P4 > Nyheter

Fredag, 07 August, 21:02

P4 - 15 okt. 19 kl. 08:20

Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton skal nå gjøre et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving.
Det melder Sky News, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs.
Verken Ving eller Triton kommenterer opplysningene.
Det svenske investeringsselskapet viste interesse for å kjøpe Ving allerede i mai, før Thomas Cook i gikk konkurs i høst, men fikk da nei..
Les mer på P4


Les mer om:
Triton, Ving, Sky News, Thomas Cook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppkjøpsfondmed , nytt, forsøkpå å , kjøpe, Ving
NRK - 15 okt. 19 kl. 08:13

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

P4 - 07 aug. 19 kl. 07:49

Ap vil ha slutt på at fond kjøper barnehager

Arbeiderpartiet sier de vil sette en stopper for at store oppkjøpsfond overtar norske barnehager. Det skriver Dagens Næringsliv. Aps utdanningstalsmann Martin Henriksen sier alarmbjellene bør ringe når oppkjøpsfond, med stor profitt som mål, forteller sine eiere at det er store penger å tjene på norsk velferd.

E24 - 23 juli 20 kl. 11:40

DI: Norsk oppkjøpsfond kjøper halvt sminkeselskap for 200 millioner

Den svenske influenceren Bianca Ingrosso selger litt over 50 prosent av Caia Cosmetics til det norske oppkjøpsfondet Verdane..

E24 - 22 nov. 19 kl. 06:49

Oppkjøpsfond ruster opp sin nordiske fiberkjempe

Oppkjøpsfondet EQT fortsetter satsingen sin på fiber gjennom å slå sammen Global Connect med svenske IP-Only. EQTs «fibergeneral» Martin Lippert ser store vekstmuligheter innen datasentre og 5G..

Hegnar.no - 10 juli 19 kl. 13:54

Oppkjøpsfond tar storjafs av disruptiv frisørkjede

Verdsettes trolig til omlag 400 millioner kroner..

E24 - 10 juli 19 kl. 09:10

Svensk oppkjøpsfond kjøper 65 prosent: Selger Cutters for hemmelig pris

Det svenske oppkjøpsfondet Procuritas kjøper 65 prosent av frisørkjeden. .

Hegnar.no - 07 aug. 19 kl. 05:07

Ap vil ha slutt på at fond kjøper barnehager

Arbeiderpartiet sier de vil sette en stopper for at store oppkjøpsfond overtar norske barnehager..

E24 - 12 aug. 19 kl. 19:27

Oppkjøpsfond blar opp for å redde TGR i Norge

Alt-mulig-butikken TGR sliter i Norge. Kjeden må legge ned butikker og oppkjøpsfondet EQT legger millioner på bordet for å redde selskapet som har store underskudd og negativ egenkapital etter et tøft 2018..

E24 - 12 aug. 19 kl. 14:15

Oppkjøpskamp om Ving: Redningspakken til Ving-eier Thomas Cook utvides med milliardbeløp

Reiselivskonsernet Thomas Cook er i en dyp krise og nå jekkes størrelsen på redningspakken kraftig opp. Samtidig kjemper et kinesisk reiselivskonsern og et europeisk oppkjøpsfond om å få ta over sentrale deler av «chartergiganten»..

P4 - 02 aug. 19 kl. 13:17

Nytt forsøk på å hente omkomne i Trollveggen

Politi og redningsmannskaper gjør i dag et nytt forsøk på å få hentet ut de to omkomne i Trollveggen. To tsjekkiske klatrere ble funnet livløse nedenfor Trollveggen mandag ettermiddag etter at de ble meldt savnet tidligere på dagen. De ligger svært vanskelig til, men så snart det er gunstig vær vil mannskapene gjøre et nytt forsøk på å få de ut, opplyser politiet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Dødstallet stiger i India

Dødstallet fortsetter å øke etter at et fly med 191 personer om bord krasjlandet i India. Minst 16 personer er nå bekreftet omkommet og over 100 er skadd, flere kritisk. Flyet havnet utenfor rullebanen under landing, krasjet ned i en dal, og ble delt i to..

P4 - 15 minutter siden

Redningsaksjon etter ulykke

Det pågår en redningsaksjon etter at en mann har falt under klatring i Sunnmørsalpene i Ørsta. Mannen falt under rappellering og har skadet seg i ryggen og en arm, opplyser Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB. Det er uvisst hvor langt mannen falt.

P4 - 15 minutter siden

Døde i ulykke

Mannen i 50-årene som ble skadet i en paraglider-ulykke på Forbordsfjellet i Trøndelag i ettermiddag, er død. Det opplyser Trøndelag politidistrikt. Mannens pårørende er varslet.

P4 - 1 time siden

Olsen ba om eget møte

Sentralbanksjef Øystein OIsen ba om et eget møte med representantskapets leder Julie Brodtkorb da det stormet rundt ansettelsen av Nicolay Tangen som ny sjef for Oljefondet. Det skriver VG. Brodtkorb forteller at hun avslo invitasjonen som totalt uaktuelt.

P4 - 1 time siden

Flertall positive til munnbind

Et flertall av nordmenn er positive til å bruke munnbind i Norge. En undersøkelse som Opinion har gjennomført viser at 54 prosent er positive. Under regjeringens pressekonferanse i dag ble det klart at anbefalinger om munnbind vil bli vurdert først 14.

P4 - 2 timer siden

Over 250 kontaktes etter smitte

Over 250 gjester må nå i ti dagers karantene etter at en ansatt ved Hornemansgården i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Smittevernkontoret er i gang med å kontakte dem, opplyse Trondheim kommune. De aktuelle personene trenger ikke å teste seg, men oppfordres til å kontakte koronatelefonen hvis de opplever symptomer på viruset..

P4 - 2 timer siden

Smitte ved Ila fengsel

En ansatt ved Ila fengsel har testet positivt for koronaviruset. Ytterligere én ansatt og to innsatte må nå i karantene, skriver Dagbladet. Strenge tiltak som ble innført i mars har gjort at fengselet til nå har unngått et smitteutbrudd innenfor murene..

P4 - 2 timer siden

Fengslet i fire nye uker

En kvinne i 50-årene som er siktet for å ha forgiftet sin tidligere ektemann, er i Sør-Trøndelag tingrett varetektsfengslet i fire ny uker. Mannen skal ha blitt forgiftet med en plante fra hjemmet deres som inneholder nervegiften akonitin. Han var i våres innlagt flere ganger på St.

P4 - 3 timer siden

Venter med åpning

Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt nå på mandag. Det melder Bane Nor Det vil bli satt opp alternativ transport i uken som kommer..

P4 - 3 timer siden

Tolv smittet på Yara-skip

Tolv besetningsmedlemmer om bord i et skip eid av Yara er nå smittet med korovuruset. Skipet er på vei til Finland hvor en lege skal undersøke én av de smittede, skriver Bergens Tidende. Yara ønsker ikke at skipet skal fortsette å seile med mannskap som har testet positivt og jobber nå med å finne en løsning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt