NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:39

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:43

Opphever ikke sanksjoner

Sør-Korea vil likevel ikke oppheve sanksjonene mot Nord-Korea fra 2010, da 46 sørkoreanske sjømenn ble drept. Snuoperasjonen skjer etter et utspill fra Trump om at USA må godkjenne opphevingen, melder AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
korea, Nord-Korea, Trump, USA, AP

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opphever, ikke, sanksjoner
NRK - 09 Nov 18 kl. 23:35

Utelukker ikke nye sanksjoner

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton sier det kan komme flere sanksjoner mot Iran. Han sier de to rundene med sanksjoner som er innført har hatt en «svært tydelig» effekt på Irans økonomi og landets handlingsrom i utlandet..

P4 - 28 Jun 18 kl. 18:32

Opphever vanningsforbundet - innfører datovanning

Oslo kommune opphever vanningsforbudet i kommunen. Kommunen skriver på sine nettsider at de har fått tak i nok CO2 til å oppheve vanningsforbud i hagen. Men situasjonen er likevel ikke tilfredsstillende og derfor innfører kommunen datovanning fra i dag klokka 21..

NRK - 28 Jun 18 kl. 18:29

Opphever forbud mot hagevanning

Avløpsetaten i Oslo kommune opphever forbudet mot hagevanning, men innfører datovanning fremover..

P4 - 14 Jun 18 kl. 12:10

Opphever totalforbud i Bergen

Brannvesenet i Bergen opphever totalforbudet mot bruk av åpen ild i morgen. Det har nå kommet nok regn til at brannfaren er kraftig redusert. Tidligere i dag ble det kjent at totalforbudet i Rogaland ble opphevet..

NRK - 07 Nov 18 kl. 09:40

Medvedev: -USA misbruker sanksjoner

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev mener USAs bruk av sanksjoner undergraver internasjonalt samarbeid. Han nevnte amerikanske sanksjoner mot Iran og Russland og tollbarrierer mot EU og Kina som eksempler..

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:32

Opphever vergemål i Tolga

Fylkesmannen i Hedmark opphever vergemålet til den siste av brødrene som fikk diagnose som psykisk utviklingshemmet i Tolga. - Det skjer i løpet av dagen, sier direktøren i vergemålsavdelingen, Bernhard Caspari til NRK..

NRK - 14 Oct 18 kl. 18:34

Vil svare på Khashoggi-sanksjoner

Regjeringen i Saudi-Arabia lover å slå tilbake hvis andre land forsøker seg på press og sanksjoner etter forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. I uttalelsen vises det til «trusler om å innføre økonomiske sanksjoner og bruk av politisk press».

NRK - 25 Sep 18 kl. 17:20

Sanksjoner mot Venezuelas førstedame

USA innfører sanksjoner mot Venezuelas førstedame og flere andre i president Nicolas Maduros indre krets. USA har fra før ilagt sanksjoner mot høytstående tjenestemenn i landet i en kampanje for å presse presidenten fra makten, melder AFP..

NRK - 01 Aug 18 kl. 20:05

Sanksjoner mot tyrkiske ministre

USA innfører sanksjoner mot to tyrkiske statsråder etter at en amerikansk prest ble arrestert i Tyrkia. Det melder det amerikanske finansdepartementet. Presten ble pågrepet i 2016, mistenkt for å støtte terrorister, og er ennå ikke løslatt..

Hegnar.no - 27 Jun 18 kl. 06:39

USA varsler sanksjoner mot land som kjøper iransk olje

USA krever at alle land slutter å kjøpe olje fra Iran innen 4. november og truer med å innføre sanksjoner mot dem som ikke etterkommer kravet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ein person til sjukehus

Ein person er køyrd til sjukehus etter ei utforkøyring i Sandnes i Rogaland. Det var mykje røyk frå bilen. Politiet etterforskar kva som har skjedd.

NRK - 30 minutter siden

Motegiganter vil være klimanøytrale

Motegigantene H&M, Hugo Boss, Puma, Adidas og Levi's skal om 32 år ikke lenger slippe ut klimagasser. Selskapene har i en pressemelding i anledning FNs klimatoppmøte i Polen kunngjort at de skal gå sammen om å skjerpe ambisjonene på klimafeltet..

NRK - 1 time siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 1 time siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 2 timer siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 2 timer siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 3 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 3 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 3 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt