P4 > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 18:56

P4 - 19 nov. 19 kl. 21:55

Ordfører mener ledelsen må gå

Ordfører i Sør-Varanger Rune Rafaelsen mener ledelsen i E-tjenesten må gå etter kveldens pressekonferanse med Frode Berg.
Der sa spiondømte Berg at han føler seg ført bak lyset av E-tjenesten og han følte et press fra dem da han ønsket å avslutte oppdragene.
Rafaelsen omtaler det Berg fortalte som en knusende dom over norsk etterretning og at ledelsen må trekke seg for det de har gjort mot Berg, lokalbefolknignen i Sør-Varanger og ikke Norges offisielle Russland-politikk..
Les mer på P4


Les mer om:
Sør-Varanger Rune Rafaelsen, Frode Berg, Berg, Sør-Varanger, Norges, Russland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ordfører, mener, ledelsenmå gå
Aftenposten - 25 april 20 kl. 15:56

Gryende ordføreropprør om Moria-flyktningene tvang Ap-ledelsen til nytt vedtak

Ap-ledelsen måtte legge om kursen i flyktningpolitikken etter økende uro fra Aps ordførere i storbyene..

P4 - 13 aug. 19 kl. 14:14

Ap-ledelsen i Malvik-ordførers begravelse

Både Ap-leder Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik var tilstede i begravelsen til Malvik-ordfører Ingrid Aune i Hommelvik kirke i dag. Flere hundre møtte frem for å ta farvel med ordføreren som ble 33 år. Begravelsen ble også vist på storskjerm til de som ikke fikk plass i kirken.

Aftenposten - 18 okt. 19 kl. 06:35

Populær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen

Alfred Bjørlo, den av Norges to Venstre-ordførere med flest velgere bak seg, er nominert til å gå inn i partiledelsen. Det kan få følger for andres sjanser..

NRK - 02 juni 20 kl. 06:02

40 ordførere mot vindkraft

40 ordførere har signert et felles opprop mot vindkraftutbygging. Ordførerne mener at konsesjoner må avslås der hvor kommunen selv har sagt nei til utbygging, skriver Klassekampen..

NRK - 02 juni 20 kl. 05:37

Ordføreropprop mot vindkraft

Lyngdalsordfører Jan Kristensen (H) har fått med seg 39 andre ordførere i et opprop mot vindkraft, skriver Klassekampen. Ordførerne mener at prosjekterte vindkraftutbygginger må stanses, og konsesjoner avslås, der kommunen har sagt nei til utbygging..

Aftenposten - 10 aug. 19 kl. 09:26

Over 105.000 barn i Norge er fattige. – En nasjonal skam, mener ordfører Marianne Borgen

Ordføreren mener regjeringen bidrar til de økte forskjellene..

Aftenposten - 10 aug. 19 kl. 09:26

Flere barn lever i familier med vedvarende lav inntekt: – En nasjonal skam, mener ordfører Marianne Borgen

Ordføreren mener regjeringen bidrar til de økte forskjellene..

VG - 13 aug. 19 kl. 12:23

I dag begraves Malvik-ordfører Ingrid Aune (33)

MALVIK (VG) Tirsdag tar familie, venner og Ap-ledelsen farvel med Malvik-ordfører, Ingrid Aune..

VG - 12 aug. 19 kl. 05:33

Bærums-ordfører: – Dette gjør vondt. Vi er veldig preget.

I morgentimene mandag samles ledelsen i Bærum kommune til krisemøte etter moskéskytingen og drapet på en 17 år gamle jente. – Det blir viktig å ivareta alle involverte, sier ordføreren..

P4 - 02 juni 20 kl. 05:47

40 ordførere mot vindkraftutbygging

40 ordførere har signert et felles opprop mot videre planlegging av vindkraft i kommuner der kommunen selv har sagt nei til utbygging. Det melder Klassekampen. I likhet med KS mener ordførerne at vindkraftsaker skal flyttes fra energiloven til plan- og bygningsloven for å gi kommunene større handlingsrom i sakene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mann drakk seg full på antibac

En mann i Trondheim drakk seg full på antibac i kveld. Politiet mottok melding fra en vekter som trengte bistand på et hotell i Trondheim fordi mannen var beruset og til sjeanse for de andre gjestene. Mannen ble tatt med til legevakten for en sjekk og ble deretter kjørt hjem..

P4 - 15 minutter siden

To menn pågrepet for knivstikking

To menn er pågrepet etter at en mann ble knivstukket på Laksevåg i Bergen i natt. De to er siktet for grov kroppsskade med kniv og politiet etterforsker nå hendelsen. Politiet vil foreløpig ikke si noe mer om saken..

P4 - 30 minutter siden

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drap på en utenlandsk statsborger i Steinkjær erkjenner ikke straffskyld. Den døde ble funnet død på en privat adresse, og omstendighetene gjorde at politiet siktet en mann og startet etteforskning. Siktedes forsvarer Rolf Christensen sier mannen avviser å ha noe med dødsfallet å gjøre..

P4 - 1 time siden

For mange kjører for fort

- Det er fortsatt alt for mange som kjører for fort på sommerferie nå. Det advarer assisteredene sjef for Utrykningspolitiet Roar Skjelbred Larsen. Vi er snart halvveis inn i sommermåneden, som ofte er preget av mange trafikkulykker.

P4 - 1 time siden

Savnet mann funnet

Mannen som har vært savnet på Blefjell i Telemark er nå funnet i god behold. Mannen har vært savnet siden han ikke ga livstegn fra seg i går, og store mannskaper ble satt inn i leteaksjonen. Nå er mannen funnet - sliten, men oppegående, opplyser politiet..

P4 - 1 time siden

Nok en smitterekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida fortsetter å øke. Nå er 15.300 nye registrert smittet, som er det høyeste tallet siden begynnelsen av pandemien.

P4 - 1 time siden

20.000 døde i Midtøsten

I Midtøsten er det nå registrert over 20.000 dødsfall som følge av koronaviruset. Halvparten av dødsfallene er i Iran, som er hardest rammet.

P4 - 2 timer siden

En skadet i motorcrossulykke

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter en motorcrossulykke. i Vefsn i Nordland. Personen skal ha kjørt på et hopp og landet skjevt opplyser politiet.

P4 - 2 timer siden

Reagerer på utsettelse

Utbyggingen av den rasutsatte strekningen på E16 mellom Bergen og Voss skulle egentlig startet om to år, men nå tror Vegvesenet at realistisk byggestart er først om fire år, ifølge TV 2. Ordfører i Voss, Hans-Erik Ringkjøb fra Ap, mener folk blir holdt for narr. Samferdselsdepartementet opplyser at de ikke kan si når oppstart vil være, men skal nå gjennomgå en rapport om dette som er utarbeidet av Statens Vegvesen..

P4 - 2 timer siden

Hund angrep sauer

En hund som gikk løs gikk til angrep på fire sauer i Øystre Slidre i Innlandet i ettermiddag. En av sauene ble så skadet at den måtte avlives, melder NRK. Hunden er ikke fanget inn, og det er uvisst hvem som er eier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt