sep 19 kl. 17:23

Nedjusterer orkan

Orkanen Dorian er nå nedjustert til kategori fire. Det melder nyhetsbyrået AFP. Orkanen har allerede ført til store ødeleggelser på Bahamas, med så mange som 13.

P4 - 03 Sep 19 kl. 17:19

Orkan nedjustert

Orkanen Dorian er nå justert ned til kategori 2. Det opplyser amerikanske meteorologer. Befolkningen sørøst i USA forbereder seg nå på orkanen som beveger seg mye saktere enn først antatt.

NRK - 13 Jul 19 kl. 20:04

«Barry» nedgradert i styrke

Da ekstremværet «Barry» traff den amerikanske kysten ble stormens styrke nedgradert til tropisk storm. Tidligere i kveld ble styrken oppgradert til orkan. Det er delstaten Louisiana som rammes hardest av stormen..

Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 18:03

Orkanen Dorian tangerer rekord i Atlanterhavet

Orkanen Dorian ble mandag kveld, norsk tid, nedjustert til kategori 4. Skadene er omfattende etter at den traff Bahamas som kategori 5-orkan..

NRK - 03 Sep 19 kl. 17:04

Nedjustert til kategori to

Styrken på orkanen Dorian er nedjustert til kategori to, melder nyhetsbyrået AFP..

P4 - 28 Aug 19 kl. 20:19

«Dorian» oppgradert til orkan

Uværet «Dorian» er oppgradert til en orkan. Det opplyser det nasjonale orkansenteret i kveld. Orkanen nærmer seg de amerikanske og britiske jomfruøyene, og i Puerto Rico er det allerede erklært unntakstilstand.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..

NRK - 30 minutter siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 30 minutter siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 45 minutter siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 1 time siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 1 time siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sandfaste på Kanariøyene

Flyplassen ved Las Palmas på Kanariøyene er stengt på grunn av sandstorm. Tre passasjerfly som skulle til Oslo er forsinket. Varm vind, en såkalt calima, har ført med seg så mye sand at sikten er for dårlig til å lande og lette..

NRK - 1 time siden

E39 delvis åpnet ved rassted

Europavei 39 gjennom Votedalen i Gloppen er åpnet i ett felt. Veien har vært stengt i over ett døgn etter et snøskred..

NRK - 1 time siden

Snøskredfare i Trollheimen

NVE har sendt ut varsel om betydelig snøskredfare i Trollheimen. Ustabile fokksnøflak kan ligge på glatt skare i leområder. I disse områdene er det lett å løse ut skred.

NRK - 2 timer siden

Trafikkuhell stanset togtrafikken

Politi har fjernet en bil som sto på jernbanelinjen etter et trafikkuhell ved Skjeberg i Østfold. Togtrafikken ble stanset, og fylkesvei 118 stengt. Sjåføren er tatt hånd om av ambulansepersonell..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt