NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 19:24

NRK - 05 nov 21 kl. 09:56

Oppretter ekstremismekommisjon

En ny ekstremismekommisjon nedsettes av regjeringen. Den skal undersøke samfunnets tiltak mot radikalisering, kunngjorde statsminister Jonas Gahr Støre fredag. – Vi har skrevet i Hurdalsplattformen at vi vil nedsette ekstremismekommisjon. Nå går vi i gang med å lage mandat og velge et utvalg for å gjøre den jobben. Meningen er å se på bakenforliggende årsaker – hvordan og hvorfor ekstremisme oppstår, sier Støre til NTB.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Hurdalsplattformen, Støre, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppretter, ekstremismekommisjon
Aftenposten - 05 nov 21 kl. 10:04

Ny ekstremismekommisjon skal granske 22. juli

En ny ekstremismekommisjon nedsettes av regjeringen. Den skal undersøke samfunnets tiltak mot radikalisering, kunngjorde….

NRK - 05 nov 21 kl. 10:34

Ny ekstremistkommisjon

En ny ekstremismekommisjon nedsettes av regjeringen. Den skal undersøke samfunnets tiltak mot radikalisering, kunngjorde statsminister Jonas Gahr Støre fredag. – Vi har skrevet i Hurdalsplattformen at vi vil nedsette ekstremismekommisjon.

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 11:19

Ekstremismekommisjon skal granske 22. juli

Statsminister Jonas Gahr Støre kunngjorde fredag at en ny ekstremismekommisjon skal nedsettes av regjeringen..

NRK - 06 aug 21 kl. 11:20

Tente bål – politiet oppretter sak

Det er stor skogbrannfare i Møre og Romsdal nå, og politiet oppretter derfor sak etter at en person tente et søppelbål i fjellsiden over Brautaset i Ørsta. – Det kunne ha spredd seg til terrenget, sier operasjonsleder Tor André Gram Franck til NRK. Politiet oppretter sak fordi det er såpass tørt i terrenget, og fordi det er bålforbud.

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 18:44

Ekstremismekommisjon skal hindre at slike angrep skjer igjen

Etter å ha vært statsminister i 6,5 timer møtte Støre pressen torsdag kveld..

NRK - 13 aug 21 kl. 13:31

Oppretter tegnspråkutvalg

Regjeringen oppretter et offentlig utvalg som skal utrede situasjonen for norsk tegnspråk. Det skriver Kulturdepartementet i en pressemelding fredag. – Norsk tegnspråk er under press, og språket har i tillegg en brukergruppe med et særegent utgangspunkt.

NRK - 23 sep 21 kl. 16:04

Oppretter krisetelefon

Nordre Follo oppretter krisetelefon etter dødsfallene på Kolbotn natt til onsdag, skriver Østlandets Blad. Det er personer som jobber med barnevern eller psykisk helse som vil være tilgjengelige på telefonen. Tilbudet er åpent for alle..

NRK - 08 okt 21 kl. 13:57

Skole oppretter krisetelefon

Rektor frykter at elever var vitne til skyting utenfor Lofsrud skole torsdag kveld. Skolen oppretter krisetelefon for barn og foresatte, opplyser Trond Nilsen til Aftenposten. Torsdager er det åpen skole for elevene, og dette varer til klokka 21.

VG - 16 okt 21 kl. 13:27

Kongsberg-angrepet: Statsforvalteren oppretter tilsynssak

Statsforvalteren oppretter tilsynssak mot helsetjenesten i Kongsberg etter at Espen Andersen Bråthen drepte fem personer og skadet tre..

NRK - 26 jul 21 kl. 14:26

12-åring påkjørt av båt

Søndag ettermiddag ble en gutt (12) fløyet til Haukeland sykehus etter at han fikk foten i en båtpropell. Ulykken skjedde i Skotøysundet i Bjørnafjorden. Politiet oppretter sak.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt