NRK > Nyheter

Mandag, 08 Mars, 01:00

NRK - 14 jan. 20 kl. 22:55

Opprettholder evakueringen

Politiet i Finnmark velger å opprettholde evakueringen i de skredutsatte områdene i regionen. Det er særlig Nordkapp og Honningsvåg kommune som er rammet. 70 mennesker evakuert i Nordkapp kommune, fire bygder er isolert og nær 20 veier stengt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Nordkapp, Honningsvåg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opprettholder, evakueringen
NRK - 26 sep. 19 kl. 11:39

Opphever evakueringen i Tromsø

– Det er ikke lenger behov for et sikkerhetsområde som følge av brannen i tråleren i Breivika. Politimesteren har opphevet evakueringen, og trafikken vil bli normalisert så snart det er praktisk mulig. Det opplyser politiet..

NRK - 04 des. 19 kl. 14:00

Evakueringen oppheves

Etter undersøkelser fra NVE, oppheves evakueringen fra Beisfjord i Narvik etter snøskredfaren. Bortsett fra én adresse i Beisfjordveien. Beboerne på aktuell adresse er informert.

Aftenposten - 07 jan. 21 kl. 18:58

Deler av evakueringen i Gjerdrum er opphevet – beboere kan flytte tilbake igjen fredag

Politiet har opphevet deler av evakueringen etter leirskredet i Gjerdrum..

NRK - 26 sep. 19 kl. 10:08

Fortsatt eksplosjonsfare i Tromsø

Det er fortsatt fare for at ammoniakktanken om bord på tråleren som kantret i Tromsø kan eksplodere. Politiet sier at faren er mindre enn før fordi den nå kjøles ned, men de opprettholder evakueringen i området til de er sikre på at det er trygt..

P4 - 14 jan. 20 kl. 12:04

Opprettholder evakuering

Det er fortsatt ekstrem skredfare i Honningsvåg - så evakueringen opprettholdes inntil videre. Trolig blir det en natt til borte fra hjemmet for de rundt 70 beboerne som ble evakuert i går, sier rådmannen til VG..

E24 - 29 nov. 19 kl. 15:22

Næringsdepartementet opprettholder konsesjon til kobberutvinning i Kvalsund

Nærings- og fiskeridepartementet opprettholder vedtaket om tildelingen av driftskonsesjon for utvinning av kobber i Kvalsund kommune i Finnmark..

P4 - 30 nov. 19 kl. 14:17

Opprettholder kvoter for lisensfelling

Klima- og miljødepartementet opprettholder vedtakene for lisensfelling av ulv utenfor ulvesonen Dermed tas ikke klagene til følge, og inntil 26 ulver kan felles. Lisensfellingsperioden utenfor ulvesonen er fra 1. desember til og med 31.

E24 - 20 jan. 20 kl. 09:04

Kina opprettholder toll på silisium: Rec Silicon-aksjen faller

Rec Silicon-aksjen faller over 20 prosent etter at Kina opprettholder en toll på silisium. Selskapet tror Kina likevel vil importere polysilisium fra USA, slik landet forpliktet seg til i en handelsavtale forrige uke..

P4 - 03 april 20 kl. 07:40

UD opprettholder reiseråd

Utenriksdepartementet opprettholder sine reiseråd. Det betyr at alle reiser som ikke er strengt nødvendige, til alle land, frarådes. Det er ikke satt noen dato på når reiserådet skal oppheves..

E24 - 08 mai 20 kl. 07:53

Resultatras for Elkem – opprettholder utbytte

Coronakrisen førte til utfordringer for selskapet i første kvartal. Selskapet opprettholder utbytteforslaget tross høy usikkerhet fremover..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

AstraZeneca-vaksiner hoper seg opp

I Tyskland og Frankrike vegrer folk seg for å ta AstraZeneca-vaksinen og lagrene er fulle. Hvor mange som har sagt nei til vaksine i Norge, har ikke myndighetene oversikt over. Skepsisen mot AstraZeneca er grunnløs, mener helsemyndighetene..

NRK - 10 minutter siden

Svensk vindkraft kan gi høyere pris

I Sverige kommer nå 32 prosent av strømproduksjonen fra vindkraft. Samtidig er kapasiteten i strømnettet for overføring av kraft fra nord til sør sprengt. Det vil kunne føre til at prisforskjellene øker, også i Norge..

NRK - 30 minutter siden

396 nye koronatilfeller

Søndag ble det registrert 396 nye koronasmittede i Norge. Det er 33 flere enn dagen før, og 216 flere enn samme dag i forrige uke..

NRK - 45 minutter siden

Etiopia Eritrea og Sør-Sudan i møte

Lederne for Etiopia og Eritrea var lørdag på et ikke-annonsert besøk i Sør-Sudan, hvor hensikten skal ha vært å samordne seg i konflikten med Sudan, skriver avisa Somaliguardian. Samtidig er Egypts leder på besk i Sudan..

NRK - 1 time siden

Frivillige smittes for forskning

Britiske forskere startet lørdag å smitte en gruppe frivillige med koronavirus for å lære om hvordan viruset påvirker immunsystemet. Alle de 90 frivillige er unge og friske, og det skal være liten risiko for at de får alvorlige symptomer..

NRK - 1 time siden

Hver 3. plass tom i kvinnefengsel

29 prosent av plassene i kvinnefengselet på Bredtveit i Oslo står tomme. Det har ikke skjedd tidligere at fengselet ikke har hatt dømte som venter på soning. Fengselsdirektør Doris Bakken mener pandemien har påvirket kriminalitetsmønsteret..

NRK - 1 time siden

Få kvinner er oppfinnere

Kun 6,1 prosent patentsøkte oppfinnelser i fjor hadde kvinnelig oppfinner. Det er en svak nedgang fra tidligere år, ifølge nye tall fra Patentstyret. I fjor fikk Patentstyret inn 1444 søknader, 6 prosent færre enn året før..

NRK - 1 time siden

Flertall for burkaforbud i Sveits

51,2 prosent av sveitserne stemte for et burkaforbud i folkeavstemningen søndag. Forbudet mot heldekkende hodeplagg på offentlig sted dekker også finlandshetter og tørklær brukt av demonstranter. Munnbind er unntatt..

NRK - 2 timer siden

Turde ikke gi kvinner generals rang

Det amerikanske forsvaret utsatte utnevnelsen av to kvinner til firestjerners generaler til Donald Trump hadde gått av som president i frykt for at han ikke ville godta det. Det sier Trumps forsvarsminister Mark Esper til New York Times..

NRK - 2 timer siden

Mener det er savna mann som er død

Politiet mener det er den savna mannen i 20-årene som er funnet død i skogen i Reddal i Grimstad. – Han er ikke identifisert, men det er ingen andre savna i området, sier operasjonsleder Miriam Stausland. Det var en hundepatrulje som fant mannen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt