P4 > Nyheter

Thursday, 14 December, 01:29

P4 - 12 Oct 17 kl. 20:20

Ordfører: - Tragisk hendelse

Lokalsamfunnet i Seljord er sterkt preget av båtulykken på Seljordvannet i Telemark tidligere i dag.
To ungdommer er til nå bekreftet omkommet i ulykken. Fremdeles er ytterligere en person savnet.
Ordfører Halfdan Haugan sier det er dypt tragisk..
Les mer på P4


Les mer om:
Seljord, Seljordvannet, Telemark, Halfdan Haugan

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ordfører, Tragisk, hendelse
Dagbladet - 13 Oct 17 kl. 13:41

Fremdeles intet håp for E6 gjennom Gudbrandsdalen. -­Det er tragisk, veldig tragisk

- Intet nytt under sola. Det er ingen penger i statsbudsjettet til å bygge etappe to, sier Sel-ordfører Dag Erik Pryhn (Ap)..

Dagbladet - 21 Nov 17 kl. 11:42

BBC og Netflix spiller inn ny dramaserie i Ghana. Kameramann døde på jobb

Tragisk hendelse i Ghana..

NRK - 19 Jun 17 kl. 06:53

London-ordfører fordømmer angrepet

Londons ordfører Sadiq Khan la ut et innlegg på Facebook fordømmer nattens hendelse da en varebil kjørte inn i en folkemengde i Finsbury Park..

P4 - 13 Oct 17 kl. 13:51

Ordfører i Lier om ulykke

Medelevene til den 14 år gamle gutten som omkom i en trafikkulykke da klassen var på sykkeltur i dag, blir tatt hånd om. Det sier ordfører i Lier kommune, Gunn Cecilie Ringdal. For kort tid siden ble det holdt et informasjonsmøte på skolen Ringdal sier dette er en forferdelig hendelse.

Aftenposten - 10 Oct 17 kl. 12:04

Politimann alvorlig skadd etter hendelse på øvingsarena

En politimann i Agder pådro seg alvorlige skader i forbindelse med en hendelse på øvingsarenaen i Birkenes..

Aftenposten - 10 Oct 17 kl. 12:04

Politimann alvorlig skadet etter hendelse på øvingsarena

En politimann i Agder pådro seg alvorlige skader i forbindelse med en hendelse på øvingsarenaen i Birkenes..

NRK - 18 Aug 17 kl. 01:30

Pågående hendelse sør for Barcelona

Spansk politi sier at det akkurat nå er en pågående hendelse i byen Cambrils, som er like sør for Barcelona. De har ikke spesifisert om hendelsen har noe med terrorangrepet å gjøre..

Dagbladet - 28 Aug 17 kl. 08:49

Omfattende politiaksjon i Akershus etter alvorlig hendelse i Eidsvoll

Flere væpnede politipatruljer har rykket ut til det som betegnes som en alvorlig, men uavklart, hendelse i Feiring i Eidsvoll..

P4 - 11 Aug 17 kl. 10:51

– Preger oss alle sterkt

– Bildrapet ved Feiring preger oss alle. Det sier leder av Toten Statlige Mottak, Britt Scharffenberg. Kvinnen som ble funnet knivdrept i en bil tidligere denne uken, var tilknyttet mottaket og i dag skal det holdes en minnestund for henne.

Aftenposten - 19 Aug 17 kl. 22:17

Lokale medier: Togstasjon evakuert etter uavklart hendelse i Frankrike

Franske medier melder at det er en pågående hendelse på en togstasjon i Nimes. Stasjonen skal være evakuert. .

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Utvider siktelsen mot idrettsprofil

Politiet har nå utvidet siktelsen mot idrettsprofilen fra Oslo som er siktet for å ha huset filippinske arbeidere som han visste at oppholdt seg ulovlig i Norge. Det opplyser politiet til VG. Mannen i 50-årene er også siktet for bruk av ulovlig arbeidskraft og for falsk forklaring i forbindelse med søknader om opphold i Norge.

P4 - 2 timer siden

Utøya-ungdommer sliter med migrene

Ungdommer som overlevde terrorangrepet på Utøya er mer utsatt for hyppig migrene og annen hodepine enn andre ungdommer. Det viser en ny studie fra Oslo universitetssykehus og Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress. Forskerne bak studien er overrasket over omfanget..

P4 - 2 timer siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Meteorologisk institutt advarer om vanskelige forhold på veiene i seks fylker. I Oslo, Akerhus, Vestfold, Østfold, Telemark og Buskerud kan det bli veldig glatte veier og MET anbefalerer bilsiter å la bilen stå..

P4 - 3 timer siden

Nederlag for May

Statsminister Theresa May led nederlag da et knapt flertall i Underhuset i dag krevde garanti om å få siste ord om den endelige brexit-avtalen med EU. 309 av representantene i Underhuset stemte for dette, mens 305 stemte imot..

P4 - 3 timer siden

Norge knuste Russland

De norske håndballjentene er klare for semifinale i VM etter at de slo Russland 34 -17 i kvartfinalen i kveld. Dette er Norges største seier mot Russland noensinne. Norge møter Nederland i semifinalen, som spilles på fredag..

P4 - 4 timer siden

Norske Skog selger fabrikker

Norske Skog AS setter i gang en prosess for å få solgt skogkonsernets sju papirfabrikker. Det opplyser selskapet i en børsmelding i kveld. Investeringsbanken Evercore har fått oppgaven som rådgiver..

P4 - 5 timer siden

Trusler en fare for demokratiet

Trusler mot politikere og andre offentlige personer i sosiale medier er en grunnleggende fare for demokratiet. Det hevder en britisk rapport. Selskapene som står bak driften av sosiale medier får skarp kritikk i rapporten for å ha vært for trege til å gripe inn mot trusler og beskytte sine brukere..

P4 - 5 timer siden

Skjulte millionkontrakt

Sykkelforbundet har skjult en mediekontrakt verdt millioner for kvinnerittet Ladies Tour of Norway. Det skriver NRK. Sykkelforbundet og TV 2 inngikk i 2016 en avtale verdt ni millioner kroner om vise herrerittene Tour des Fjords, Tour of Norway og NM og Ladies Tour of Norway frem til 2018.

P4 - 6 timer siden

Folk vet ikke at de kjøper falske julegaver

Mange nordmenn vet ikke om julegavene de har kjøpt i år er ekte eller falske. Det advarer Tolletaten, Forbruketrådet og Patentstyret, som nå aksjonerer sammen for å advarer forbrukere. Selv om nettsidene ser profesjonelle og seriøse ut, er de ikke nødvendigvis det, sier seniorrådgiver i Tolldirektoratet, Elisabeth Nettum:.

P4 - 6 timer siden

AP: Enige om skattereform

Representantenes hus og Senatet i den amerikanske Kongressen skal være enige om skattereform. Det melder nyhetsbyrået AP. Reformen vil senke skatten for bedrifter og velstående amerikanere, og vært en kampsak for president Donald Trump..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt