NRK > Nyheter

Søndag, 01 November, 02:50

NRK - 28 sep. 20 kl. 13:06

Orienterer om koronasituasjonen

Bergen kommune varsler at de tirsdag kl. 14 vil holde en pressekonferanse om koronasituasjonen i Bergen. Byrådet vil der komme med en ny vurdering av de lokale smitteverntiltakene som ble innført 8. september..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Orientererom , koronasituasjonen
NRK - 05 okt. 20 kl. 13:57

Orienterer om drapsetterforskning

Politiet orienterer om drapsetterforskinga i Kristiansand. Sian-profil Dan-Eivind Lid vart funnen død laurdag. Pressekonferansen startar klokka 14 på politihuset i Kristiansand..

NRK - 14 okt. 20 kl. 12:27

Siste nytt om koronapandemien

Helseminister Bent Høie, justisminister Monica Mæland og Line Vold i Folkehelseinstituttet orienterer no om den siste utviklinga i koronasituasjonen i Noreg..

NRK - 28 sep. 20 kl. 17:57

Koronasituasjonen i Oslo

Pressekonferanse om koronasituasjonen i Oslo med blant annet byrådsleder Raymond Johansen..

Aftenposten - I førrgår: 15:25

Erna Solberg skal redegjøre for Stortinget om koronasituasjonen

Statsminister Erna Solberg (H) kommer om kort tid til Stortinget for å redegjøre om den aktuelle koronasituasjonen og de siste tiltakene fra regjeringen..

NRK - 05 okt. 20 kl. 12:05

Politiet orienterer om dødsfall

I forbindelse med at Sian-profil Dan-Eivind Lid er funnet død i sin egen leilighet i Kristiansand, inviterer Agder politidistrikt til pressebrief klokken 14 i dag. Politiet har startet drapsetterforskning og omtaler saken som et mistenkelig dødsfall..

Aftenposten - 08 okt. 20 kl. 06:58

Fortsatt høye smittetall i Oslo. Torsdag klokken 13.00 orienterer byrådet om situasjonen.

De to siste ukene har Oslo stått for rundt 40 prosent av nye smittetilfeller i Norge. Men byrådet legger trolig ikke opp til nye innstramminger nå..

NRK - 23 sep. 20 kl. 11:19

Usikker høst for loppemarkeder

Det er usikkert om det blir loppemarkeder i Oslo og Viken i høst på grunn av koronasituasjonen. For mange korps er loppemarked hovedinntektskilde og flere har planer om å gjennomføre dette de neste ukene..

E24 - 23 sep. 20 kl. 12:21

Koronasituasjonen: Store selskaper vurderer å stramme inn

ConocoPhillips har allerede bestemt at de går ned på antallet som fysisk kan møte på jobb, mens store selskaper som SR-Bank og Vår Energi følger korona-situasjonen ekstra tett nå..

NRK - 23 sep. 20 kl. 14:19

– Høstferien ikke i fare

– Høstferien er ikke i fare. For dere som har tenkt å dra på Norgesferie, er det helt i orden. Reis på fjellet eller hytta med god samvittighet, sa helsedirektør Bjørn Guldvog under onsdagen pressekonferanse om koronasituasjonen..

P4 - 23 sep. 20 kl. 14:55

- Provoserende misbruk

Kriminelle misbruker støtteordninger hos Nav og Skatteetaten med en rekke virkemidler. Det opplyste justisminister Monica Mæland under dagens pressebrief om koronasituasjonen. Mæland sa at hun blir veldig provosert av at ordninger som er etablert for at folk skal ha råd til mat og bolig i en vanskelig situasjon, blir misbrukt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Biden leder i Michigan og Wisconsin

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden leder på nye meningsmålinger i Wisconsin og Michigan, melder CNN. Biden leder også i vippestatene Arizona og Nord-Carolina, men der er avstanden mindre. Trump vant alle de fire statene i 2016..

NRK - 8 timer siden

700 skal være døde etter folkemøter

Tre måneder med president Donald Trumps valgkampmøter førte til 30.000 tilfeller av koronasmitte i USA. Flere enn 700 mennesker, enten tilhørere eller folk de senere møtte, er døde, ifølge forskning fra Stanford-universitetet, melder Washington Post..

NRK - 2 timer siden

Trump og Biden gjorde narr

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden burde bruke større solbriller etter å ha skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie».

NRK - 45 minutter siden

Supertyfon traff Filippinene

Den uvanlig sterke tyfonen «Goni» har slått inn over den østlige delen av Filippinene med vindkast på 77 meter per sekund, opplyser landets meteorologiske institutt. Rundt én million mennesker er evakuert. I hovedstaden Manila er flyplassen stengt..

NRK - 30 minutter siden

Trump taler i Montoursville

President Donald Trump er i gang med sitt fjerde valgkamparrangement for dagen, i Montoursville i Pennsylvania..

NRK - 45 minutter siden

Supretyfon traff Filippinene

Den uvanlig sterke tyfonen «Goni» har slått inn over den østlige delen av Filippinene med vindkast på 77 meter per sekund, opplyser landets meteorologiske institutt. Rundt en million mennesker er evakuert. I hovedstaden Manila er flyplassen stengt.

NRK - 1 time siden

To siktet for uaktsomt drap

To menn på 22 og 24 år som var i bilen som natt til lørdag kjørte av veien i Tokke i Telemark, er siktet for uaktsomt drap etter at en 20-åring mistet livet. De to er asrrestert og skal ikke huske hvem av dem som kjørte bilen, ifølge Varden..

NRK - 1 time siden

5 reddet fra husbrann i Tysvær

Fem personer reddet seg ut av et bolighus i Dalbygda i Tysvær i Nord-Rogaland, melder politiet i Sør-Vest. De får tilsyn av helsepersonell. Brannen er slukket.

NRK - 1 time siden

Hytte totalskadd i brann i Sandnes

Det var ikke folk i en fritidsbolig som ble totalskadd etter brann lørdag kveld på øya Usken i Sandnes. Politiet ber andre hyttefolk holde vinduer lukket på grunn av stor røykutvikling og kraftig vind. To vitner er kjørt til legevakt for sjekk..

NRK - 2 timer siden

Trump og Biden utvekslet kritikk

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden hadde skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt