P4 > Nyheter

Thursday, 19 October, 01:41

P4 - 12 Oct 17 kl. 20:20

Ordfører: - Tragisk hendelse

Lokalsamfunnet i Seljord er sterkt preget av båtulykken på Seljordvannet i Telemark tidligere i dag.
To ungdommer er til nå bekreftet omkommet i ulykken. Fremdeles er ytterligere en person savnet.
Ordfører Halfdan Haugan sier det er dypt tragisk..
Les mer på P4


Les mer om:
Seljord, Seljordvannet, Telemark, Halfdan Haugan

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ordfører, Tragisk, hendelse
Dagbladet - 13 Oct 17 kl. 13:41

Fremdeles intet håp for E6 gjennom Gudbrandsdalen. -­Det er tragisk, veldig tragisk

- Intet nytt under sola. Det er ingen penger i statsbudsjettet til å bygge etappe to, sier Sel-ordfører Dag Erik Pryhn (Ap)..

NRK - 19 Jun 17 kl. 06:53

London-ordfører fordømmer angrepet

Londons ordfører Sadiq Khan la ut et innlegg på Facebook fordømmer nattens hendelse da en varebil kjørte inn i en folkemengde i Finsbury Park..

P4 - 13 Oct 17 kl. 13:51

Ordfører i Lier om ulykke

Medelevene til den 14 år gamle gutten som omkom i en trafikkulykke da klassen var på sykkeltur i dag, blir tatt hånd om. Det sier ordfører i Lier kommune, Gunn Cecilie Ringdal. For kort tid siden ble det holdt et informasjonsmøte på skolen Ringdal sier dette er en forferdelig hendelse.

Aftenposten - 10 Oct 17 kl. 12:04

Politimann alvorlig skadd etter hendelse på øvingsarena

En politimann i Agder pådro seg alvorlige skader i forbindelse med en hendelse på øvingsarenaen i Birkenes..

Aftenposten - 10 Oct 17 kl. 12:04

Politimann alvorlig skadet etter hendelse på øvingsarena

En politimann i Agder pådro seg alvorlige skader i forbindelse med en hendelse på øvingsarenaen i Birkenes..

NRK - 18 Aug 17 kl. 01:30

Pågående hendelse sør for Barcelona

Spansk politi sier at det akkurat nå er en pågående hendelse i byen Cambrils, som er like sør for Barcelona. De har ikke spesifisert om hendelsen har noe med terrorangrepet å gjøre..

Dagbladet - 28 Aug 17 kl. 08:49

Omfattende politiaksjon i Akershus etter alvorlig hendelse i Eidsvoll

Flere væpnede politipatruljer har rykket ut til det som betegnes som en alvorlig, men uavklart, hendelse i Feiring i Eidsvoll..

P4 - 11 Aug 17 kl. 10:51

– Preger oss alle sterkt

– Bildrapet ved Feiring preger oss alle. Det sier leder av Toten Statlige Mottak, Britt Scharffenberg. Kvinnen som ble funnet knivdrept i en bil tidligere denne uken, var tilknyttet mottaket og i dag skal det holdes en minnestund for henne.

Aftenposten - 19 Aug 17 kl. 22:17

Lokale medier: Togstasjon evakuert etter uavklart hendelse i Frankrike

Franske medier melder at det er en pågående hendelse på en togstasjon i Nimes. Stasjonen skal være evakuert. .

NRK - 15 Sep 17 kl. 12:03

Solberg: – Vi er triste

– Vi er triste for at vi nok en gang opplever en hendelse som etterforskes som terror. Våre tanker går til dem som er rammet, og til britene som opplever dette nok en gang. Så langt vet vi ikke om nordmenn er berørte, sier Solberg om London-hendelse..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Jordskjelvfilm spilles inn i Oslofjordtunnelen

Deler av den norske katastrofefilmen "Skjelvet" ble i kveld spilt inn i Oslofjordtunnelen. Filmen har Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp i hovedrollene, de samme som rømte fra kjempebølgen i Geirangerfjorden i filmen «Bølgen» fra 2015. Det er Drammens Tidende som melder at Oslofjordtunnelen er åsted for filminnspilling natt til torsdag og derfor stengte tunnelen..

P4 - 2 timer siden

- Regjeringen foreslår ikke å kutte 45 millioner

I forslag til statsbudsjett for 2018 har regjeringen foreslått å kutte 25 millioner kroner i tilskuddet til folkehøgskolene - ikke 45 som det har blitt meldt om. Det skriver nettstedet faktisk.no som sjekker påstander som blir gitt i mediene.

P4 - 2 timer siden

PST tror norsk IS-kriger likevel ikke er død

En IS-tilsluttet nordmann som har vært regnet som død siden 2014, skal likevel være i live, ifølge Politiets sikkerhetstjeneste. Det skriver Adresseavisen. Mannen ble meldt drept høsten 2014 av TV 2.

P4 - 4 timer siden

63-åring alvorlig hodeskadd i Bergen

Politiet etterlyser nå vitner etter at en 63 år gammel mann ble lagt inn på sykehus i Bergen med alvorlige hodeskader i helgen. Politiet har så langt ingen idé om hva som har skjedd med mannen. De sier til NTB at det så langt ikke er indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt, men det kan ikke utelukkes.

P4 - 5 timer siden

Billigere mat hvis du skanner varen sjøl

Hvis du tar med deg en skanner rundt i butikken og betaler i ubetjent kasse, får du flere Coop-varer billigere. Det er urettferdig, sier leder i næringskomitéen og senterpartipolitiker Geir Pollestad til NRK. Pollestad mener ordninga diskriminerer kunder som strever med ny teknologi.

P4 - 5 timer siden

To statsrådskifter skal være klare

Frank Bakke-Jensen blir ny forsvarsminister når Ine Eriksen Søreide tar over utenriksministerposten. Det melder TV2 i kveld. Som NTB meldte mandag, kommer trolig endringene i regjeringen på fredag, da nåværende utenriksminister Børge Brende går inn i sin nye stilling som president i Verdens økonomiske forum.

P4 - 5 timer siden

Kvinne i 80-årene knivstukket

En kvinne i 80-årene er knivstukket i Tana i Finnmark. Det opplyser politiet i kveld. En annen kvinne, hun i 30-årene, er pågrepet og mistenkt for knivstikkingen.

P4 - 5 timer siden

Fakkeltog for asylbarna i kveld

I kveld arrangeres det fakkeltog foran Stortinget for de 130 asylbarna som risikerer å bli sendt ut av Norge i høst. Karl Johansgate i Oslo er full av demonstranter som forlanger at barna får bli. I løpet av høsten fyller 130 asylbarn 18 år – og da har UDI vedtatt at de skal ut..

P4 - 6 timer siden

Posten-ansatt dømt for å ha stjålet pakker

En mann som jobbet ved Postens terminal på Lørenskog, er dømt til 60 dagers fengsel etter at han selv åpnet pakker og tok innholdet. 23-åringen tok mobiltelefoner, dataspill og en datamaskin. Mannen har oppgitt at han ikke hadde tenkt å selge tingene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt