P4 > Nyheter

Sunday, 18 February, 03:46

P4 - 12 Oct 17 kl. 20:20

Ordfører: - Tragisk hendelse

Lokalsamfunnet i Seljord er sterkt preget av båtulykken på Seljordvannet i Telemark tidligere i dag.
To ungdommer er til nå bekreftet omkommet i ulykken. Fremdeles er ytterligere en person savnet.
Ordfører Halfdan Haugan sier det er dypt tragisk..
Les mer på P4


Les mer om:
Seljord, Seljordvannet, Telemark, Halfdan Haugan

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ordfører, Tragisk, hendelse
Dagbladet - 13 Oct 17 kl. 13:41

Fremdeles intet håp for E6 gjennom Gudbrandsdalen. -­Det er tragisk, veldig tragisk

- Intet nytt under sola. Det er ingen penger i statsbudsjettet til å bygge etappe to, sier Sel-ordfører Dag Erik Pryhn (Ap)..

Dagbladet - 21 Nov 17 kl. 11:42

BBC og Netflix spiller inn ny dramaserie i Ghana. Kameramann døde på jobb

Tragisk hendelse i Ghana..

NRK - 19 Jun 17 kl. 06:53

London-ordfører fordømmer angrepet

Londons ordfører Sadiq Khan la ut et innlegg på Facebook fordømmer nattens hendelse da en varebil kjørte inn i en folkemengde i Finsbury Park..

P4 - 13 Oct 17 kl. 13:51

Ordfører i Lier om ulykke

Medelevene til den 14 år gamle gutten som omkom i en trafikkulykke da klassen var på sykkeltur i dag, blir tatt hånd om. Det sier ordfører i Lier kommune, Gunn Cecilie Ringdal. For kort tid siden ble det holdt et informasjonsmøte på skolen Ringdal sier dette er en forferdelig hendelse.

Aftenposten - 10 Oct 17 kl. 12:04

Politimann alvorlig skadd etter hendelse på øvingsarena

En politimann i Agder pådro seg alvorlige skader i forbindelse med en hendelse på øvingsarenaen i Birkenes..

Aftenposten - 10 Oct 17 kl. 12:04

Politimann alvorlig skadet etter hendelse på øvingsarena

En politimann i Agder pådro seg alvorlige skader i forbindelse med en hendelse på øvingsarenaen i Birkenes..

NRK - 18 Aug 17 kl. 01:30

Pågående hendelse sør for Barcelona

Spansk politi sier at det akkurat nå er en pågående hendelse i byen Cambrils, som er like sør for Barcelona. De har ikke spesifisert om hendelsen har noe med terrorangrepet å gjøre..

Dagbladet - 28 Aug 17 kl. 08:49

Omfattende politiaksjon i Akershus etter alvorlig hendelse i Eidsvoll

Flere væpnede politipatruljer har rykket ut til det som betegnes som en alvorlig, men uavklart, hendelse i Feiring i Eidsvoll..

P4 - 11 Aug 17 kl. 10:51

– Preger oss alle sterkt

– Bildrapet ved Feiring preger oss alle. Det sier leder av Toten Statlige Mottak, Britt Scharffenberg. Kvinnen som ble funnet knivdrept i en bil tidligere denne uken, var tilknyttet mottaket og i dag skal det holdes en minnestund for henne.

NRK - 22 Dec 17 kl. 22:35

VG: Varsel om hendelse i 2017

Ap-leder Jonas Gahr Støre har ifølge VG fått et nytt varsel om nestleder Trond Giske i ettermiddag. Varselet skal være fra en kvinne i 20-årene uten tilknytning til Ap. Avisen skriver også at ett av varslene er om en hendelse i 2017..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

To parkerte biler brant i Råde

To biler fikk store skader i en brann ved Råde stasjon i Østfold i kveld. Bilene som brant sto parkert på parkeringsplassen ved sykehjemmet som ligger like ved stasjonen. Politiet opplyser til NTB at de de vil undersøke om det dreier seg om ildspåsettelse, og de håper på tips fra noen som kan ha sett noe..

P4 - 4 timer siden

Israel bombet Gazastripen etter at soldater ble såret

Israelske kampfly har angrepet Gazastripen etter at fire israelske soldater ble såret av en bombe plassert på grensa til den palestinske enklaven. To av israelerne ble alvorlig, men ikke livstruende såret i eksplosjonen. Hendelsen omtales som en av de alvorligste på grensa til den Hamas-styrte enklaven siden 2014..

P4 - 6 timer siden

Taliban drepte 15 afghanske politifolk

15 afghanske politimenn er drept i angrep fra Taliban-opprørere i provinsene Farah og Zabul, ifølge lokale myndigheter. Ti ble drept da et stort antall opprørere angrep en militærpost i distriktet Balabulok i Farah, mens fem lokale politifolk ble drept da væpnede opprørere gikk til angrep i Zabul-provinsen, melder DPA..

P4 - 5 timer siden

Kaller anklager om russisk innblanding «klappjakt»

Russlands tidligere ambassadør til USA, Sergey Kislyak, kaller anklagene om russisk innblanding i det amerikanske valget for en «klappjakt», og sier det har ødelagt tillitsforholdet mellom de to nasjonene, melder CNN. Hans kommentarer kommer dagen etter at USAs justisdepartement kunngjorde at de har tiltalt 13 russere for stå bak påvirkning av det amerikanske valgprosesser..

P4 - 7 timer siden

Sverige gir statsborgerskap til dødsdømt forsker

Forskeren Ahmadreza Djalali, som sitter på dødscelle i Iran, får innvilget svensk statsborgerskap, det melder Sveriges Radio. Djalali er lege og forsker i katastrofemedisin ved Karolinska Institutet i Stockholm, hvor han hadde permanent oppholdstillatelse. Forskeren bosatte seg i Sverige med kone og to barn i 2009, og ble pågrepet under et studiebesøk i hjemlandet i 2016, anklaget for spionasje for Israel..

P4 - 8 timer siden

Norge med favorittstempel før laghopp

Med fire nordmenn blant de åtte beste i dagens hoppkonkurranse i stor bakke i OL, er Norges sjanse til å ta gull i laghopp mandag stor. Robert Johansson tok bronse, Daniel André Tande ble nummer fire, Johann André Forfang fem og Andreas Stjernen endte på en åttendeplass. Men selv om landslagstrener Alexander Stöckl er veldig fornøyd med hva hopperne klarte i dag, så vil han ikke ta lag-gullet for gitt..

P4 - 9 timer siden

13 omkom i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca i Mexico. Helikopteret var på vei til den sørvestlige delen av landet for å bevitne ødeleggelsene etter jordskjelvet som rammet landet i går. Ombord var landets innenriksminister og delstatsguvernøren, som begge overlevde.

P4 - 9 timer siden

Tiltalt mor tåler ikke ny runde i retten

Den 46-år gamle kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter som døde av avmagring, tåler ikke å møte i retten. Det slår en ny sakkyndigrapport fast, skriver Dagbladet. Psykolog Atle Austad skriver i rapporten at kvinnen lider av en omfattende grad av posttraumatisk stresslidelse.

P4 - 9 timer siden

Norge og Irak diskuterte nytt engasjement

Iraks statsminister Haider al-Abadi takket for Norges innsats i landet da han i dag møtte utenriksminister Ine Eriksen Søreide og forsvarsminister Frank Bakke-Jensen. Under møtet diskuterte de hva Norge skal bidra med fremover, når mandatet for opplæring av irakiske sikkerhetsstyrket opphører 1. mars, melder NTB.

P4 - 9 timer siden

SV og Ap kritiske til egenandel

En regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV og Ap er kritiske og ber Bent Høie rydde opp.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt