NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:28

NRK - 22 Sep 19 kl. 01:06

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lorena, Mexicos, Mexico, USAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Orkan, nedjustert, til, tropisk, storm
P4 - 22 Sep 19 kl. 07:40

Nedjustert til tropisk storm

Orkanen «Lorena», som er på vei mot Mexicos fastland, har nå blitt nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico i dag ifølge det amerikanske orkansentret. Det er så langt ikke blitt meldt om skadde personer eller ødeleggelser..

P4 - 08 Sep 19 kl. 07:35

Dorian over Canada

Mer enn 300.000 innbyggere er uten strøm etter at restene av orkanen Dorian gikk inn over land i Halifax, i Canada natt til i dag. Det er ikke meldt om at noen er skadet.

Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 18:03

Nedjustert orkan tangerer rekord i Atlanterhavet

Orkanen Dorian ble mandag kveld, norsk tid, nedjustert til kategori 4. Skadene er likevel omfattende..

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:31

Mulig orkan i Karibien

En tropisk storm i det karibiske hav kan i løpet av de neste dagene utvikle seg til en orkan. Det advarer det amerikanske orkansenteret. Stormen ligger nå drøyt 1000 kilometer øst for Barbados, men det er foreløpig for tidlig å si hvilke området som kan bli rammet av den potensielle orkanen..

P4 - 02 Sep 19 kl. 17:23

Nedjusterer orkan

Orkanen Dorian er nå nedjustert til kategori fire. Det melder nyhetsbyrået AFP. Orkanen har allerede ført til store ødeleggelser på Bahamas, med så mange som 13.

P4 - 03 Sep 19 kl. 17:19

Orkan nedjustert

Orkanen Dorian er nå justert ned til kategori 2. Det opplyser amerikanske meteorologer. Befolkningen sørøst i USA forbereder seg nå på orkanen som beveger seg mye saktere enn først antatt.

NRK - 13 Jul 19 kl. 20:04

«Barry» nedgradert i styrke

Da ekstremværet «Barry» traff den amerikanske kysten ble stormens styrke nedgradert til tropisk storm. Tidligere i kveld ble styrken oppgradert til orkan. Det er delstaten Louisiana som rammes hardest av stormen..

Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 18:03

Orkanen Dorian tangerer rekord i Atlanterhavet

Orkanen Dorian ble mandag kveld, norsk tid, nedjustert til kategori 4. Skadene er omfattende etter at den traff Bahamas som kategori 5-orkan..

P4 - 28 Aug 19 kl. 20:19

«Dorian» oppgradert til orkan

Uværet «Dorian» er oppgradert til en orkan. Det opplyser det nasjonale orkansenteret i kveld. Orkanen nærmer seg de amerikanske og britiske jomfruøyene, og i Puerto Rico er det allerede erklært unntakstilstand.

NRK - 03 Sep 19 kl. 17:04

Nedjustert til kategori to

Styrken på orkanen Dorian er nedjustert til kategori to, melder nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 15 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 30 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 45 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 45 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 45 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 3 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt