NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:07

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:29

Orebråten (Ap) valgt som ordfører

Kirsten Orebråten (Ap) er valgt som ordfører i Ringerike. Det ble klart under torsdagens konstituering av det nye kommunestyret. Hun ble valgt med 23 stemmer, mot Hans Petter Aasen (Sp) med 20 stemmer. Dag Erik Henaug (H) ble valgt som varaordfører..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Orebråten, Ringerike, Hans Petter Aasen, Erik Henaug

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: OrebråtenAp , valgtsom , ordfører
NRK - 17 Oct 19 kl. 13:16

Første Viken-ordfører valgt

Arbeiderpartiets Roger Ryberg fra Buskerud ble torsdag valgt som Viken fylkeskommunes første ordfører. Han ble valgt med 50 mot 37 stemmer. Kathy Lie fra Lier SV ble valgt til varaordfører.

P4 - 18 Oct 19 kl. 22:46

Kommuner kan ha valgt ordfører på feil måte

Flere kommuner kan ha valgt ordfører på feil måte etter høstens kommune og fylkestingsvalg. Noen kommuner valgte ordfører ved skriftlig, hemmelig votering, men endringer i kommuneloven gjør at dette i år skulle gjennomføres ved åpen votering, skriver NRK. Kommunaldepartementet råder nå de aktuelle kommunene til å vurdere gjenvalg.

Aftenposten - 20 Sep 19 kl. 06:25

Ordførerkartet snart ferdig tegnet

Mer enn tre av fire av landets kommuner har nå valgt ordfører. Sp leder foreløpig an i det som ser ut til å bli en svært jevn ordførerkamp med Ap..

Aftenposten - 20 Sep 19 kl. 06:25

SP leder ordførerkampen etter kommunevalget

Mer enn tre av fire av landets kommuner har nå valgt ordfører. Sp leder foreløpig an i det som ser ut til å bli en svært jevn ordførerkamp med Ap..

NRK - 24 Oct 19 kl. 20:37

Fra to til tre Frp-ordførere

Etter at Torbjørn Klungland ble valgt til ordfører i Flekkefjord kommune i kveld, har Frp nasjonalt gått fra to til tre ordførere. Sola kommune og Ulstein kommune har de to andre..

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 22:15

Flere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis

Flere kommuner valgte sin nye ordfører ved skriftlig, hemmelig votering. Kommunaldepartementet mener dette var feil og råder kommunene til å vurdere gjenvalg..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 20:06

Jan Oddvar Skisland (Ap) er ny ordfører i Kristiansand

Arbeiderpartiets Jan Oddvar Skisland (61) er valgt til ny ordfører i Kristiansand med 36 av 71 stemmer i bystyret, melder Fædrelandsvennen..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 00:39

Jonas (21) blir tidenes yngste ordfører

Valgt inn i Sokndal kommunestyre som 17-åring..

VG - 13 Sep 19 kl. 17:42

Sp leder over Ap i ordførerkampen: - Kan bli største ordførerparti

Senterpartiet har gjort et brakvalg, og håver inn nye ordførere. Fredag ettermiddag har de signert ti flere ordfører-avtaler enn Ap.

NRK - 01 Aug 19 kl. 16:09

Mogadishus ordfører døde

Mogadishus ordfører døde av skadene han fikk i et selvmordsangrep mot ordførerkontoret i forrige uke. Det opplyser den somaliske regjeringen. Ordfører Abdirahman Omar Osman ble brakt til sykehus i Qatar etter angrepet, men livet sto ikke til å redde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 2 timer siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 2 timer siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 3 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 3 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt