VG > Nyheter

Monday, 19 November, 21:37

VG - 08 Nov 18 kl. 22:13

Omstridt konsulentselskap i millionkrangel med kommune

Austevoll kommune mener konsulentselskapet Sødermann krever betalt for en jobb de ikke har gjort. Sødermann har svart med å saksøke kommunen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sødermann

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omstridt, konsulentselskapi , millionkrangelmed , kommune
NRK - 01 Oct 18 kl. 22:01

Bodø kommune får ikke innsyn

Kulturminister Trine Skei Grande mener hun kan bevise at Bodø kommune tar feil i hva som egentlig ble sagt i et omstridt møte. Men det skriftlige referatet er det ingen som får se. Ikke engang Bodø kommune, som selv deltok på møtet..

Hegnar.no - 17 Oct 18 kl. 10:07

Konsulentselskap hjelper kommuner med å registrere psykisk utviklingshemmede

I et tilbud om å bistå Oslo kommune med å registrere flere som psykisk utviklingshemmede skrev konsulentselskapet Sødermann at det er «fantastiske muligheter»..

VG - 22 Oct 18 kl. 16:04

Mæland fastholder kritikk etter møte med omstridt konsulentselskap

KOMMUNALDEPARTEMENTET (VG) Forrige uke fortalte kommunalminister Monica Mæland at hun er rystet over kommuners bruk av konsulentselskapet Sødermann. Det endret seg ikke etter et møte med selskapet mandag..

E24 - 15 Nov 18 kl. 20:41

Facebook kvitter seg med konsulentselskap etter avsløring

Facebook skal ha brukt konsulentselskap til å spre falske og negative nyheter om motstandere, nå kutter de alle bånd etter New York Times-avsløring..

Aftenposten - 16 Oct 18 kl. 20:52

Konsulentselskap hjelper kommuner med å registrere psykisk utviklingshemmede

I et tilbud om å bistå Oslo kommune med å registrere flere som psykisk utviklingshemmede skrev konsulentselskapet Sødermann at det er «fantastiske muligheter»..

Dagbladet - 23 Aug 18 kl. 22:00

Vil fjerne omstridt turnus­ordning: - Rovdrift av ansatte

En omstridt forskrift gjør at helse- og omsorgsarbeidere må være på jobb i flere uker i strekk. Nå vil Rødt ha omkamp om forskriften. De kan få støtte fra Arbeiderpartiet..

NRK - 11 Aug 18 kl. 21:33

Demonstrerer mot omstridt lov

Tusener av arabiske israelere og deres støttespillere demonstrerte lørdag i Tel Aviv mot en ny omstridt lov, som definerer Israel som en nasjonalstat for jøder. Også flere israelske jøder deltok i demonstrasjonen..

NRK - 05 Nov 18 kl. 18:45

Dropper omstridt Trump-reklame

Den amerikanske TV-kanalen NBC sier den vil slutte å sende en omstridt valgkampvideo fra president Donald Trump som viser en drapsdømt latinamerikaner. Også CNN har avvist reklamen og kalt den rasistisk..

NRK - 11 Nov 18 kl. 19:57

200.000 deltok i omstridt markering

200.000 deltok i omstridt marking i Polen som markerte at det er 100 års siden landet fikk sin uavhengighet. Den politiske opposisjonen i landet har støttet forsøket på å avlyse markeringene som fant sted i hele Polen, melder NTB/DPA..

VG - 15 Jul 18 kl. 13:31

Frankrikes spiss er utskjelt og omstridt: – Et mysterium

ISTRA/MOSKVA (VG) Frankrikes spiss Olivier Giroud har ikke vært i nærheten av scoring i VM. Han utskjelt blant fansen, omstridt blant eksperter, men høyt verdsatt av treneren og lagkameratene..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Bollestad: KrF ba Solberg om abort-støtte

KrF-nestleder Olaug Bollestad klargjør nå at det var hun og Kjell Ingolf Ropstad som først brakte opp mulige endringer i abortloven med statsminister Erna Solberg (H), da de møtte Høyres ledelse i all hemmelighet 11. oktober..

VG - 2 timer siden

Bollestad: KrF ba Erna om abort-støtte

KrF-nestleder Olaug Bollestad klargjør nå at det var hun og Kjell Ingolf Ropstad som først bragte opp mulige endringer i abortloven med statsminister Erna Solberg (H), da de møtte Høyres ledelse i all hemmelighet 11.oktober..

VG - 2 timer siden

Politianmeldt for å reklamere for «negerærbe»

Byggmester Ole Petter Madland utfører «alt i negerærbe». Ikke en hatefull ytring, sier ekspert på ytringsfrihet..

VG - 7 timer siden

Janne Jemtlands bror: Svein Jemtland truet med å saksøke meg

HAMAR (VG) Terje Opheim bodde i to uker sammen med sin svoger før han ble pågrepet og siktet for å ha drept søsteren. - Det var en suppe av følelser, sier han..

VG - 9 timer siden

Finnsnes-drapet: Tiltalt 22-åring var psykotisk før drapet

SENJA (FOLKEBLADET) Den 22 år gammel kvinnen som står tiltalt for å ha drept Gudrun Myrvang Thomassen i fjor forklarte i retten mandag at hun led av vrangforestillinger..

VG - 10 timer siden

Jannes bestevenninne: Hun var krystallklar på at hun ville skilles

HAMAR (VG) Janne Jemtland hadde i lengre tid betrodd seg om at forholdet med ektemannen ble gradvis dårlig. Kun få uker før drapet skal ha fortalt dette til nå drapstiltalte Svein Jemtland..

VG - 16 timer siden

Morgenoppdatering 19.11.18

Dette er blant det viktigste som skjedde mens du sov..

VG - 19 timer siden

Anders (80) kjører uten gyldig førerkort: – Glad saken havner i retten

TOTEN (VG) Flere eldre får fornyet førerkortet i dag, viser tall fra Statens vegvesen. Anders Madslien (80) mener likevel at mange mister lappen på urimelig grunnlag..

VG - 22 timer siden

Jenny og Austin lever i bilen etter skogbrann: – Det er vanskelig å begripe

Den dødelige skogbrannen har ødelagt hjemmet hennes i Magalia nord i California. Den siste uken har Jenny Merritt (31) og kjæresten Austin (30) bodd i bilen..

VG - Igår: 21:16

Kunstverk funnet i Romania - kan være stjålet Picasso

Kunstverket antas å være Pablo Picassos «Tête d'Arlequin», som ble stjålet i Rotterdam i 2012..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt