P4 > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 07:08

P4 - I førrgår: 14:19

Ordfører: - Må være klar for et stort smitteutbrudd

Ordfører i Tromsø, Gunnar Wilhelmsen, sier man må være forberedt på et stort smitteutbrudd fremover.
Ordføreren sier til Nordlys han ble overrasket da han i dag fikk høre at hele 29 nye besetningsmedlemmer som ble testet i går har fått påvist smitte.
Totalt 33 av mannskapet er dermed smittet, og totalt 384 passasjerer er ilagt karantene.
Folkehelseinstituttet utelukker heller ikke at flere kan være smittet..
Les mer på P4


Les mer om:
Tromsø, Wilhelmsen, Nordlys

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ordfører, være, klar, foret , stort, smitteutbrudd
P4 - 20 juli 20 kl. 07:53

Kriseteam står klar til å møte berørte

Et kriseteam står i dag klar til å møte berørte etter tragedien i Lørenskog. To barn ble i går funnet døde i en leilighet, mens barnas mor er kritisk skadet, men utenfor livsfare. Ordfører i Lørenskog, Ragnhild Bergheim, sier kommunens kriseteam i dag vil være tilstede på Lørenskog hus..

NRK - 09 juli 20 kl. 14:22

Seouls ordfører meldt savnet

Ordføreren i Seoul i Sør-Korea, Park Won-soon er meldt savnet, ifølge CNN. Ordførerens datter meldte ham savnet torsdag. Et stort politisøk er iverksatt etter Won-soon, som har vært ordfører i Seoul siden 2011..

NRK - 02 juni 20 kl. 06:02

40 ordførere mot vindkraft

40 ordførere har signert et felles opprop mot vindkraftutbygging. Ordførerne mener at konsesjoner må avslås der hvor kommunen selv har sagt nei til utbygging, skriver Klassekampen..

P4 - 20 juni 20 kl. 16:45

Belgisk ordfører angrepet

Ordføreren i byen Brugge i Belgia ble angrepet og stukket i halsen i dag. En person er pågrepet og siktet for drapsforsøk, opplyser politiet. Ordføreren ble operert på sykehus og tilstanden er stabil, melder belgiske VRT.

NRK - 02 juni 20 kl. 05:37

Ordføreropprop mot vindkraft

Lyngdalsordfører Jan Kristensen (H) har fått med seg 39 andre ordførere i et opprop mot vindkraft, skriver Klassekampen. Ordførerne mener at prosjekterte vindkraftutbygginger må stanses, og konsesjoner avslås, der kommunen har sagt nei til utbygging..

NRK - 24 juni 20 kl. 19:03

Korrupsjonsjeger gransket ordfører

Norges fremste eksperter på økonomisk kriminalitet ble hyret inn for å granske varselet mot Nittedal-ordfører, en måned senere. Ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) er siktet for grov korrupsjon, knyttet til et stort boligprosjekt i Nittedal..

NRK - 09 juli 20 kl. 17:49

Seoul-ordfører funnet død

Ordføreren i Seoul er funnet død, ifølge Yonhap. Tidligere i dag ble ordfører Park Won-soon meldt savnet av sin datter, og et stort søk ble iverksatt..

NRK - 13 juli 20 kl. 06:44

Seouls ordfører begraves

I dag begraves ordføreren i Seoul, Sør-Koreas hovedstad. Park Won-soon ble funnet død på fredag, etter en lengre leteaksjon. Ordføreren har den siste tiden blitt anklaget for seksuell mishandling, en sak som fortsatt etterforskes..

NRK - 12 juli 20 kl. 15:21

Ordførers begravelse over nettet

Begravelsen til Seoul-ordfører Park Won-soon holdes over video på nettet på mandag, ifølge NBC News. Ordføreren ble funnet død etter å ha blitt meldt savnet tidligere i uka, kort tid etter at han ble anklaget for seksuell diskriminering..

P4 - 02 juni 20 kl. 05:47

40 ordførere mot vindkraftutbygging

40 ordførere har signert et felles opprop mot videre planlegging av vindkraft i kommuner der kommunen selv har sagt nei til utbygging. Det melder Klassekampen. I likhet med KS mener ordførerne at vindkraftsaker skal flyttes fra energiloven til plan- og bygningsloven for å gi kommunene større handlingsrom i sakene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Trump truer med søksmål

USAs president Donald Trump sier han vil saksøke Nevada etter at delstaten vedtok en lov som åpnet for stemmegivning via post i presidentvalget til høsten. Sju andre delstater har tidligere åpnet for denne type stemmegivning på grunn av koronapandemien. Trump mener dette åpner for valgjuks.

P4 - 45 minutter siden

Restaureringen i Notre-Dame i gang

Restaureringen av orgelet i Notre Dame i Paris er nå i gang, ett år etter brannen i katedralen. Orgelet overlevde brannen, men flammene dekket instrumentet i giftig blystøv. Nå skal orgelet, som har 8.

P4 - 45 minutter siden

Brann i stasjonsbygning i Moelv

Det brenner i en stasjonsbygning på Moelv stasjon i Innlandet. Det opplyser politiet, som fikk melding om brannen rett før klokken halv seks. Togtrafikken er sperret forbi stedet, og et tog fra Lillehammer måtte snu.

P4 - 45 minutter siden

Angrep busssjåfør

En busssjåfør ble angrepet og utsatt for vold på Nesoddtangen i går kveld. Tre menn skal ha slått og skallet til sjåføren da han ifølge politiet forsøkte å stoppe bråk på bussen. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Høyere korona-bøter i Australia

Den australske delstaten Victoria øker nå bøtene til folk som ikke holder seg i isolasjon slik de er pålagt av myndighetene. Fra i dag blir folk som blir tatt i å bryte selvisoleringen ilagt en bot på litt over 4.500 australske dollar, noe som tilsvarer i overkant av 32.

P4 - 1 time siden

Elsparkesyklist alvorlig skadd

En person har fått alvorlige hodeskader etter en elsparkesykkelulykke i Oslo i natt. Vedkommende skal ha kjørt inn i et sykkelstativ, og det var ingen andre personer involvert i ulykken, opplyser Oslo politidistrikt. Operasjonsleder Tor Gulbrandsen sier syklisten er fraktet til sykehus..

P4 - 1 time siden

Orkan ventes å treffe land

Orkanen Isaias ventes å treffe land i North Carolina nå i morgentimene norsk tid. Amerikanske myndigheter har bedt folk som bor langs kysten om å forberede seg på oversvømmelser og store mengder nedbør. USAs nasjonale orkansenter opplyser til CNN at uværet vil ta seg opp i styrke før den treffer land..

P4 - 1 time siden

Rapport: Atomprogram i ny fase

Nord-Korea fortsetter å utvikle atomprogrammet sitt som nå er i en ny fase. En ny FN-rapport viser at landet nå har utviklet små atomstridshoder som kan monteres på interkontinentale ballistiske missiler..

P4 - 1 time siden

Mange smittede siste døgn

Det har vært en klar økning i antall koronasmittede i Norge. 66 nye personer har fått påvist viruset det siste døgnet, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. I går var tallet 15 og de siste to dagene er økningen på 81 tilfeller.

P4 - 7 timer siden

Nytt smittetilfelle fra Hurtigruten

Nok en passasjer fra Hurtigrutens skip Roald Amundsen har testet positivt for koronaviruset. Det opplyser Tromsø kommune i en pressemelding. Personen bor i Tromsø og er satt i isolasjon.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt