NRK > Nyheter

Monday, 06 December, 21:53

NRK - 21 okt 21 kl. 16:46

Oppjusterer skredvarselet

NVE oppjusterer farevarselet for jord- og flaumskredfare i fleire kommunar i indre strøk av Møre og Romsdal, og sør i Trøndelag. Der er det no oransje nivå på farevarselet, som inneber at mange skredhendingar er venta. Nokre av dei kan få store konsekvensar. Store hendingar kan nå busetnad, veg eller jernbane. Det skriv varsom.
Les mer på NRK


Les mer om:
NVE, Møre, Romsdal, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppjusterer, skredvarselet
NRK - 15 jul 21 kl. 10:57

Oppjusterer dødstallene etter flom

Seks hus har rast sammen, 11 er døde og så mange som 70 personer er savnet etter kraftig regn og flom vest i Tyskland, ifølge Bild. To brannmenn druknet da de forsøkte å redde noen av dem som er rammet..

NRK - 16 jul 21 kl. 11:26

Oppjusterer tallet på døde

108 mennesker er bekreftet omkommet i Tyskland og Belgia etter ekstremværet. 93 har mistet livet i Tyskland, 15 i Belgia. – Frykten er at det vil bli flere, sa en talsmann for det tyske politiet i Koblenz fredag ​​morgen..

E24 - 20 jul 21 kl. 07:04

Telenor halverte overskuddet i andre kvartal: Oppjusterer prognosene for 2021

Telenor avsluttet et dramatisk første halvår med et salg av virksomheten i Myanmar. Selskapet har fortsatt ikke det endelige sluttregnestykket klart for satsingen, men skrur opp prognosene for konsernets utvikling i år..

NRK - 27 jul 21 kl. 16:58

Oppjusterer farevarsel for Rogaland

Meteorologene har tirsdag ettermiddag oppdatert farevarslet for Rogaland. De varsler nå oransje farevarsel – svært kraftig styrtregn – i regionen. – Det er observert svært kraftige regnbyger i Rogaland, og dette vil fortsette utover ettermiddagen og kvelden.

NRK - 29 jul 21 kl. 15:53

Oppjusterer dødstall etter flom

Minst 150 mennesker har mistet livet i flom i et fjellområde nord i Afghanistan som kontrolleres av Taliban, melder NTB. Kraftig regnvær onsdag kveld forårsaket styrtfloden, opplyser Talibans talsmann Zabihullah Mujahed..

NRK - 20 aug 21 kl. 14:07

Oppjusterer drepte i Burkina Faso

Over 120 mennesker er drept i et jihadistangrep mot en militærkolonne i Burkina Faso, ifølge landets regjering. Tallene er dermed oppjustert fra 80. Blant dem som ble drept i onsdagens angrep nær grensa til Mali, er 65 sivile og 58 jihadister, ifølge en kunngjøring, skriver NTB.

NRK - 14 okt 21 kl. 15:37

Oppjusterer tall på skadede

Tidligere har det blitt meldt at det i tillegg til de som ble drept var to skadde. Dette tallet er nå oppjustert til tre. Den siste skadde hadde selv kommet seg til legevakt et annet sted, skriver politiet i en pressemelding..

E24 - 28 okt 21 kl. 13:58

Oppjusterer til kjøpsanbefaling før resultatslipp

Det er like før oppdrettskjempene skal ut i resultatilden, og sjømatanalytiker i Handelsbanken Markets, Kjetil Lye, øyner allerede to favoritter..

NRK - 01 nov 21 kl. 18:16

Macron etterlyser mer fra de store

Frankrikes president Emmanuel Macron ber de største utslipperne gjøre mer for å begrense den globale oppvarmingen til 1,5 grader. Macron mener det er helt nødvendig at land med størst CO2-utslipp oppjusterer løftene sine. – Det viktigste de to neste ukene her på COP er at de største utslipperne hvis nasjonale strategier ikke har rettet seg etter målet om 1,5 graders oppvarming, øker sine ambisjoner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt