NRK > Nyheter

Monday, 14 October, 01:36

NRK - 14 Mar 19 kl. 06:12

Ordkrig mellom Erdogan og Netanyahu

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan og Israels statsminister Benjamin Netanyahu har havnet i en ny ordkrig. – Hør her, Netanyahu. Oppfør deg. Du er en tyrann. En tyrann som slaktet et sju år gammelt palestinsk barn, sa Erdogan i Ankara onsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Recep Tayyip Erdogan, Israels, Benjamin Netanyahu, Erdogan, Ankara, Netanyahu

Dele artikeln

90 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ordkrig, mellom, Erdoganog , Netanyahu
Aftenposten - 14 Mar 19 kl. 05:52

Ordkrig mellom Erdogan og Netanyahu: – Ikke provoser oss

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan og Israels statsminister Benjamin Netanyahu har havnet i en ny ordkrig..

NRK - 01 May 19 kl. 16:14

Ordkrig mellom Moxnes og Listhaug

Etter å ha kastet stikk mot hverandre i sine taler, ble det ordkrig mellom Rødt-leder Bjørnar Moxnes og Frp-nestleder Sylvi Listhaug i Drammen. Foran TV-kameraene ble det en liten ordkrig mellom de to om bompenger og innvandring..

NRK - 04 Jul 19 kl. 09:33

Erdogan vil lede forhandlinger

Den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan sier at han ønsker å tilrettelegge for forhandlinger mellom USA og Iran. Erdogan ønsker å lette trykket rundt Irans atomprogram..

Dagbladet - 04 Jun 19 kl. 06:00

Netanyahu kan være ferdig i israelsk politikk

Israels statsminister Benjamin Netanyahu klamrer seg til makta, mens Israel splittes mellom ultranasjonalister og ultrareligiøse..

P4 - 18 Sep 19 kl. 18:27

Netanyahu avlyser USA-besøk

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avlyser sin plangalgte tur til FN-toppmøtet i New York neste uke, på grunn av situasjonen i hjemlandet etter valget. Netanyahu skulle også møte USAs president Donald Trump. Det er så godt som dødt løp mellom Netanyahus Likud-parti og utfordrer Benny Gantz og hans Blått og Hvitt-parti..

VG - 20 Feb 19 kl. 17:39

Sverige i ordkrig med Ungarn om familiepolitikk

Svensk UD kaller den ungarske ambassadøren inn på teppet etter at Ungarns nye familiepolitikk har utløst ordkrig mellom de to landene..

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 05:43

Netanyahu ligger an til knepen valgseier

Det er dødt løp i Israel mellom Benjamin Netanyahus Likud og opposisjonsalliansen Blått og hvitt, men Netanyahu ser ut til å bli reddet av samarbeidspartiene..

VG - 23 Dec 18 kl. 08:17

Ordkrig mellom Russland og Norge i skiskyting

VILNIUS (VG) Johannes Thingnes Bø (25) og Norge har havnet i ordkrig med Russland etter uttalelser om den dopingdømte Aleksandr Loginov (26)..

NRK - 28 Feb 19 kl. 17:23

Varslar tiltale mot Netanyahu

Statsminister Benjamin Netanyahu bør bli tiltalt for bedrageri, økonomisk utruskap og for å ha gitt stikkpengar, opplyser Israels riksadvokat ifølgje avisa Haaretz. Netanyahu har avvist alle skuldingane..

VG - 17 Sep 19 kl. 21:21

Netanyahu valgnatten: – Israel trenger en sterk sionistisk regjering

Valgdagsmålingene viser at det foreløpig er tilnærmet dødt løp mellom blokkene til de to statsministerkandidatene Benjamin Netanyahu og Benny Gantz..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Ber Europa ta imot IS-krigere

Donald Trump ber Europa ta imot IS-krigere som sitter fengslet i Syria. – USA har de verste IS-fangene. Tyrkia og kurderne må ikke la dem unnslippe.

NRK - 15 minutter siden

Biden trekker seg fra styrejobb

Hunter Biden, sønnen til tidligere visepresident Joe Biden, trekker seg som styremedlem for et kinesisk selskap, skriver Reuters. Nyhetsbyrået skriver at styrejobben har vært gjenstand for kritikk fra president Donald Trump og hans allierte..

NRK - 1 time siden

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 1 time siden

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..

NRK - 3 timer siden

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

NRK - 2 timer siden

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

NRK - 3 timer siden

Valnederlag for Orban i Budapest

Partiet til den ungarske statsministeren Victor Orban, Fidesz, går mot eit valnederlag i lokalvalet i Budapest. Etter at rundt 62 prosent av stemmene er talde, leiar sentrumskandidaten Gergely Karacsony med rundt 50 prosent av stemmene..

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 3 timer siden

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

NRK - 4 timer siden

Mot valsiger for PiS i Polen

Regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt