NRK > Nyheter

Saturday, 22 September, 04:04

NRK - 25 Jun 18 kl. 12:24

Operaen over åtte millioner i pluss

Operaen i Oslo gikk 8,4 millioner kroner i overskudd i 2017, en forbedring i driftsresultatet på over 50 millioner kroner fra året før, skriver Dagsavisen. Institusjonen har gått med underskudd siden 2014, men har spart mye på en ny pensjonsordning..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo, Dagsavisen

Dele artikeln

1328 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Operaen, over, åtte, millioneri , pluss
Klartale - 13 Apr 18 kl. 13:33

Operaen feirer 10 år

Operaen jubilerer. Feiringen av tiårsdagen varer en hel uke..

Aftenposten - I førrgår: 15:53

Lastebilsjåføren siktet etter dødsulykke ved Operaen

Føreren av lastebilen ved dødsulykken ved Operaen forrige uke er nå formelt siktet for brudd på veitrafikkloven..

Aftenposten - 14 Apr 18 kl. 19:39

10 år med Operaen: Her er øyeblikkene vi aldri glemmer

Denne uken er det 10 år siden Operaen i Bjørvika åpnet dørene. Anmelder Maren Ørstavik har samlet noen av de mest minneverdige øyeblikkene..

NRK - 06 Sep 18 kl. 10:37

Blir sjef for operaen i Praha

Tidligere operasjef i Oslo, Per Boye Hansen, blir nye sjef for nasjonaloperaen i Praha i Tsjekkia. Det skriver han selv på Facebook. Hansen tar over jobben i august 2019.

Aftenposten - 03 Mar 18 kl. 19:00

Underskudd på Nationaltheatret

Nationaltheatret gikk 13 millioner i underskudd i 2017. Det Norske Teatret hadde tidenes publikumsrekord. Operaen gikk med overskudd for første gang siden 2013..

Dagbladet - 12 Apr 18 kl. 21:59

10-årsjubileum med kongen og Kultur-Norge på plass

Operaen i Bjørvika er ti år..

Dagbladet - 13 Mar 18 kl. 07:19

Legende får sparken fra New York-operaen etter overgrepsanklager

Blir beskylt for overgrep..

Klartale - 20 Aug 18 kl. 08:49

Maud besøkte Oslo

Polarskuta Maud tok en stans ved Operaen på vei hjem til museum..

Aftenposten - 07 Sep 18 kl. 15:07

– All form for landskapsbygging gjenstår

Arkitekten Svein Lund er uenig i kritikken om at Operaen bygges inne..

Hegnar.no - 26 May 18 kl. 09:07

Trakk boligsalg for 16 millioner – fikk 41 millioner

Reklamegründer Bjørn Polmar ville selge huset på Høvik i 2012 for 16 millioner kroner, men ombestemte seg. Det gjorde han ikke da Paretos Einar Løvoll banket på med 41 millioner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump vil bli kvitt «stanken»

USAs president Donald Trump lovet å bli kvitt en «langvarig stank» i justisdepartementet et valgkampmøte, bare timer etter at New York Times skrev om visejustisminister Rod Rosensteins om skjulte opptak av Trump. Trump nevnte ikke Rosensteins navn..

NRK - 15 minutter siden

Enda en journalist drept i Mexico

For niende gang i år er en journalist drept i Mexico. Mario Gómez ble fredag morgen skutt da han forlot sitt hjem i delstaten Chiapas fredag morgen. Han hadde nylig meldt at han hadde mottatt trusler.

NRK - 1 time siden

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..

NRK - 1 time siden

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..

NRK - 2 timer siden

Blir straumlause over helga

Rundt 19.400 husstandar var utan straum i Agder i 01-40-tida, men somme kan bli straumløse til over helga grunna sterk vind og omfattande skadar på straumnettet. Tryggleiken til montørane kjem i første rekke, melder Agder Energi..

NRK - 3 timer siden

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..

NRK - 3 timer siden

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 3 timer siden

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt