NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:30

NRK - 28 Feb 20 kl. 09:01

Oppretter virustelefon

Helsedirektoratet har opprettet en virus-informasjonstelefonen for å avlaste medisinsk nødtelefon og deler av helsetjenesten. Nummeret er 815 55 015. De som tror de kan være smittet av koronaviruset, skal ringe fastlegen sin eller legevakten..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppretter, virustelefon
NRK - 20 Mar 20 kl. 13:59

Oppretter ny poliklinikk

Stjørdal kommune oppretter en egen poliklinikk for luftveissykdommer fra mandag. Klinikken skal holde til i brakker utenfor legevakta i kommunen, og skal avklare om det kan være koronavirus eller om det er en annen type luftveisinfeksjon..

NRK - 28 Feb 20 kl. 23:58

Mange ringer Ullevåls virustelefon

Ullevål sykehus har opprettet to telefonnumre for pasienter som har vært ved Øyeavdelingen denne uken etter at en ansatt ved avdelingen er smittet av koronavirus. Pågangen til numrene var fredag kveld stor, og mange kom ikke gjennom, skriver VG..

P4 - 18 Nov 19 kl. 16:09

Oppretter straffesak etter evakuering

Politiet oppretter straffesak etter at rundt 200 elever fikk pustebesvær ved Eidsberg Ungdomsskole i Østfold i ettermiddag. Hele skolen måtte evakueres, og politiet mistenker at noen har spredd CS-gass gjennom ventilasjonsanlegget..

NRK - 10 Jan 20 kl. 09:50

Oppretter straffesak etter trusler

Politiet oppretter straffesak mot tenåring etter flere trusler mot skoler i Drammen..

VG - 17 Dec 19 kl. 11:18

Oppretter egen klagenemnd etter NAV-skandalen

Regjeringen oppretter en egen klagenemnd som skal behandle klager på erstatningskrav som springer ut av NAV-skandalen..

VG - 17 Dec 19 kl. 11:18

Oppretter egen klagenemd etter NAV-skandalen

Regjeringen oppretter en egen klagenemd som skal behandle klager på erstaningskrav som springer ut av NAV-skandalen..

P4 - 29 Feb 20 kl. 07:27

Stor pågang på virustelefon

Det har vært stor pågang på virustelefonen som Ullevål sykehus har opprettet. En ansatt ved øyeavdelingen fikk i går påvist koronaviruset, og pasienter som har vært på avdelingen denne uken har blitt bedt om å ringe et eget nummer. Sykehuset opplyser til VG at det er flere ansatte som jobber med å svare, men at enkelte likevel vil oppleve å kun få opptattsignal når de ringer..

P4 - 17 Dec 19 kl. 11:26

Oppretter klagenemnd etter NAV-skandalen

Alle som er rammet av NAV-skandalen og som vil ha erstatning kan nå henvende seg til en egen klagenemnd. Regjeringen oppretter nå en slik nemnd, kunngjorde statsminister Erna Solberg kunngjorde på en pressekonferanse tirsdag, der hun rundet av dette politiske halvåret. Minst 48 personer er feilaktig dømt for trygdesvindel etter at NAV i høst fant ut at de har feiltolket EØS-reglene..

P4 - 16 Jan 20 kl. 23:16

Telenor oppretter nytt selskap

Telenor oppretter et nytt selskap. Selskapet Telenor Infra skal ha ansvar for all passiv infrastruktur i Telenors telenett, melder E24. Selskapet er heleid av Telenor-konsernet, men ikke underordnet Telenor Norge..

P4 - 28 Feb 20 kl. 09:25

Oppretter infotelefon etter nødtelefon-kaos

Helsedirektoratet oppretter en informasjonstelefon etter nødtelefon-kaoset i går. Folk med frykt for korona ringte i går nødnummeret 113 så mange ganger at tjenesten gikk ned for telling. Nummeret man nå kan ringe dersom man har spørsmål om viruset er 815 55 015.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Spansk hotell tar inn flyktninger

En hotelleier utenfor Madrid har åpnet det stengte anlegget igjen, og gitt husrom til over 60 flyktninger. Hotellet var stengt på grunn av de strenge smittetiltakene, melder Reuters. De ansatte er permittert, men jobber gratis for å hjelpe gjestene..

NRK - 30 minutter siden

Brannskadde koalaer har kommet seg

I Australia har mange brannskadde koalabjørner kommet seg nok til at de er satt ut i sitt naturlige miljø. De voldsomme skogbrannene i landet for noen måneder siden kostet trolig 25.000 koalaer livet, og arten er dermed truet, melder Sveriges Radio..

NRK - 45 minutter siden

Fløyet til sykehus etter ulykke

En person ble hardt skadd i en trafikkulykke på Mysen i Østfold, og er fraktet til sykehus i luftambulanse. To personbiler kolliderte nord for Eidsberg stasjon..

NRK - 45 minutter siden

Skatteetaten skal sjekke mottakere

Skatteetaten får ansvar for å ettergå bedrifter som mottar koronastøtte. I den siste krisepakken satte regjeringen av 20 milliarder kroner i måneden for å hjelpe bedrifter. De som gir gal informasjon risikerer straffeskatt, bøter og fengselsstraff..

NRK - 1 time siden

Brøt karantene, ble anmeldt

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha sittet hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Både personen selv og minst tre andre har fått påvist korona-smitte..

NRK - 1 time siden

Løvinne døde i ulykke i Dyreparken

Løvinnen Leia (12) døde i en ulykke i Kristiansand Dyrepark på fredag, skriver Fædrelandsvennen. Hendelsen skal ha skjedd foran besøkende og Dyreparken vet ikke sikkert hvordan ulykken skjedde. Etter gårsdagens ulykke er det fire løver igjen..

NRK - 1 time siden

Bryant valgt inn i Hall of Fame

Basketballstjernen Kobe Bryant, som mistet livet i en tragisk helikopterulykke i januar, er valgt inn i sportens Hall of Fame. Bryant vant fem NBA-titler med Los Angeles Lakers og var allstar-uttatt 18 ganger..

NRK - 1 time siden

Vurderer kutt i oljeproduksjonen

– Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen dersom flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru i en e-post til Reuters. Oljeprisfallet de siste ukene bunner i en konflikt mellom Russland og OPEC-landene..

NRK - 1 time siden

Viral ski-video fra leiligheten

Phillip Klein Herrero måtte avlyse skiferien sin og holde seg hjemme i Barcelona på grunn av korona-pandemien. Videoen han brukte fridagene til å lage går viralt. - Jeg hadde en kreativ gnist, sier han til AFP..

NRK - 1 time siden

Migranter plukket opp i Kanalen

53 migranter og flyktninger ble plukket opp fra fire båter i Den engelske kanal i dag. Torsdag ble 52 andre, blant dem fem barn, plukket opp i det samme området utenfor Dover. Britiske myndigheter etterforsker mulige bakmenn, skriver the Independent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt