NRK > Nyheter

Monday, 14 October, 01:52

NRK - 26 Dec 18 kl. 06:09

Oppgang på Tokyo-børsen

Aksjekursene på Tokyo-børsen tok seg litt opp ved åpning 2. juledag etter rekordsvak utvikling i julehelgen. Kinesiske børser hadde en svakere åpning, mens børsen i Seoul falt. Uroen er fortsatt stor over utviklingen i USA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tokyo, Seoul, USA

Dele artikeln

135 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppgang, Tokyo-børsen
NRK - 02 Nov 18 kl. 08:04

Oppgang på Tokyo-børsen

Nikkei-indeksen på Tokyo-børsen endte med en oppgang på 2,56 prosent fredag etter håp om mulig gjennombrudd i handelsstriden mellom USA og Kina. Tilsvarende optimisme preget også markedene i Hongkong, Kina, Sør-Korea og Singapore..

Aftenposten - 07 Jan 19 kl. 06:19

Oppgang på Tokyo-børsen

Tokyo-børsen steg over 2 prosent mandag og fulgte dermed trenden på børsene i Europa og USA før helgen..

Aftenposten - 07 Jan 19 kl. 06:19

Kurshopp på Tokyo-børsen

Tokyo-børsen åpnet med mer enn 3 prosent oppgang mandag og følger dermed oppgangen på børsene i Europa og USA fra forrige uke..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 05:37

Kraftig hopp på Tokyo-børsen etter oppgang på Wall Street

Oppmuntret av børsoppgangen på Wall Street i USA kvelden før, åpnet børsen i Tokyo opp nesten 4 prosent torsdag morgen..

NRK - 07 Jan 19 kl. 02:13

Kurshopp på Tokyo-børsen

Tokyo-børsen åpnet med mer enn 3 prosent oppgang mandag og følger dermed oppgangen på børsene i Europa og USA fra forrige uke. Både Nikkei-indeksen og den bredere Topix-indeksen gikk opp 3,1 prosent da ukens første handelsdag åpnet mandag..

E24 - 01 Mar 19 kl. 06:14

Tokyo-børsen bykser – går mot oppgang for tredje uke på rad

Wall Street avsluttet februar med den beste starten på året siden 1991. I Asia fredag morgen er det blandet, men Tokyo-børsen fyrer på alle sylindre..

NRK - 02 Aug 19 kl. 03:40

Nedgang på Tokyo-børsen

Tokyo-børsen falt kraftig ved åpning, etter at president Donald Trump kunngjorde innføring av økt toll på kinesiske varer. Nikkei 225-indeksen i Tokyo falt 1,94 prosent. Omtrent alle kinesiske importvarer bremses nå av USAs tollmurer..

NRK - 26 Dec 18 kl. 09:09

Litt opp på børsen i Japan

Nikkei 225-indeksen i Tokyo endte natt til onsdag opp 0,89 prosent. Det var en gledelig oppgang etter fall på over 14 prosent så langt i desember, skriver DN. I Kina falt børsene noe, mens børsen i USA åpner igjen onsdag etter julefri..

P4 - 08 May 19 kl. 06:11

Rødt på Tokyo-børsen

Etter å ha vært stengt i en uke på grunn av helligdager, åpnet Tokyo-børsen med en merkbar nedgang i natt norsk tid. Nikkei-indeksen åpnet ned 1,49 prosent..

NRK - 20 Dec 18 kl. 07:07

Bratt fall på Tokyo-børsen

Skuffelse over rentesignalene fra USA bidro til å sende aksjene på Tokyo-børsen ned over 3 prosent torsdag ettermiddag. Den amerikanske sentralbanken hevet renten onsdag, og Dow Jones-indeksen falt 1,5 prosent på Wall Street..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber Europa ta imot IS-krigere

Donald Trump ber Europa ta imot IS-krigere som sitter fengslet i Syria. – USA har de verste IS-fangene. Tyrkia og kurderne må ikke la dem unnslippe.

NRK - 30 minutter siden

Biden trekker seg fra styrejobb

Hunter Biden, sønnen til tidligere visepresident Joe Biden, trekker seg som styremedlem for et kinesisk selskap, skriver Reuters. Nyhetsbyrået skriver at styrejobben har vært gjenstand for kritikk fra president Donald Trump og hans allierte..

NRK - 1 time siden

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en avtale er på plass..

NRK - 1 time siden

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..

NRK - 3 timer siden

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

NRK - 3 timer siden

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

NRK - 3 timer siden

Valnederlag for Orban i Budapest

Partiet til den ungarske statsministeren Victor Orban, Fidesz, går mot eit valnederlag i lokalvalet i Budapest. Etter at rundt 62 prosent av stemmene er talde, leiar sentrumskandidaten Gergely Karacsony med rundt 50 prosent av stemmene..

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 3 timer siden

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

NRK - 4 timer siden

Mot valsiger for PiS i Polen

Regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt