VG > Nyheter

Thursday, 17 January, 02:18

VG - 08 Nov 18 kl. 22:13

Omstridt konsulentselskap i millionkrangel med kommune

Austevoll kommune mener konsulentselskapet Sødermann krever betalt for en jobb de ikke har gjort. Sødermann har svart med å saksøke kommunen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sødermann

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omstridt, konsulentselskapi , millionkrangelmed , kommune
NRK - 01 Oct 18 kl. 22:01

Bodø kommune får ikke innsyn

Kulturminister Trine Skei Grande mener hun kan bevise at Bodø kommune tar feil i hva som egentlig ble sagt i et omstridt møte. Men det skriftlige referatet er det ingen som får se. Ikke engang Bodø kommune, som selv deltok på møtet..

Hegnar.no - 17 Oct 18 kl. 10:07

Konsulentselskap hjelper kommuner med å registrere psykisk utviklingshemmede

I et tilbud om å bistå Oslo kommune med å registrere flere som psykisk utviklingshemmede skrev konsulentselskapet Sødermann at det er «fantastiske muligheter»..

VG - 22 Oct 18 kl. 16:04

Mæland fastholder kritikk etter møte med omstridt konsulentselskap

KOMMUNALDEPARTEMENTET (VG) Forrige uke fortalte kommunalminister Monica Mæland at hun er rystet over kommuners bruk av konsulentselskapet Sødermann. Det endret seg ikke etter et møte med selskapet mandag..

E24 - 15 Nov 18 kl. 20:41

Facebook kvitter seg med konsulentselskap etter avsløring

Facebook skal ha brukt konsulentselskap til å spre falske og negative nyheter om motstandere, nå kutter de alle bånd etter New York Times-avsløring..

Aftenposten - 16 Oct 18 kl. 20:52

Konsulentselskap hjelper kommuner med å registrere psykisk utviklingshemmede

I et tilbud om å bistå Oslo kommune med å registrere flere som psykisk utviklingshemmede skrev konsulentselskapet Sødermann at det er «fantastiske muligheter»..

Dagbladet - 23 Aug 18 kl. 22:00

Vil fjerne omstridt turnus­ordning: - Rovdrift av ansatte

En omstridt forskrift gjør at helse- og omsorgsarbeidere må være på jobb i flere uker i strekk. Nå vil Rødt ha omkamp om forskriften. De kan få støtte fra Arbeiderpartiet..

NRK - 11 Aug 18 kl. 21:33

Demonstrerer mot omstridt lov

Tusener av arabiske israelere og deres støttespillere demonstrerte lørdag i Tel Aviv mot en ny omstridt lov, som definerer Israel som en nasjonalstat for jøder. Også flere israelske jøder deltok i demonstrasjonen..

NRK - 05 Nov 18 kl. 18:45

Dropper omstridt Trump-reklame

Den amerikanske TV-kanalen NBC sier den vil slutte å sende en omstridt valgkampvideo fra president Donald Trump som viser en drapsdømt latinamerikaner. Også CNN har avvist reklamen og kalt den rasistisk..

NRK - 28 Nov 18 kl. 06:32

Omstridt republikaner vant valg

Republikaneren Cindy Hyde-Smith vant kampen om Mississippis plass i Senatet, noe som sørger for at partiet nå har 53 av 100 seter. Kandidaten har vært omstridt etter at hun på et videoklipp uttalte at hun er åpen for å «delta i en offentlig henging»..

NRK - 11 Nov 18 kl. 19:57

200.000 deltok i omstridt markering

200.000 deltok i omstridt marking i Polen som markerte at det er 100 års siden landet fikk sin uavhengighet. Den politiske opposisjonen i landet har støttet forsøket på å avlyse markeringene som fant sted i hele Polen, melder NTB/DPA..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Høygravid parlamentsmedlem i rullestol stemte mot May – to ganger

Tulip Siddiq ble anbefalt å ta keisersnitt tidligere denne uken. Hun utsatte derimot fødselen for å vise sin misnøye med Theresa May, som overlevde mistillitsvoteringen med knappe 19 stemmer..

VG - 2 timer siden

Gnistrende kulde og sol mange steder

Kong vinter har kommet for å bli. Nordavind sørger for at det blir skikkelig kaldt og når solen samtidig gjør seg gjeldende, er det bare å spenne på seg skiene..

VG - 7 timer siden

14-åring knivstukket på Hvaler-skole

En 14 år gammel elev ble knivstukket av en medelev ved Hvaler ungdomsskole onsdag. Fornærmede har bare overfladiske skader..

VG - 8 timer siden

Frithjof Jacobsen etter oppsigelsen: Må finne meg noe annet å gjøre

Tirsdag ble det kjent at Jacobsen sluttet i VG på dagen. Nå bekrefter han at grunnen er relasjonen til Ap-politiker Jette Christensen..

VG - 9 timer siden

Eksperter til VG: Theresa May overlever mistillitsforslaget

På tross av at hun led et sviende nederlag i Underhuset tirsdag, så vil Theresa May svært sannsynlig overleve kveldens mistillitsforslag..

VG - 11 timer siden

Aktor ber om 21 års forvaring for Kristiansand-kvinne tiltalt for to drap

Aktor la ned påstand om 21 års forvaring for den 43 år gamle kvinnen i Kristiansand som er tiltalt for to drap med tolv års mellomrom..

VG - 13 timer siden

Barneministeren: Vurderte selv abort

Barneminister Linda Hofstad Helleland (H) fikk beskjed om at hun bar på et alvorlig sykt foster. Onsdag formiddag delte hun den dypt personlige opplevelsen i Stortingets spontanspørretime..

VG - 14 timer siden

Politiet: Har oppsøkt adresser i jakt på mulig skjulested

GARDERMOEN (VG) I jakten på hvor Anne-Elisabeth Hagen (68) befinner seg, bekrefter politiet at de har oppsøkt konkrete adresser etter tips fra publikum..

VG - 16 timer siden

Angela Merkel: Fortsatt tid til å forhandle

EUs forhandler sier risikoen for en hard brexit aldri har vært større enn nå og både Angela Merkel og Frankrikes Europa-minister sier at deadline kan utsettes..

VG - 14 timer siden

Tiltalt mor i tekstmelding til Angelica (13): «Om du ikke er død i morgen, havner du på sykehus i flere år»

HAMAR (VG) Den tiltalte kvinnen sier i retten at datterens allmenntilstand var «veldig, veldig god» under oppholdet på Beitostølen-hytta. Men bare fem dager før 13-åringen døde av avmagring skriver moren til datteren at hun er «for svak»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt