NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 16:49

NRK - 16 Jun 19 kl. 21:17

Oppkaller bosetting etter Trump

En bosetting på okkupert jord på Golanhøydene blir oppkalt etter USAs president Donald Trump. Israels statsminister innviet «Trump-høydene» i dag. Trump erklærte at høyden er israelsk i mars i år. Ingen andre stater har anerkjent anneksjonen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Golanhøydene, USAs, Donald Trump, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppkaller, bosetting, etter, Trump
P4 - 16 Jun 19 kl. 21:54

Oppkaller bosetting etter Trump

En bosetting på okkupert jord på Golanhøydene blir oppkalt etter USAs president Donald Trump. Israels statsminister innviet «Trump-høydene» i dag. Trump erklærte at høyden er israelsk i mars i år.

Hegnar.no - 24 Apr 19 kl. 06:28

Netanyahu vil kalle opp Golan-bosetting etter Trump

Statsminister Benjamin Netanyahu ønsker å oppkalle en ny israelsk bosetting på Golanhøydene etter USAs president Donald Trump..

NRK - 24 Apr 19 kl. 03:19

Vil oppkalle bosetting etter Trump

Statsminister Benjamin Netanyahu ønsker å oppkalle en ny israelsk bosetting på Golanhøydene etter USAs president Donald Trump. – Israelerne ble dypt rørt av Trumps beslutning om å anerkjenne Israels suverenitet over Golanhøydene, sier Netanyahu..

P4 - 17 Jul 19 kl. 06:15

Varmerekord i verdens nordligste bosetting

Søndag ble det satt varmerekord i verdens nordligste bosetting, Alert i Canada. Det ble målt 21 varmegrader på stedet, som ligger 817 kilometer fra Nordpolen, melder nyhetsbyrået AFP. Den gjennomsnittlige makstemperaturen i Alert er 6,1 grader og klimaforskerne sier det nå er en hetebølge i Arktis..

NRK - 05 Apr 19 kl. 00:52

Trump: Nær enighet med Kina

Donald Trump er optimistisk etter handelssamtalene med Kinas visestatsminister sier de nærmer seg en enighet. Han fikk støtte fra sin motpart Liu He, som roste Trump. – Vi har et stykke å gå, men ikke veldig langt, sa Trump..

NRK - 06 May 19 kl. 09:29

Oslo Børs ned etter Trump-uro

Hovedindeksen på Oslo Børs falt rundt 1,3 prosent fra start mandag etter at Donald Trump varslet en opptrapping av handelskrigen med Kina. Frykten for handelskrig har på nytt tiltatt etter at Trump varslet at USA vil øke tollen på kinesiske varer..

NRK - 02 Jul 19 kl. 12:29

Mener Trump støtter demonstrasjoner

Kina går hardt ut mot USAs president Donald Trump og mener han blander seg inn og velger side etter massedemonstrasjonene i Hongkong. Trump uttalte i går at demonstrantene kun er ute etter demokrati, men at noen regjeringer dessverre ikke ønsker det..

NRK - 23 Apr 19 kl. 20:13

Kaller opp landsby etter Trump

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier Israel vil oppkalle en landsby på Golanhøydene etter USAs president Donald Trump. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Grunnen er at Trump har anerkjent det omstridte området som israelsk..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:54

Trump raser mot New York

President Donald Trump raser mot New York etter at han må betale drøyt 18 millioner kroner i en tvist der han innrømmer å ha misbrukt sin egen veldedige stiftelse, Trump Foundation. Trump anklager New Yorks statsadvokat for å ha fremstilt forliket på en uriktig måte, av politiske årsaker. Trump sier han kanskje er den eneste personen i historien, som kan gi store beløp til veldedighet, for så å bli angrepet av politiske motstandere.

P4 - 08 Aug 19 kl. 22:52

NRA har snakket med Trump

Lederen for den mektige våpenlobbyorganisasjonen NRA har vært i dialog med president Donald Trump etter masseskytingene. Det melder en rekke amerikanske medier. Etter helgens masseskytinger i Ohio og Texas, har Trump flere ganger åpnet for å innføre strengere bakgrunnskontroll for kjøp av våpen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mer politipenger til distriktene

De fire regjeringspartiene på Stortinget pålegger politiet å bruke en større del av pengepotten ute i distriktene. Dette skal gjøre situasjonen bedre blant annet i Telemark og Vestfold der politiet er underbemanna, mener Bård Hoksrud i Frp..

NRK - 30 minutter siden

Synkende tilfredshet

Tilfredsheten blant Vys kunder på Sør- og Arendalsbanen synker. Tallene kommmer etter en lang periode med mye togtrøbbel. 74 prosent av Vys kunder ved Sør- og Arendalsbanen oppgir at de er fornøyde med tilbudet, noe som er en nedgang på seks prosent..

NRK - 30 minutter siden

Får rekordpriser for torsken

Fredag meldte Norges Råfisklag at de satte opp prisen på torsk. Fiskerne får nå minst 26,75 kroner for torsk som veier 2,6 til 6 kilo. Omsetningssjef i råfisklaget, Willy Godtliebsen, sier man aldri har hatt en høyere minstepris på torsk enn i dag..

NRK - 15 minutter siden

Spansk selskap skal bygge ny E6

Spanske FCC Construcción A.S. skal bygge ny E6 fra Ulsberg til Vindåsliene i Trøndelag.

NRK - 30 minutter siden

Jente omkom da bru kollapset

Ei 15 år gammel jente mistet livet og en lastebilsjåfør er savnet etter at ei bru kollapset sørvest i Frankrike mandag. Minst to kjøretøy havnet i elven Tarn nord for Toulouse. Ulykken skjedde idet de to bilene kjørte ut på brua fra hver sin kant..

NRK - 45 minutter siden

Flere drept i luftangrep i Libya

Minst sju mennesker ble drept da en kjeksfabrikk i Libyas hovedstad Tripoli ble truffet i et luftangrep mandag. Arbeiderne er hovedsakelig fra Afrika og Bangladesh. Søket måtte stanses på grunn av fly i området, men vil fortsette når det er trygt..

NRK - 11 timer siden

To eksplosjoner i Kabuls morgenrush

Politiet i den afghanske hovedstaden Kabul rapporterer om to eksplosjoner som har rystet byen mandag morgen. Det er et ukjent antall skadde, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

PST-sjefen avhørt

Spesialenheten for politisaker bekrefter at de har hatt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold inne til avhør sist fredag, skriver VG. Politiet vil ikke kommentere om Sjøvold er formelt siktet for lovbrudd, og i så fall for hva..

NRK - 1 time siden

Lastebil krasjet i husvegg

En lastebil gled i ettermiddag av veien i Ringsaker, og smalt rett inn i en husvegg. Ingen personer ble skadet i ulykken..

NRK - 1 time siden

Protester mot bensinpriser i Iran

Irans befolkning raser etter at regjeringen økte bensinprisene med 50 prosent over natta. Store protester brøt ut fredag i flere store byer og siden da har minst to personer mistet livet. Det er ikke kjent hvor mange som har blitt skadd..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt