NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 13:03

NRK - 16 Aug 19 kl. 23:37

Oppgang på Wall Street

Amerikanske børser fikk en optimistisk slutt på en turbulent uke. Dagens opptur var ikke nok til å hindre at Wall Street måtte notere seg det tredje ukentlige fallet på rad. S&P 500 steg med 1,4, Dow Jones steg med 1,2 og Nasdaq endte opp 1,7 prosent.
Les mer på NRK


Les mer om:
Wall Street, Jones, Nasdaq

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppgang, Wall, Street
NRK - 06 Apr 20 kl. 15:50

Wall Street opnar med oppgang

Dow Jones-indeksen på Wall Street opna med ein oppgang på 4 prosent måndag etter teikn på håp om å overvinne koronavirusutbrotet i USA. Ei tilsvarande positiv utvikling prega børsar i Europa og Asia tidlegare på dagen..

P4 - 27 Apr 20 kl. 23:39

Oppgang på Wall Street

Wall Street startet uken med oppgang. Dow Jones-indeksen gikk opp med 1,5 prosent. Også Oslo Børs starten uken med en liten opptur da hovedindeksen endte opp 0,72 prosent mandag..

Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 22:13

Dagens oppgang forsvant på Wall Street

Etter en sterk åpning på Wall Street endte indeksene betydelig svakere..

Hegnar.no - 29 Aug 19 kl. 22:11

Markant oppgang på wall street

Wall street stiger etter gode nyheter relatert til handelskrigen..

NRK - 02 Apr 20 kl. 22:36

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

E24 - 02 Mar 20 kl. 15:34

Kraftig oppgang på Wall Street etter kriseuke

Etter at det nye coronaviruset utløste det verste børsfallet siden finanskrisen i uken som gikk, har stemningen bedret seg på Wall Street..

E24 - 20 Sep 19 kl. 15:00

Wall Street styrer mot oppgang fra start

De tre nøkkelindeksene på Wall Street styrer mot en positiv start på fredagshandelen. Slik ser det ut i førhandelen en drøy halvtime før åpningstid:.

E24 - 26 May 20 kl. 15:23

Markant oppgang på Wall Street etter virusoptimisme

Wall Street steg i takt med det globale aksjemarkedet da handelen ble gjenopptatt etter langhelgen. Samtidig ble handelsgulvet på NYSE omsider åpnet igjen..

E24 - 30 Mar 20 kl. 15:31

Børsfesten på Wall Street fortsetter

Handelen i terminkontrakter pekte på oppgang på Wall Street, etter en noe turbulent førhandel. Fra start steg alle de tre toneangivende indeksene en prosent, og fortsetter med det forrige ukes innhenting..

E24 - 26 May 20 kl. 15:23

Traderne inntar handelsgulvet: Kraftig oppgang på Wall Street

Wall Street steg i takt med det globale aksjemarkedet da handelen ble gjenopptatt etter langhelgen. Samtidig åpnes omsider handelsgulvet på NYSE igjen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Færre enn 30 innlagte i Norge

Det er nå 28 personer innlagt med covid-19 på norske sykehus, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er to færre enn i går. Tre personer får behandling med respirator, to færre enn i går..

NRK - 30 minutter siden

Brann sprer seg - én kritisk skadd

Brannen i et hus på Haugenstua i Oslo har spredd seg til husrekken ved siden av, ifølge en privatperson i området. Én person er kritisk skadd som følge av brannen. Det brenner fremdeles kraftig i området, og åtte bo-enheter er nå ubeboelige..

NRK - 30 minutter siden

Brannen spredd til annen husrekke

Brannen i et hus på Haugenstua i Oslo har spredd seg til husrekken ved siden av, ifølge en privatperson i området. Politiet sier at én person er meldt skadet som følge av brannen, og at det fremdeles brenner kraftig i området..

NRK - 45 minutter siden

Kina forbyr omsetning av hundekjøtt

Landbruksdepartementet i Kina har innført forbud mot omsetning av hundekjøtt og hunder for kjøttproduksjon. Det melder Dyrevernalliansen. Forbudet kommer i en oppdatert forskrift med liste over hvilke dyrearter det er tillatt å omsette for konsum..

NRK - 1 time siden

Motorsyklist alvorlig skadd

En motorsyklist er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom en motorsykkel og bil på Notodden. Politiet er på stedet, og andre nødetater er på vei..

NRK - 1 time siden

Kraftig husbrann i Oslo

Det brenner kraftig i et rekkehus på Haugenstua i Oslo, og nødetatene varsler at de ikke har kontroll på brannen, ei heller beboerne i huset. Brannvesenet er på stedet og arbeider med slukking av brannen, samt evakuering av beboere..

NRK - 1 time siden

Flomfare i indre Trøndelag

NVE varsler om flomfare, og sender ut oransje farenivå for indre Trøndelag. På varsom.no står det at det er ventet raskt stigende temperatur, og dermed stor snøsmelting som vil føre til økende vannføring i alle elver i området..

NRK - 1 time siden

Har brukt naturen tre ganger så mye

Oslofolk har brukt naturen tre ganger mer enn normalt under koronakrisen, viser en undersøkelse fra Norsk institutt for naturforskning. Økningen gjelder alle former for utendørsaktiviteter, både løping, fotturer og sykling..

NRK - 2 timer siden

Finland: Munnbind virker ikke

Finske helsemyndigheter har kommet fram til at munnbind ikke hindrer smittespredning i stor grad, melder YLE. En rapport viser at munnbind i en viss grad kan hindre spredning om den som bruker det er smittet, men ellers er effekten minimal..

NRK - 2 timer siden

13 siktet for menneskehandel

I Frankrike er 13 personar sikta i saka der 39 vietnamiske migrantar blei funne døde i ein lastebil i Storbritannia. Det melder nyheitsbyrået AFP. Dei 13 er sikta for menneskehandel.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt