NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 23:24

NRK - 15 Oct 19 kl. 08:13

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..
Les mer på NRK


Les mer om:
Triton, Ving, Thomas Cook, Sky News, TT

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppkjøpsfond, forsøkerå , kjøpe, Ving
P4 - 15 Oct 19 kl. 08:20

Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton skal nå gjøre et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving. Det melder Sky News, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs. Verken Ving eller Triton kommenterer opplysningene.

E24 - 12 Aug 19 kl. 14:15

Oppkjøpskamp om Ving: Redningspakken til Ving-eier Thomas Cook utvides med milliardbeløp

Reiselivskonsernet Thomas Cook er i en dyp krise og nå jekkes størrelsen på redningspakken kraftig opp. Samtidig kjemper et kinesisk reiselivskonsern og et europeisk oppkjøpsfond om å få ta over sentrale deler av «chartergiganten»..

E24 - 30 Oct 19 kl. 10:05

Petter Stordalen kjøper Ving etter Thomas Cook-konkursen

Hotellkongen og to oppkjøpsfond tar over Ving etter konkursen i eierselskapet Thomas Cook..

P4 - 30 Oct 19 kl. 10:08

Stordalen inn i Ving

Petter Stordalen blir en av eierne av reiseselskapet Ving etter at den forrige eieren, britiske Thomas Cook, gikk konkurs i september. Også det svenske oppkjøpsfondet Altor og det britiske oppkjøpsfondet TDR Capital går inn sammen med nordmannen på eiersiden..

Dagbladet - 31 Oct 19 kl. 22:41

Svarer på klimakjeften

Petter Stordalen kalt hykler etter Ving-oppkjøp. Han sier han vil gjøre Ving og charterturismen mer bærekraftig..

P4 - 07 Aug 19 kl. 07:49

Ap vil ha slutt på at fond kjøper barnehager

Arbeiderpartiet sier de vil sette en stopper for at store oppkjøpsfond overtar norske barnehager. Det skriver Dagens Næringsliv. Aps utdanningstalsmann Martin Henriksen sier alarmbjellene bør ringe når oppkjøpsfond, med stor profitt som mål, forteller sine eiere at det er store penger å tjene på norsk velferd.

P4 - 23 Sep 19 kl. 12:54

Mange vil ha svar av Ving

Hundrevis av nordmenn som er på, eller skal, på reise med Ving forsøker nå å få svar fra charterselskapet. Selskapet kontaktes både på telefon og via Facebook. 9.

E24 - 04 Oct 19 kl. 11:18

Ving om oppkjøp: – Det pågår hyppig møtevirksomhet

Like etter morselskapets konkurs fortalte Ving at det var mange som var interessert i å kjøpe det nordiske reiseselskapet..

E24 - 30 Oct 19 kl. 14:25

– Jeg har et evighetsperspektiv i Ving

Petter Stordalen tar over Ving sammen med risikokapitalister som vanligvis selger noen år etter oppkjøpene. – Vi kommer til å være veldig aktive, sier han..

Hegnar.no - 10 Jul 19 kl. 13:54

Oppkjøpsfond tar storjafs av disruptiv frisørkjede

Verdsettes trolig til omlag 400 millioner kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ikke livstruende skadet

En mann som onsdag kveld skal ha blitt utsatt for vold i området Kværnerdalen/Svartdalsparken i Oslo er ikke livstruende skadd. Mannen er kjørt til sykehus, melder Oslo-politiet. Ingen er så langt pågrepet i saken..

NRK - 1 time siden

En person utsatt for vold i Oslo

En person ble i kveld utsatt for vold i Oslo, muligens med et stikkvåpen. Dette skjedde i området Kværnerdalen/Svartdalsparken, og vedkommende er kjørt til legevakta. Politiet opplyser at de søker etter tre unge menn, cirka 15 år og mørke i huden.

NRK - 2 timer siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 2 timer siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 2 timer siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 3 timer siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 3 timer siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 3 timer siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 3 timer siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt