P4 > Nyheter

Mandag, 28 September, 13:58

P4 - 14 aug. 20 kl. 09:58

Oppsving i hyttesalget

Hyttesalget opplever nå en oppsving.
I årets andre kvartal ble det omsatt nær 10 prosent flere fritidsboliger i fritt salg, sammenlignet med samme tid i fjor.
Totalt ble det omsatt 3.500 fritidsboliger i fritt salg i perioden, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå.
Samtidig ble det solgt nesten 5 prosent færre boliger i andre kvartal i år, sammenlignet med i fjor..
Les mer på P4


Les mer om:
Statistisk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppsvingi , hyttesalget
P4 - 29 mai 20 kl. 09:54

Hyttesalget går unna igjen

Med stans i hytteforbudet, kom boomen i hyttesalget. DNB Eiendom solgte 81 hytter i mai i fjor, mot 118 så langt i mai i år, en økning på 46 prosent, skriver Finansavisen. Mange hytter selges også til langt over prisantydning..

P4 - 18 juni 20 kl. 23:52

Stor økning i hyttesalget

Det har vært en kraftig økning i hyttesalget i Norge. Eiendom Norges fritidsboligprisstatistikk viser at det i mai og juni er solgt 40 prosent flere hytter ved sjøen enn i samme tidsrom i fjor. På fjellet er økningen nesten 80 prosent, melder NRK.

P4 - 14 aug. 20 kl. 20:41

Kraftig vekst i hyttesalget

Det har vært en kraftig vekst i hyttesalget i år. Sammenlignet med fjoråret har det blitt solgt 10 prosent flere hytter i år. Det er spesielt hyttene ved sjøen som er attraktive.

E24 - 14 aug. 20 kl. 08:49

Oppsving i hyttesalget i andre kvartal

I årets 2. kvartal ble det omsatt nær 10 prosent flere fritidsboliger i fritt salg, sammenlignet med samme tid i fjor..

P4 - 25 aug. 20 kl. 13:49

Rekordsalg av hytter i 2020

Aldri er det solgt flere nye hytter i Norge enn i år. Hyttesalget er hittil i år opp 12 prosent. Spesielt salget av mindre hytter går spesielt godt.

E24 - 12 sep. 20 kl. 18:14

Corona-eksplosjon i hyttesalget: – Helt ekstremt

Salget av norske sjøhytter er opp 24 prosent, viser nye tall. Coronaviruset har skapt hetebølger i fritidsboligmarkedet som kan vare lenge, tror eksperter..

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 18:38

Koronaeksplosjon i hyttesalget: – Helt ekstremt

Salget av norske sjøhytter er opp 24 prosent, viser nye tall. Coronaviruset har skapt hetebølger i fritidsboligmarkedet som kan vare lenge, tror eksperter..

E24 - 25 sep. 20 kl. 12:59

Hyttesalget har skutt i været under coronakrisen

Hittil i år har det blitt omsatt 6. 276 hytter på fjellet ved sjøen og i innlandet. Det er hele 36,6 prosent flere enn i tilsvarende periode i fjor..

E24 - 16 april 20 kl. 05:58

Tror langvarig oljekutt kan øke prisen: Så mye skal landene kutte

Rystad Energy mener langvarige Opec+-kutt kan få stor effekt på sikt. – Hvis dette blir realisert vil oljeprisen og amerikansk produksjon få en solid oppsving om ett til to år, sier analysesjef. Se hvor mye de ulike landene kutter..

E24 - 23 april 20 kl. 07:12

Europris med sterk corona-vekst i første kvartal

Virusutbruddet har gitt en oppsving for den delen av varehandelen som selger dagligvarer. Det merket Europris i første kvartal..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

20 avhør gjennomført i Hurtigrutesaken

Politiet har gjennomført 20 avhør i forbindelse med etterforskningen av koronasmitten ombord på Hurtigrutens MS Roald Amundsen i sommer. Selskapet har status som mistenkt og saken etterforskes for å avklare om de eller enkeltpersoner kan ha brutt loven for smittevern. Et omfattende datamaterialet med elektronisk kommunikasjon skal gjennomgås.

P4 - 1 time siden

Tekniske problemer hos Telenor løst

Telenor har nå rette feilen som gjorde at mange kunder ikke fikk ringt ut tidligere i dag. Det opplyser selskapet som beklager ulempen dette har medført kundene. Trafikken skal nå gå som normalt, men det kan gjenstå enkeltfeil knyttet til Mobilt bedriftsnett forteller pressekontakt Magnus Line til VG.

P4 - 30 minutter siden

-Har ikke kontroll på brann

Oljebrannen i Mekjarvik i Rogaland har blusset opp igjen. Brannvesenet sier de ikke har kontroll. Det er mye røyk i området som er farlig å puste inn.

P4 - 45 minutter siden

Kongen er skrevet ut av sykehuset

Kongen er nå skrevet ut av Rikshospitalet, han har forlatt sykehuset i følge NTB. Kongen ble innlagt på sykehuset fredag morgen på grunn av tung pust. Han vil være sykmeldt til og med 4.

P4 - 30 minutter siden

Ber om undersøkelse av drapssiktet

Politiet ber om at 19-åringen som er siktet for drapet på en 20 år gammel kvinne i Bergen i helgen undersøkes av psykiatere. Kvinnen ble funnet livløs i leiligheten lørdag kveld. Både siktede og offeret har siden august vært studenter i Bergen.

P4 - 1 time siden

100 i karantene på skole i Øygarden

I dag ble 49 nye elever på fjerde trinn ved Stranda skole i Øygarden satt i karantene etter at en elev fikk påvist koronaviruset. Det opplyser kommunen til NRK. Nå er over 100 pseroner satt i karantene ved denne skolen..

P4 - 45 minutter siden

Ny smitte ved sykehus

En ansatt ved Stavanger universitetssykehus fikk i helgen påvist koronaviruset. Nå er to medarbeidere og fire pasienter satt i karantene som følge av dette. I tillegg til pårørende.

P4 - 1 time siden

E6 stengt etter ulykke

E6 ved Snåsa i Trøndelag er stengt etter en trafikkulykke. Tre biler var involvert i ulykken..

P4 - 1 time siden

Etterlyst nordmann pågrepet for drap

En nordmann i begynnelsen av 20-årene som har vært etterlyst i forbindelse med et drap i London ble i helgen pågrepet i Oslo. Mannen er en av flere personer som er siktet for drapet som skjedde for noen måneder siden, skriver TV2. Han har vært etterlyst av britiske myndigheter som har begjært ham utlevert.

P4 - 1 time siden

Telenor har tekniske problemer

Telenor har for øyeblikket tekniske problemer som fører til at kunder ikke får ringt. Selskapet har foreløpig ikke oversikt om dette gjelder deler av landet eller hele landet. Det er kun utgående samtaler som er problemet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt