E24 > Økonomi

Wednesday, 03 June, 07:10

E24 - 16 Oct 19 kl. 06:41

Oppgang på flere asiatiske børser: Fortsatt uro i Hongkong

Det er oppgang på flere asiatiske børser onsdag morgen etter at de amerikanske børsene steg dagen før, men i Hongkong fortsetter uroen, hvor parlamentet buet ut leder Carrie Lam før en tale..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hongkong, Carrie Lam

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppgang, flere, asiatiske, børserFortsatt , uroi , Hongkong
NRK - 25 Mar 20 kl. 21:47

Oppgang på amerikanske børser

For først gang siden børsnedgangen på grunn av koronaepidemien startet, hadde USAs børser oppgang to dager på rad onsdag. Oppgangen var ikke like strekt som gårsdagen, men indeksen Dow Jones og S&P 500 endte opp henholdvis 2,39 og 1,15 prosent..

E24 - 19 Feb 20 kl. 06:00

Oppgang på Asia-børsene

Asiatiske børser er stort sett opp etter å ha falt dagen før, da Apples varsel om at de ikke vil nå inntektsmål grunnet coronaviruset skremte investorene..

Hegnar.no - 03 Jul 19 kl. 08:11

Ledende asiatiske børser - nervøsiteten brer seg

Usikkerhet rundt handelsavtale sender de ledende asiatiske børsene ned i morgentimene onsdag.

NRK - 17 Mar 20 kl. 18:22

Oppgang på europeiske børser

Mandagens børsfall ble snudd til oppgang på europeiske børser tirsdag, men året hittil har vært dystert. CAC 40-indeksen i Paris steg med 2,8 prosent. FTSE 100-indeksen i London og DAX-indeksen i Frankfurt steg med henholdsvis 2,6 og 2,3 prosent..

NRK - 07 Apr 20 kl. 09:48

Børsoppgang i Europa

Europeiske børser fulgte tirsdag de asiatiske og åpnet med solid oppgang. FTSE 100-indeksen i London var 2,8 prosent opp etter en drøy halvtimes handel, mens DAX-indeksen i Frankfurt var 3,4 prosent opp. CAC 40-indeksen i Paris steg med 2,9 prosent..

E24 - 17 Mar 20 kl. 05:43

Bred oppgang på asiatiske børser: Kospi mot strømmen

Samtlige av de store børsene i Stillehavsregionen er tirsdag i grønt terreng, utenom Kospi i Seoul. Filippinene innfører handelsstans «inntil videre»..

NRK - 24 Mar 20 kl. 20:57

Oppgang på Wall Street

De amerikanske børsene fulgte asiatiske og europeiske børser oppover tirsdag. Mot slutten av handelen var Dow Jones opp 10 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen var rundt 8 prosent opp, mens Nasdaq-indeksen økte rundt 7 prosent..

E24 - 02 Mar 20 kl. 05:08

Sentralbanker åpner for krisegrep: Kraftig oppgang i Kina og Japan

Håpet om at sentralbankene nå skal komme krisegrep sender asiatiske børser oppover. Tidenes svakeste kinesiske PMI-tall blir totalt oversett på morgenkvisten..

E24 - 17 Mar 20 kl. 05:43

Bred oppgang på asiatiske børser: Kospi går mot strømmen

Det er et et positivt bilde på de fleste børsene i Stillehavsregionen tirsdag, etter den verste børsdagen siden 1987 på Wall Street. Filippinene innfører handelsstans «inntil videre»..

Aftenposten - 27 Mar 20 kl. 06:21

Asias børser opp ved ukeslutt

Drevet av forsiktig optimisme etter den amerikanske krisepakken, steg asiatiske børser fredag. Ved lunsjtid var de toneangivende indeksene opp rundt 1 prosent..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Oljeprisen bikker over 40 dollar for første gang på tre måneder

Rykter om at Opec kan samle seg tidligere enn først ventet for å diskutere produksjonskutt, kombinert med en historisk lav riggaktivitet i USA, bidrar til å løfte oljeprisen over 40 dollar..

E24 - 45 minutter siden

Statkraft og stålprodusent med klimagrep: Vil lage stål med hydrogen

Stålprodusenten Celsa i Mo i Rana vil produsere hydrogen sammen med Statkraft. Det kommer frem samme dag som regjeringens hydrogenstrategi legges frem..

E24 - 1 time siden

Sanner er godt i gang, Stortinget må ta det i mål

Regjeringen leverer kraftfulle tiltak for å skape økt aktivitet i norsk økonomi. Det er mye å gi applaus for, men fortsatt mulig for Stortinget å sikre forbedringer..

E24 - 1 time siden

EU varsler storsatsing på hydrogen, «glemmer» Norge

EU vil bli verdensledende på hydrogen. Aps energipolitiske talsperson Espen Barth Eide frykter at Norge skal bli fraløpt..

E24 - 1 time siden

Donald Trump svarer på kritikken: – Dere tar feil!

Den demokratiske delen av Kongressen gikk tirsdag til frontalangrep på Donald Trump for å sanksjonere bruken av tåregass og gummikuler mot demonstranter i Washington D.C. natt til tirsdag..

E24 - 9 timer siden

Våpenaksjer stiger etter opptøyer i USA

Våpensalget i USA var 80 prosent høyere i mai enn samme måned i fjor. Våpenprodusenten Sturm, Ruger & Co har ikke hatt høyere aksjekurs siden 2016..

E24 - 10 timer siden

Norske gründere først ute med gresshoppefôr til laks

Oppstartsselskapet Metapod blir Norges første produsent av gresshopper til laksefôr, etter å ha inngått en eksklusiv avtale med Salmon Group. Målet er storskalaproduksjon som kan skape hundrevis av bærekraftige arbeidsplasser..

E24 - 14 timer siden

Vinmonopol-krangel mellom Høyre og Frp før votering om åpningstid

Vinmonopolet får etter alt å dømme senere åpningstid på lørdager. Men før voteringen onsdag er det munnhoggeri mellom de tidligere regjeringspartnerne..

E24 - 10 timer siden

Store forventninger til regjeringens hydrogenstrategi: – Håper å bidra til et grønt hydrogeneventyr

Onsdag kommer regjeringens hydrogenstrategi. I Berlevåg skal lokale aktører lage hydrogen med EU-støtte. Nå håper ordføreren på et hydrogeneventyr..

E24 - 12 timer siden

Nå kjøper utenlandske investorer kroner igjen

Da coronakrisen traff Norge svarte utenlandske investorer med å dumpe kronen. Nå kjøper de den norske valutaen igjen og bidrar til at kronen nesten er tilbake til nivået før krisen nådde Norge..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt