VG > Nyheter

Onsdag, 21 April, 23:29

VG - 08 april 21 kl. 09:04

Ordførere om gjenåpningen: – Kjempetrasig at planen ikke skiller

Ordførere ønsker en hånd på roret, når kursen settes mot et åpnere Norge: – Det er et slags tillitsbrudd at det ikke gis rom for mer lokal styring, sier Båtsfjord-ordføreren..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, Båtsfjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ordførereom , gjenåpningen, Kjempetrasigat , planen, ikke, skiller
NRK - 07 april 21 kl. 12:36

Reagerer på sprikende budskap

Regjeringen må sørge for orden i kommunikasjonen rundt gjenåpning av samfunnet, mener Ap og Frp. Statsminister Erna Solberg (H) understreket i Stortinget onsdag at regjeringen ikke setter noen dato for framdriften av gjenåpningen fordi det er så mange usikkerhetsmomenter. – Det er klokt å ikke sette noen dato.

VG - 06 april 21 kl. 13:01

Her har de begynt gjenåpningen: Slik gjør de det

Onsdag legger Erna Solberg fram planen for gjenåpningen av Norge. Danmark og Storbritannia har allerede begynt. Slik gjøres det der..

NRK - 25 mars 21 kl. 11:55

Kan ha gjenåpningsplan etter påske

Statsminister Erna Solberg håper å kunne legge fram en gjenåpningsplan når hun redegjør for Stortinget uka etter påske, melder Dagbladet. – Vi valgte å skyve på framleggingen av gjenåpningsplanen, den er nå under bearbeidelse og blir litt større enn først planlagt, sier Solberg til avisa. Opprinnelig skulle regjeringens plan for gjenåpning bli lagt fram torsdag, men slik gikk det ikke.

VG - 22 feb. 21 kl. 19:20

Slik skal Storbritannia gjenåpnes

Statsminister Boris Johnson legger mandag kveld frem for parlamentet regjeringens plan for å gjenåpne Storbritannia. Siste steg i gjenåpningen håpes å kunne bli satt i gang 21. juni..

VG - 22 feb. 21 kl. 19:20

Slik skal England gjenåpnes

Statsminister Boris Johnson legger mandag kveld frem for parlamentet regjeringens plan for å gjenåpne England. Siste steg i gjenåpningen håpes å kunne bli satt i gang 21. juni..

NRK - 24 feb. 21 kl. 18:49

Gjenåpning i Danmark

Danmarks statsminister Mette Frederiksen vil snakke med alle partiene i Folketinget om hvordan gjenåpningen av samfunnet skal foregå. Regjeringen og støttepartiene er enige om gradvis gjenåpning fra 01.mars, men de borgerlige gikk ut av forhandlingene tirsdag..

NRK - 07 april 21 kl. 12:55

– Optimistisk med gjenåpning i mai

I dagens redegjørelse sa statsminister Erna Solberg at starten av gjenåpningen, og første trinn, kan skje i slutten av mai. I oppdragssvaret som Helsedirektoratet og FHI, informerer de at de kan være for optimistisk. «I et mer nøkternt scenario vil lettelser kunne begynne i juli, mens det i et verstefalls scenario vil gjenåpning være vanskelig i 2021», skriver de i oppdragssvaret..

VG - 25 jan. 21 kl. 07:29

Reagerer på gjenåpningen av polet: – Ordentlig forbanna

Fagpersoner som jobber med barn og rus reagerer sterkt på gjenåpningen av Vinmonopol-butikkene – og mener det kan føre til at barn som har foreldre som drikker, skammer seg enda mer..

Dagbladet - 16 mars 21 kl. 12:48

AstraZeneca-stans kan true gjenåpningen

Den planlagte gjenåpningen av Norge i mai og juni kan henge i en tynn tråd hvis AstraZeneca-stansen forlenges..

Aftenposten - 21 mars 21 kl. 06:43

Danmark har ligget et skritt foran Norge hele veien. Nå krangler danskene om gjenåpningen.

I Danmark er det dragkamp om gjenåpningen. Statsministeren anklages for å ta regien på en helt spesiell måte..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Stor vekst i private psykologer

Norge får stadig flere private psykologer og psykiatere med timepris på 1100–1200 kroner. Generalsekretæren i Rådet for psykisk helse mener dette er et tydelig uttrykk for at klasseskillene i Norge øker..

VG - 2 timer siden

I fjor mente Ap at tog-forslaget var «useriøst» - tirsdag stemte de for

Mens Arbeiderpartiet i fjor nærmest latterliggjorde SV og Frps forslag om bygging Nord-Norgebanen, stemmer de nå for akkurat samme forslag..

VG - 4 timer siden

KrF-refs til Hareide: Narrespill mot folk i Nord-Norge

KrF i Troms og Finnmark misliker sterkt hvordan partiets samferdselsminister Knut Arild Hareide omtalte og tok avstand fra stortingsvedtaket om Nord-Norgebanen..

VG - 4 timer siden

Frigir video: Skjøt tenåring fire ganger

Amerikansk politi har onsdag sluppet video fra kroppskameraet til politibetjenten som tirsdag kveld skøyt en 16 år gammel jente..

VG - 8 timer siden

Mener regjeringen svikter unge som trenger hjelp

Ulrikke Torgersen (24) har opplevd å bli avvist flere ganger da hun var syk med spiseforstyrrelser. Nå vil MDG-politikeren kjempe for et bedre psykisk helsevern..

VG - 9 timer siden

Havarikommisjonen om «Helge Ingstad»: – Hadde ikke behøvd å forlise

Vraket av «Helge Ingstad» hugges opp i år. Havarikommisjonen mener at fregatten kunne vært reddet i de skjebnesvangre minuttene etter kollisjonen i Hjeltefjorden..

VG - 9 timer siden

Havarikommisjonen: KNM «Helge Ingstad» forliste fordi dører og luker ikke ble stengt

Vraket av «Helge Ingstad» hugges opp i år. Havarikommisjonen mener at fregatten kunne vært reddet i de skjebnesvangre minuttene etter kollisjonen i Hjeltefjorden..

VG - 10 timer siden

Fem søsken ble hentet hjem fra Syria – nå er foreldrene er erklært døde

Nærmere to år etter at deres fem mindreårige barn ble hentet hjem til Norge, har en norsk IS-kvinne og hennes mann blitt erklært døde..

VG - 10 timer siden

Putin holder tale uten å nevne Navalnyj - demonstranter pågripes

Samtidig som 466.000 russere har meldt at de onsdag skal demonstrere for løslatelse av Kreml-kritikeren Aleksej Navalnyj, holder president Vladimir Putin sin årlige tale til nasjonen..

VG - 11 timer siden

Kristian Løvlies far mener leieboeren forsøkt å lure ham: – Helt identisk med det Kristian opplevde

NEDRE ROMERIKE TINGRETT (VG) Kristian Løvlie ble drept etter at leieboeren skal ha lurt ham inn i en garasje. Løvlies far mener leieboeren kort tid i forveien forsøkt å lure ham inn i en carport..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt