NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 19:41

NRK - 27 nov. 20 kl. 20:37

Opnar for fleire avrettingsmåtar

Justisdepartementet i USA har stille opna for at fleire dødsdømte kan bli avretta ved skyting eller bruk av gass, melder nyheitsbyrået AP. Endringa blei kunngjort fredag, og omfattar dei som tidlegare berre kunne bli avretta med giftsprøyte..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Opnar, for, fleire, avrettingsmåtar
NRK - 29 nov. 20 kl. 17:14

Opnar opp idrett for ungdom

Halden kommune opnar opp idrett og fritidsaktivitetar for alle under 16 år. Dette er fordi det foreløpig ikkje er smitte mellom barn i kommunen, seier kommuneoverlege Kjersti Gjøsund søndag. Det blir framleis ikkje heldt stemner og kampar i idretten..

NRK - 13 des. 20 kl. 11:01

Venter fleire prøvesvar

Sølvi Dimmen, ordførar i Volda, seier dei ventar fleire prøvesvar i løpet av dagen. Fleire titals personar i Volda og Ørsta er sett i karantene etter at fire har testa positivt for koronasmitte i Ørsta. Nærkontaktar har blitt prioritert for testing..

NRK - 27 nov. 20 kl. 15:07

Kaptein Sabeltann på kinotokt i USA

Filmen «Kaptein Sabeltann og den magiske diamant» har premiere på kino i USA i desse dagar. 99 amerikanske kinoar opnar dørene for Sabeltann, trass i den pågåande koronakrisa, kjem det fram i ei pressemelding om piraten si nye tokt..

NRK - 11 des. 20 kl. 12:59

Underhuset opnar for abort

Underhuset i Argentina har stemt gjennom eit lovforslag som gjer abort lovleg i dei fleste tilfelle. Lovforslaget må også verte vedteke i senatet i landet før det vert lov, og det er venta debatt om saka der innan året er omme..

NRK - 17 des. 20 kl. 19:52

Veg på Osterøy opnar att

I morgon blir det igjen mogleg å køyre gjennom Bruvikvegen på Osterøy, der det gjekk eit ras i november. Kommunen melder at arbeidet med å bygge opp delar av vegen er kome så langt at den kan opne igjen i morgon klokka 14..

NRK - 31 des. 20 kl. 11:37

Lukasjenko held folkeavstemming

Styresmaktene i Kviterussland kjem til å halde ei folkeavstemming om grunnlovsendringar i landet, melder det statlege nyheitsbyrået Belta ifølge Reuters. Lukasjenko har tidlegare sagt at han opnar for nyval i landet dersom slike endringar får støtte..

NRK - 31 des. 20 kl. 21:58

WHO godkjenner vaksine

WHO godkjenner koronavaksinen frå BioNTech og Pfizer, melder dei i ei pressemelding. Dette opnar for at blant andre UNICEF kan distribuere vaksinen til land som treng det, skriv dei..

NRK - 13 jan. 21 kl. 07:42

Travle revisorer kan stanse støtte

Neste veke opnar søknadsportalen for koronastøtte hjå Brønnøysundregistra, men mange revisorar har det for travelt til at dei kan godkjenne søknader. For å få støtte treng verksemdene eit godkjend-stempel frå rekneskapsførar eller revisor..

NRK - 26 nov. 20 kl. 19:44

Uro blant sørgande i Buenos Aires

Fleire titusen menneske samla seg i Buenos Aires torsdag for å hylle den avdøde fotballegenda Diego Maradona, melder Reuters. Videoar frå byen syner uro fleire stader mellom dei som har møtt opp og politifolk som freistar å kontrollere folkemassane..

NRK - 29 nov. 20 kl. 21:16

Fleire tusen flykta frå utbrot

Nær 2800 menneske er evakuerte aust i Indonesia etter eit vulkanutbrot på øya Lembata søndag, skriv AP. Vulkanen slengde oske 4000 meter opp i lufta, og fleire enn 28 landsbyar måtte bli evakuerte. Det er ikkje meldt om skadde eller omkomne..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen store lettelser i Danmark

Det blir ingen store lettelser i koronatiltakene i Danmark i februar, sier helseminister Magnus Heunicke til DR. Dagens restriksjoner varer i utgangspunktet ti 7. februar.

NRK - 45 minutter siden

Smitte i barnehage i Nordre Follo

Det er påvist to tilfeller vanlig koronasmitte i Siggerud gård barnehage i Nordre Follo. 45 personer er satt i karantene. Det er tidligere påvist smitte på Kolbotn skole, Langhus helsestasjon og Tussestien barnehage..

NRK - 45 minutter siden

Letter på tiltak i Rogaland

Sandnes, Randaberg og Sola letter en del på restriksjonene onsdag. Fritidsaktiviteter for barn får starte opp, og det åpnes trolig for skjenking nærmer helgen. Nabokommunen Stavanger beholder derimot skjenkestoppen, og avventer smittesituasjonen..

NRK - 1 time siden

Capitol-politiet innrømmer feil

Den fungerende sjefen for Capitol-politiet sier de feilet da Kongressen ble stormet 6, januar, melder CNN. Hun beklaget på vegne av politistyrken under en lukket høring tirsdag, og kalte stormingen et terrorangrep..

NRK - 1 time siden

Åtte studentar smitta

Åtte studentar ved Høgskulen på Vestlandet i Førde har fått påvist koronasmitte. – Vi har bestemt at undervisinga i Førde i all hovudsak blir digital ut veka. Det blir sendt ut informasjon til studentar og tilsette i dag, fortel rektor Gunnar Yttri..

NRK - 1 time siden

Brød lagt i feil pose

Norgesgruppen advarer melkeallergikere om at noen brød fra Bakehuset er pakket i feil pose, hvor melkepulver ikke står deklarert. Brødene heter «Våre groveste Matpakkebrød skåret», men er lagt i poser merket «Våre groveste Havrebrød skåret»..

NRK - 1 time siden

10 nye koronatilfeller i Bærum

Det siste døgnet er det registrert 10 nye smittetilfeller i Bærum kommune. 494 ble testet for korona. Totalt er 1471 personer i kommunen vaksinert.

NRK - 1 time siden

Blinken godkjent av Senatet

Antony Blinken er godkjent er godkjent av Senatet som USAs utenriksminister..

NRK - 1 time siden

Koronadødsfall ved Drammen sykehus

To pasienter er døde i forbindelse med koronautbruddet ved ortopedisk avdeling på Drammen sykehus, skriver Drammens Tidende. Til sammen ble 23 pasienter smittet med covid-19 ved avdelingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt