NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 04:13

NRK - 16 Aug 19 kl. 23:37

Oppgang på Wall Street

Amerikanske børser fikk en optimistisk slutt på en turbulent uke. Dagens opptur var ikke nok til å hindre at Wall Street måtte notere seg det tredje ukentlige fallet på rad. S&P 500 steg med 1,4, Dow Jones steg med 1,2 og Nasdaq endte opp 1,7 prosent.
Les mer på NRK


Les mer om:
Wall Street, Jones, Nasdaq

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppgang, Wall, Street
Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 22:13

Dagens oppgang forsvant på Wall Street

Etter en sterk åpning på Wall Street endte indeksene betydelig svakere..

Hegnar.no - 29 Aug 19 kl. 22:11

Markant oppgang på wall street

Wall street stiger etter gode nyheter relatert til handelskrigen..

E24 - 20 Sep 19 kl. 15:00

Wall Street styrer mot oppgang fra start

De tre nøkkelindeksene på Wall Street styrer mot en positiv start på fredagshandelen. Slik ser det ut i førhandelen en drøy halvtime før åpningstid:.

E24 - 20 Jun 19 kl. 22:01

Wall Street steg til ny rekord

Håp om rentekutt og en kraftig oppgang i oljeprisen bidro til en historisk dag på Wall Street..

E24 - 22 Oct 19 kl. 06:05

Børsene i Asia fulgte oppgang på Wall Street

De største børsene i Asia steg tirsdag, og fulgte dermed etter Wall Street, som klatret på handelsoptimisme dagen i forveien..

E24 - 22 Oct 19 kl. 06:05

Børsene i Asia følger oppgang på Wall Street

De største børsene i Asia stiger tirsdag, og følger dermed etter Wall Street, som klatret på handelsoptimisme dagen i forveien..

E24 - 20 Sep 19 kl. 15:00

Wall Street faller etter at Kina avlyser jordbruksbesøk

Wall Street åpnet dagen med oppgang, men faller deretter til dagens laveste nivåer etter en melding om at kinesere avlyser et tollrelatert besøk..

Hegnar.no - 21 Aug 19 kl. 22:11

Bred oppgang på Wall Street

Hegnar.no - 29 Aug 19 kl. 22:11

Bred oppgang på wall street

E24 - 05 Jun 19 kl. 06:09

Wall Street-jubel smitter – bred oppgang i Asia

Gårsdagens Wall Street-jubel smitter over på det asiatiske aksjemarkedet onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eksplosjon i rekkehus i Helsingborg

det svenske politiets bombegruppe undersøker en bolig i Helsingborg i Syd-Sverige etter at en gjenstand eksploderte natt til mandag.Politiet opplyser til Helsingborgs Dagblad at det er snakk om en gjenstand som ble kastet inn gjennom et vindu..

NRK - 15 minutter siden

Skyting i Uppsala

I Uppsala nord for Stockholm er en leilighet i natt beskutt flere ganger. Ingen beboere ble skadet, men politiet har funnet flere kulehull i en vindusrute, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Minst 40 arrestert i Hongkong

Minst 40 demonstranter er arrestert i Hongkong utenfor et hotell nær universitetsområdet der hundrevis av studenter forskanset seg i natt. Mange studenter forsøkte å forlate området, men ble møtt med tåregass av politiet og måtte vende tilbake..

NRK - 1 time siden

Ran på Majorstua

Politiet i Oslo etterlyser en mann i 20-årsalderen som truet til seg penger i en 7Eleven-kiosk på Majeostua ved 2-tiden i natt..

NRK - 1 time siden

Varsler nyvalg i Bolivia «snart»

Bolivias konservative, midlertidige regjering, ledet av Jeanine Añez, kunngjorde søndag at hun vil skrive ut nyvalg snart. Hun ga ingen flere detaljer, men sa at regjeringen vil forsøke å «gjennopprette landets demokratiske troverdighet»..

NRK - 1 time siden

Pinera fordømmer politivold

Chiles president Sebastian Pinera fordømmer politiets maktmisbruk i den fire uker lange perioden med voldsomme protester i landet. – De har brukt overdrevent mye makt, og lovbrudd er begått, sa Pinera i en TV-sendt tale. 22 mennesker er døde i uroen..

NRK - 2 timer siden

Studentene kommer seg ikke ut

Ifølge Reuters korrespondent i Hongkong, Jessie Pang, har politiet sperret alle utganger fra universitetet der flere hundre studenter har oppholdt seg i natt. Flere har forsøkt å komme seg ut i morgentimene. Fortsatt sees brannbomber og tåregass..

NRK - 2 timer siden

Mange på vei ut av universitetet

TV-bilder viser nå at et stort antall demonstranter ser ut til å ta seg ut av universitetet i Hongkong hvor de i natt har forskanset seg. Politiet har omringet området og forsøker å få kontroll. Det er uklart hvor mange som er igjen inne..

NRK - 3 timer siden

Konservative leder før britisk valg

De konservative leder klart på en ny meningsmåling, fire uker før det er nyvalg i Storbritannia. Tory-partiet ligger an til 42 prosents oppslutning, mens Labour får 28 prosent, de Liberale 13 prosent og Brexit-partiet 5 prosent ,melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Utbrente barrikader i Hongkong

Hongkong har våknet til en morgen med utbrente barrikader, stengte veier og broer etter en natt med sammenstøt mellom politi og demonstranter. Det meldes om mange arresterte etter at politiet stormet universitetet på morgenkvisten i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt