NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 03:55

NRK - 2019-06-16 21:17:36

Oppkaller bosetting etter Trump

En bosetting på okkupert jord på Golanhøydene blir oppkalt etter USAs president Donald Trump. Israels statsminister innviet «Trump-høydene» i dag. Trump erklærte at høyden er israelsk i mars i år. Ingen andre stater har anerkjent anneksjonen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Golanhøydene, USAs, Donald Trump, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppkaller, bosetting, etter, Trump
P4 - 16 Jun 19 kl. 21:54

Oppkaller bosetting etter Trump

En bosetting på okkupert jord på Golanhøydene blir oppkalt etter USAs president Donald Trump. Israels statsminister innviet «Trump-høydene» i dag. Trump erklærte at høyden er israelsk i mars i år.

Hegnar.no - 24 Apr 19 kl. 06:28

Netanyahu vil kalle opp Golan-bosetting etter Trump

Statsminister Benjamin Netanyahu ønsker å oppkalle en ny israelsk bosetting på Golanhøydene etter USAs president Donald Trump..

NRK - 24 Apr 19 kl. 03:19

Vil oppkalle bosetting etter Trump

Statsminister Benjamin Netanyahu ønsker å oppkalle en ny israelsk bosetting på Golanhøydene etter USAs president Donald Trump. – Israelerne ble dypt rørt av Trumps beslutning om å anerkjenne Israels suverenitet over Golanhøydene, sier Netanyahu..

P4 - 17 Jul 19 kl. 06:15

Varmerekord i verdens nordligste bosetting

Søndag ble det satt varmerekord i verdens nordligste bosetting, Alert i Canada. Det ble målt 21 varmegrader på stedet, som ligger 817 kilometer fra Nordpolen, melder nyhetsbyrået AFP. Den gjennomsnittlige makstemperaturen i Alert er 6,1 grader og klimaforskerne sier det nå er en hetebølge i Arktis..

NRK - 05 Apr 19 kl. 00:52

Trump: Nær enighet med Kina

Donald Trump er optimistisk etter handelssamtalene med Kinas visestatsminister sier de nærmer seg en enighet. Han fikk støtte fra sin motpart Liu He, som roste Trump. – Vi har et stykke å gå, men ikke veldig langt, sa Trump..

NRK - 06 May 19 kl. 09:29

Oslo Børs ned etter Trump-uro

Hovedindeksen på Oslo Børs falt rundt 1,3 prosent fra start mandag etter at Donald Trump varslet en opptrapping av handelskrigen med Kina. Frykten for handelskrig har på nytt tiltatt etter at Trump varslet at USA vil øke tollen på kinesiske varer..

NRK - 02 Jul 19 kl. 12:29

Mener Trump støtter demonstrasjoner

Kina går hardt ut mot USAs president Donald Trump og mener han blander seg inn og velger side etter massedemonstrasjonene i Hongkong. Trump uttalte i går at demonstrantene kun er ute etter demokrati, men at noen regjeringer dessverre ikke ønsker det..

NRK - 23 Apr 19 kl. 20:13

Kaller opp landsby etter Trump

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier Israel vil oppkalle en landsby på Golanhøydene etter USAs president Donald Trump. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Grunnen er at Trump har anerkjent det omstridte området som israelsk..

P4 - 23 Apr 19 kl. 23:06

Skal få navn etter Trump

Israels statsminister Benjamin Netanyahu kunngjorde i dag at en bosetning på Golanhøydene skal få navn etter USAs president Donald Trump. Området ble okkupert av Israel i 1967, og er ikke internasjonalt anerkjent som israelsk, men Trump gjorde nettopp det i mars..

Dagbladet - 06 May 19 kl. 21:54

Skjelver etter Trump-trusler

USAs president truer med å sette inn ny offensiv i handelskrigen mot Kina. Nå raser børsene etter Trump-trusselen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 1 time siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 1 time siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 3 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 4 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 4 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 4 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 5 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..

NRK - 5 timer siden

Bil kjørt av veien i Tydal

En person har kjørt av veien på Stugudalsvegen i nordenden av Stuggusjøen. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter. Nødetater rykker ut.

NRK - 5 timer siden

Tror pizza-debatt kan misbrukes

USAs sikkerhetsdepartement advarer mot at russiske agenter kan forsøke å splitte den amerikanske befolkningen, blant annet ved bruk av propaganda rundt "ananas på pizza"-debatten. Det skriver ABC News..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt