P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 12:28

P4 - 15 Oct 19 kl. 08:20

Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton skal nå gjøre et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving.
Det melder Sky News, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs.
Verken Ving eller Triton kommenterer opplysningene.
Det svenske investeringsselskapet viste interesse for å kjøpe Ving allerede i mai, før Thomas Cook i gikk konkurs i høst, men fikk da nei..
Les mer på P4


Les mer om:
Triton, Ving, Sky News, Thomas Cook

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppkjøpsfondmed , nytt, forsøkpå å , kjøpe, Ving
NRK - 15 Oct 19 kl. 08:13

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

P4 - 07 Aug 19 kl. 07:49

Ap vil ha slutt på at fond kjøper barnehager

Arbeiderpartiet sier de vil sette en stopper for at store oppkjøpsfond overtar norske barnehager. Det skriver Dagens Næringsliv. Aps utdanningstalsmann Martin Henriksen sier alarmbjellene bør ringe når oppkjøpsfond, med stor profitt som mål, forteller sine eiere at det er store penger å tjene på norsk velferd.

Hegnar.no - 10 Jul 19 kl. 13:54

Oppkjøpsfond tar storjafs av disruptiv frisørkjede

Verdsettes trolig til omlag 400 millioner kroner..

E24 - 10 Jul 19 kl. 09:10

Svensk oppkjøpsfond kjøper 65 prosent: Selger Cutters for hemmelig pris

Det svenske oppkjøpsfondet Procuritas kjøper 65 prosent av frisørkjeden. .

Hegnar.no - 07 Aug 19 kl. 05:07

Ap vil ha slutt på at fond kjøper barnehager

Arbeiderpartiet sier de vil sette en stopper for at store oppkjøpsfond overtar norske barnehager..

E24 - 12 Aug 19 kl. 19:27

Oppkjøpsfond blar opp for å redde TGR i Norge

Alt-mulig-butikken TGR sliter i Norge. Kjeden må legge ned butikker og oppkjøpsfondet EQT legger millioner på bordet for å redde selskapet som har store underskudd og negativ egenkapital etter et tøft 2018..

E24 - 12 Aug 19 kl. 14:15

Oppkjøpskamp om Ving: Redningspakken til Ving-eier Thomas Cook utvides med milliardbeløp

Reiselivskonsernet Thomas Cook er i en dyp krise og nå jekkes størrelsen på redningspakken kraftig opp. Samtidig kjemper et kinesisk reiselivskonsern og et europeisk oppkjøpsfond om å få ta over sentrale deler av «chartergiganten»..

P4 - 02 Aug 19 kl. 13:17

Nytt forsøk på å hente omkomne i Trollveggen

Politi og redningsmannskaper gjør i dag et nytt forsøk på å få hentet ut de to omkomne i Trollveggen. To tsjekkiske klatrere ble funnet livløse nedenfor Trollveggen mandag ettermiddag etter at de ble meldt savnet tidligere på dagen. De ligger svært vanskelig til, men så snart det er gunstig vær vil mannskapene gjøre et nytt forsøk på å få de ut, opplyser politiet.

E24 - 07 Aug 19 kl. 06:22

Ap vil ha slutt på at fond kjøper barnehager

Arbeiderpartiet sier de vil sette en stopper for at store oppkjøpsfond overtar norske barnehager..

NRK - 01 Aug 19 kl. 10:32

Nytt forsøk fredag

Det vil bli gjort eit nytt forsøk fredag 2. august, for å hente ut dei to omkomne fjellklatrarane i Trollveggen, det melder politiet. Fleire forsøk har vore gjort for å hente dei ut, men svært krevjande forhold gjer arbeidet vanskeleg..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Moskva svarer på benåding

Moskva vil svare på Litauens benåding av to spiondømte russere på morgenen i dag. Det melder nyhetsbyrået AFP. Dermed ligger alt til rette for at Frode Berg som er dømt til 14 års fengsel for spionasje i Russland kan settes fri.

P4 - 45 minutter siden

338 tvangsutsendt fra Norge

338 utledinger ble tvangsutsendt av norsk politi i oktober. Det er 99 færre enn på samme tid i fjor. Fram til oktober ble 3518 personer med ulovlig opphold sendt ut av landet, det er 19 prosent færre enn i fjor..

P4 - 1 time siden

Krever innsyn i Hauglies kalender

Rødt-leder Bjørnar Moxnes har begjært innsyn i arbeidsminister Anniken Hauglies kalender for å få innsyn i hva hun visste om Nav-skandalen. Det skriver VG. Moxnes sier han vil ha svar på hvorfor det gikk 14 dager fra alarmen gikk til hun møtte Nav, og hvorfor folk ble dømt til fengselsstraff så sent som i september i år..

P4 - 1 time siden

15-åring bisettes på Kapp

15-åringen som ble drept etter en voldshendelse på Kapp i oktober bisettes i dag i Hoff kirke i Østre Toten i Oppland. Flere hundre personer har møtt opp for å ta et siste farvel. 15-åringen ble funnet med livstruende skader etter en voldshendelse, og hans far er siktet for drapet.

P4 - 1 time siden

Intensiverer jakten på Braut Haaland

Ole Gunnar Solskjær har intensivert jakten på Erling Braut Haaland. Manchester United-treneren har fra før ifølge Dagbladet lagt et forslag på bordet og sagt at 19-åringen er ønsket til Old Trafford. Nå melder nettstedet Athletic at Solskjær har sendt sin personlige speider som skal følge fotballtalentet.

P4 - 2 timer siden

2 000 flere på uføretrygd

Tallet på personer som går på uføretrygd øker. I tredje kvartal fikk 2000 flere uføretrygd, og i alt er det 348 800 mottakere av stønaden, viser nye tall fra NAV. De uføretrygdede utgjør 10,2 prosent av befolkningen i alderen 18-67 år..

P4 - 3 timer siden

Frikassé av sau

I dag er det sau som står på menyen..

P4 - 2 timer siden

Knytter seg til drapshandling

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet en død kvinne i leiligheten hennes. Ifølge TV2 skal det være kvinnens mor som ble funnet drept, men politiet ønsker foreløpig ikke å bekrefte dette. Den siktede har knyttet seg til drapshandlingen i avhør, men har ikke tatt stilling til skyldsspørsmålet.

P4 - 2 timer siden

Person i klem i arbeidsulykke

En person har vært involvert i en arbeidsulykke i Silsand på Senja i Troms. Vedkommende skal ha kommet i klem, og er hentet av luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 2 timer siden

To kvinner funnet drept i Danmark

To kvinner er funnet drept på to ulike adresser på Sjælland i Danmark. En 39 år gammel mann er pågrepet, og politiet utelukker ikke at sakene har en sammenheng. Relasjonen mellom de to avdøde og den pågrepne er uklart.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt