NRK > Nyheter

Friday, 19 July, 02:31

NRK - 26 Dec 18 kl. 06:09

Oppgang på Tokyo-børsen

Aksjekursene på Tokyo-børsen tok seg litt opp ved åpning 2. juledag etter rekordsvak utvikling i julehelgen. Kinesiske børser hadde en svakere åpning, mens børsen i Seoul falt. Uroen er fortsatt stor over utviklingen i USA..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tokyo, Seoul, USA

Dele artikeln

135 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oppgang, Tokyo-børsen
NRK - 02 Nov 18 kl. 08:04

Oppgang på Tokyo-børsen

Nikkei-indeksen på Tokyo-børsen endte med en oppgang på 2,56 prosent fredag etter håp om mulig gjennombrudd i handelsstriden mellom USA og Kina. Tilsvarende optimisme preget også markedene i Hongkong, Kina, Sør-Korea og Singapore..

Aftenposten - 07 Jan 19 kl. 06:19

Oppgang på Tokyo-børsen

Tokyo-børsen steg over 2 prosent mandag og fulgte dermed trenden på børsene i Europa og USA før helgen..

Aftenposten - 07 Jan 19 kl. 06:19

Kurshopp på Tokyo-børsen

Tokyo-børsen åpnet med mer enn 3 prosent oppgang mandag og følger dermed oppgangen på børsene i Europa og USA fra forrige uke..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 05:37

Kraftig hopp på Tokyo-børsen etter oppgang på Wall Street

Oppmuntret av børsoppgangen på Wall Street i USA kvelden før, åpnet børsen i Tokyo opp nesten 4 prosent torsdag morgen..

NRK - 07 Jan 19 kl. 02:13

Kurshopp på Tokyo-børsen

Tokyo-børsen åpnet med mer enn 3 prosent oppgang mandag og følger dermed oppgangen på børsene i Europa og USA fra forrige uke. Både Nikkei-indeksen og den bredere Topix-indeksen gikk opp 3,1 prosent da ukens første handelsdag åpnet mandag..

E24 - 01 Mar 19 kl. 06:14

Tokyo-børsen bykser – går mot oppgang for tredje uke på rad

Wall Street avsluttet februar med den beste starten på året siden 1991. I Asia fredag morgen er det blandet, men Tokyo-børsen fyrer på alle sylindre..

NRK - 26 Dec 18 kl. 09:09

Litt opp på børsen i Japan

Nikkei 225-indeksen i Tokyo endte natt til onsdag opp 0,89 prosent. Det var en gledelig oppgang etter fall på over 14 prosent så langt i desember, skriver DN. I Kina falt børsene noe, mens børsen i USA åpner igjen onsdag etter julefri..

P4 - 08 May 19 kl. 06:11

Rødt på Tokyo-børsen

Etter å ha vært stengt i en uke på grunn av helligdager, åpnet Tokyo-børsen med en merkbar nedgang i natt norsk tid. Nikkei-indeksen åpnet ned 1,49 prosent..

NRK - 20 Dec 18 kl. 07:07

Bratt fall på Tokyo-børsen

Skuffelse over rentesignalene fra USA bidro til å sende aksjene på Tokyo-børsen ned over 3 prosent torsdag ettermiddag. Den amerikanske sentralbanken hevet renten onsdag, og Dow Jones-indeksen falt 1,5 prosent på Wall Street..

NRK - 04 Jan 19 kl. 05:34

Tokyo-børsen med bratt nedtur

Nikkei-indeksen falt 3,2 prosent da Tokyo-børsen åpnet for årets første handledag fredag. I Hongkong fortsatte nedturen fra dagen før. Markedet ble påvirket negativt av Apples melding om sviktende iPhone-salg, særlig i Kina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Trump utnevner ny arbeidsminister

Donald Trump vil nominere Eugene Scalia til å ta over som arbeidsminister, skriver New York Times. Han er sønnen til tidligere høyesterettsdommer Antonin Scalia, og tidligere juridisk rådgiver til arbeidsdepartementet i George W. Bushs regjering..

NRK - 3 timer siden

Søk etter savnet fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. – I morgentimene går søket over til å være søk etter antatt omkommet, sier Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 3 timer siden

Varmeste juni noensinne

Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader. Det er varmeste junimåned siden målingene startet på 1880-tallet. Det bekrefter ifølge NTB USAs etat for hav- og atmosfæreforskning (NOAA), samt NASA og meteorologer i flere land..

NRK - 3 timer siden

Trump: – Selvforsvar

Donald Trump beskriver nedskytingen av en av en iransk drone over Hormuzstredet som en selvforsvarshandling. Han sier dronen unnlot å endre kurs til tross for gjentatte advarsler. – Dronen truet sikkerheten til skipet og skipets besetning..

NRK - 4 timer siden

Ny hannbjørn skutt i Selbu

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu. Jaktlaget begynte ifølge Nea Radio å spore fra et kadaver ved Østrungen. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka.

NRK - 4 timer siden

Bjørn felt ved Selbu i Trøndelag

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu i Trønderlag. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka. Mandag ble en bjørn på 68,5 kilo felt i samme område..

NRK - 4 timer siden

Krabbetyver i Kragerø

Hobbyfiskere i Kragerø opplever at tyver stjeler både krabbefangst og utstyr. Politiet har fått inn flere meldinger om ugjerningene, men det er få som velger å anmelde. Noe de blir oppfordret til å gjøre..

NRK - 4 timer siden

Økte inntektene med 7 millioner

Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.

NRK - 4 timer siden

Massiv laksedød i elv i Suldal

Truleg er hundrevis av laks og yngel døde i Hålandselva i Erfjord i Suldal, ifølge Reidar Sandal i Statens naturoppsyn. Det er truleg betong frå støyping av ei bru som har forgifta fisken. Politiet etterforskar saka og det er tatt prøvar av vatnet..

NRK - 4 timer siden

Avverget trolig tysk terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et mulig terrorangrep og har pågrepet seks personer de anser som en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet sier de tror at et angrep var nært forestående og har gjennomsøkt flere leiligheter i Köln og Düren..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt