P4 > Nyheter

Saturday, 14 December, 07:52

P4 - 19 Nov 19 kl. 21:55

Ordfører mener ledelsen må gå

Ordfører i Sør-Varanger Rune Rafaelsen mener ledelsen i E-tjenesten må gå etter kveldens pressekonferanse med Frode Berg.
Der sa spiondømte Berg at han føler seg ført bak lyset av E-tjenesten og han følte et press fra dem da han ønsket å avslutte oppdragene.
Rafaelsen omtaler det Berg fortalte som en knusende dom over norsk etterretning og at ledelsen må trekke seg for det de har gjort mot Berg, lokalbefolknignen i Sør-Varanger og ikke Norges offisielle Russland-politikk..
Les mer på P4


Les mer om:
Sør-Varanger Rune Rafaelsen, Frode Berg, Berg, Sør-Varanger, Norges, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ordfører, mener, ledelsen, ,
P4 - 13 Aug 19 kl. 14:14

Ap-ledelsen i Malvik-ordførers begravelse

Både Ap-leder Jonas Gahr Støre og nestleder Hadia Tajik var tilstede i begravelsen til Malvik-ordfører Ingrid Aune i Hommelvik kirke i dag. Flere hundre møtte frem for å ta farvel med ordføreren som ble 33 år. Begravelsen ble også vist på storskjerm til de som ikke fikk plass i kirken.

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 06:35

Populær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen

Alfred Bjørlo, den av Norges to Venstre-ordførere med flest velgere bak seg, er nominert til å gå inn i partiledelsen. Det kan få følger for andres sjanser..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 09:26

Over 105.000 barn i Norge er fattige. – En nasjonal skam, mener ordfører Marianne Borgen

Ordføreren mener regjeringen bidrar til de økte forskjellene..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 09:26

Flere barn lever i familier med vedvarende lav inntekt: – En nasjonal skam, mener ordfører Marianne Borgen

Ordføreren mener regjeringen bidrar til de økte forskjellene..

VG - 13 Aug 19 kl. 12:23

I dag begraves Malvik-ordfører Ingrid Aune (33)

MALVIK (VG) Tirsdag tar familie, venner og Ap-ledelsen farvel med Malvik-ordfører, Ingrid Aune..

VG - 12 Aug 19 kl. 05:33

Bærums-ordfører: – Dette gjør vondt. Vi er veldig preget.

I morgentimene mandag samles ledelsen i Bærum kommune til krisemøte etter moskéskytingen og drapet på en 17 år gamle jente. – Det blir viktig å ivareta alle involverte, sier ordføreren..

Aftenposten - 23 Nov 19 kl. 07:12

Sør-Varangers ordfører mener E-sjefen bør gå

Ordfører Rune Rafaelsen i Sør-Varanger mener sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde må gå etter håndteringen av Frode Berg-saken..

P4 - 07 Nov 19 kl. 19:42

Må spare - punger ut for ordførerkjede

Når Tønsberg kommune slår seg sammen med Re ved nyttår, skal den nye kommunen bruke rundt 200.000 kroner på et nytt ordførerkjede. Det ble bestemt i går, selv om kommunen varsler kutt på 60 millioner kroner neste år, melder NRK.

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 15:34

Venstre-ordførere: – Abid Raja bør inn i ledertrioen

Etter Venstres dårlige valgresultat, diskuterer partiet om ledelsen bør fornyes. Flere Venstre-ordførere trekker frem Abid Raja som en viktig brikke i lederkabalen..

Klartale - 18 Nov 19 kl. 09:50

Mener ledelsen snakker for lite om metoo før julebordene

Ledelsen gjør lite mot seksuell trakassering på julebordene. Det mener åtte av ti i en ny undersøkelse..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider. Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet. Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..

P4 - 7 timer siden

Mann påkjørt i Oslo

En mann skal være hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Dronning Eufemias gate i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Området er sperret for trafikk og politiet avhører vitner på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver VG..

P4 - 8 timer siden

Steinras over E18

Det har gått et steinras over E18 ved Bommestad i Larvik og sørgående retning er stengt. Det melder politiet i Sør-Øst. Nødetatene er på vei til stedet, men det er ikke meldt om at noen skal være tatt av raset..

P4 - 10 timer siden

Bandidos-topp siktet for vold

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker, siktet for kroppsskade. Det skriver Dagbladet. Natt til onsdag skal Harnes og en annen mann ha utsatt en person for vold i Sandefjord.

P4 - 9 timer siden

Reagerer på Johnson-utspill

Skottlands førsteminister reagerer kraftig på at britenes statsminister Boris Johnson ikke vil la skottene holde en ny folkeavstemning om selvstendighet. Det skotske nasjonalistpartiet fikk solid oppslutning i gårsdagens valg og kan sende 48 representanter til Underhuset, noe som er 13 flere enn det de har hatt. Samtidig mistet det konservative partiet i Skottland flere av sine mandater..

P4 - 9 timer siden

19 drept etter bortføring i Nigeria

14 soldater og en politimann er drept etter å ha blitt bortført av jihadister i Nigeria. Det melder AFP. Krigere fra en gruppe som har sverget troskap til IS skal ha gått til angrep på en sikkerhetspost i landsbyen Mamuri, og fått overtaket da den sivile militsgruppen der gikk tom for ammunisjon.

P4 - 11 timer siden

Sykehjem sperret demente inne

Ansatte ved et sykehjem i Kristiansand skal ha sperret eldre mennesker med demens inne på et lite rom hvis de utagerte. Fylkesmannen i Agder oppdaget lovbruddet under et tilsyn, melder NRK. Rommet har ingen møbler og heller ingen ringesnor pasientene kunne bruke til å varsle de ansatte.

P4 - 11 timer siden

Rekordmange kvinner i Underhuset

Rekordmange av de nyvalgte medlemmene til det britiske Parlamentet er kvinner. Det viser en opptelling nyhetsbyrået Press Association har gjort. 220 av de 650 nyvalgte medlemmene er kvinner, mot 208 i den utgående forsamlingen.

P4 - 10 timer siden

Skyting i Sverige

Det har vært skyting flere steder i Sverige i kveld, melder svenske medier. To personer er skadet og sendt til sykehus i Västerås. I Sollentuna rykket politiet ut til melding om skyting og fant en mann med stikkskader da de kom til stedet.

P4 - 12 timer siden

Trump er ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig. Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer. På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt