P4 > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:24

P4 - 12 Oct 17 kl. 20:20

Ordfører: - Tragisk hendelse

Lokalsamfunnet i Seljord er sterkt preget av båtulykken på Seljordvannet i Telemark tidligere i dag.
To ungdommer er til nå bekreftet omkommet i ulykken. Fremdeles er ytterligere en person savnet.
Ordfører Halfdan Haugan sier det er dypt tragisk..
Les mer på P4


Les mer om:
Seljord, Seljordvannet, Telemark, Halfdan Haugan

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ordfører, Tragisk, hendelse
Dagbladet - 13 Oct 17 kl. 13:41

Fremdeles intet håp for E6 gjennom Gudbrandsdalen. -­Det er tragisk, veldig tragisk

- Intet nytt under sola. Det er ingen penger i statsbudsjettet til å bygge etappe to, sier Sel-ordfører Dag Erik Pryhn (Ap)..

Dagbladet - 21 Nov 17 kl. 11:42

BBC og Netflix spiller inn ny dramaserie i Ghana. Kameramann døde på jobb

Tragisk hendelse i Ghana..

NRK - 19 Jun 17 kl. 06:53

London-ordfører fordømmer angrepet

Londons ordfører Sadiq Khan la ut et innlegg på Facebook fordømmer nattens hendelse da en varebil kjørte inn i en folkemengde i Finsbury Park..

P4 - 13 Oct 17 kl. 13:51

Ordfører i Lier om ulykke

Medelevene til den 14 år gamle gutten som omkom i en trafikkulykke da klassen var på sykkeltur i dag, blir tatt hånd om. Det sier ordfører i Lier kommune, Gunn Cecilie Ringdal. For kort tid siden ble det holdt et informasjonsmøte på skolen Ringdal sier dette er en forferdelig hendelse.

Aftenposten - 10 Oct 17 kl. 12:04

Politimann alvorlig skadet etter hendelse på øvingsarena

En politimann i Agder pådro seg alvorlige skader i forbindelse med en hendelse på øvingsarenaen i Birkenes..

Aftenposten - 10 Oct 17 kl. 12:04

Politimann alvorlig skadd etter hendelse på øvingsarena

En politimann i Agder pådro seg alvorlige skader i forbindelse med en hendelse på øvingsarenaen i Birkenes..

VG - 12 Jun 18 kl. 00:17

Etterforsker hendelse på Norwegian-toalett

Britisk politi etterforsker en hendelse på et transatlantisk flyvning med det norske selskapet..

Dagbladet - 25 Feb 18 kl. 21:21

Eksplosjon i Leicester: - En alvorlig hendelse

Politiet sier det er snakk om en alvorlig hendelse i den engelske byen..

NRK - 18 Aug 17 kl. 01:30

Pågående hendelse sør for Barcelona

Spansk politi sier at det akkurat nå er en pågående hendelse i byen Cambrils, som er like sør for Barcelona. De har ikke spesifisert om hendelsen har noe med terrorangrepet å gjøre..

Dagbladet - 28 Aug 17 kl. 08:49

Omfattende politiaksjon i Akershus etter alvorlig hendelse i Eidsvoll

Flere væpnede politipatruljer har rykket ut til det som betegnes som en alvorlig, men uavklart, hendelse i Feiring i Eidsvoll..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Danmark bøtelegges av FIFA

FIFA har ilagt Danmark en bot på 20.000 dollar, i overkant av 160.000 kroner på grunn av supporternes oppførsel under kampen mot Australia, torsdag.

P4 - 1 time siden

Påstander om manipulasjon i Tyrkia-valget

Opposisjonen i Tyrkia anklager statlige medier for å manipulere foreløpige valgresultater for å gi inntrykk av at president Recep Tayyip Erdogan leder trygt. Partiene CHP og HDP frykter valgjuks og har bedt sine velgere om å bli i valglokalene for å overvåke opptellingen. Det er kommet flere meldinger om forsøk på valgfusk, særlig sørøst i landet der størstedelen av landets kurdere bor, melder NTB..

P4 - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail etter et uhell ved kaia i Rotterdam i går. Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

P4 - 2 timer siden

Mann knivstukket i Trysil

En mann i 60-årene er knivstukket på en privat adresse i Tørberget i Trysil, og politiet har pågrepet en mann i 40-årene. Det skal, ifølge politiet, dreie seg om et stikk, og skadene skal ikke være livstruende. Det var mannen som ble knivstukket som selv varslet helsevesenet.

P4 - 2 timer siden

Italia henviser migranter til Libya

Italias innenriksminister Matteo Salvini har bedt utenlandske frivillige organisasjoner om å la være å hjelpe migranter som forsøker å krysse middelhavet. Han sier at det er opp til libyske myndigheter å ta seg av redningsoperasjoner, melder AFP. Innenriksministeren sier også at italienske havner er og vil være stengt for dem som hjelper menneskesmuglere.

P4 - 4 timer siden

Migrantskip får ikke gå i havn

Rundt 350 migranter, reddet av to båter i Middelhavet, nektes adgang til havner i Italia og Malta. Landene ber isteden andre land om å ta imot immigrantene, melder CNN. Italia har også tidligere nektet å ta imot et annet skip med over 600 migranter.

P4 - 3 timer siden

Eksplosjonsfare over i fabrikk

Det er ikke fare for eksplosjon i fyrverkerifabrikken i Rogaland. Brannalarmen som gikk i formiddag skyldtes vanndamp fra en vannkjele, og ifølge politiet er situasjonen nå normal og sikkerhetssonen rundt er opphevet. Anlegget tilhører selskapet Jakob Hatteland Kjemi.

P4 - 4 timer siden

Nordlys: Advokater siktet for narkotikakrim

To personer er varetektsfengslet i Nord-Troms tingrett, siktet for grov narkotikakriminalitet. Ifølge Nordlys dreier det seg om to Tromsø-advokater. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger i saken, og vil ikke si noe mer enn at to personer er fengslet i to uker med full isolasjon.

P4 - 4 timer siden

32 drept i Mali

Minst 32 sivile skal ha blitt drept i et angrep i Mali. Det opplyser lokale mynidgheter ifølge nyhetsbyrået AFP. Omstendighetene rundt dette angrepet er ikke kjent, det er heller ikke kjent når eller hvor det skjedde..

P4 - 5 timer siden

Angrep romleir

En person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep en leir med romfolk vest i Ukraina. Angriperne skal ha hatt kniver og køller, opplyser politiet i landet. Det har vært en rekke angrep mot romsamfunn i flere ukrainske byer, som Kiev og Lviv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt