NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 01:38

NRK - 26 jan. 21 kl. 17:12

Omsorgs-streik trappes opp

Streiken i private omsorgsbedrifter trappes opp. 24 nye ansatte tas ut i streik, og dermed er totalt 144 medlemmer fra Fagforbundet og FO i streik fra 1. februar.Konflikten mellom NHO og LO-forbundene Fagforbundet og FO har pågått siden 19. januar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fagforbundet, FO, NHO, LO

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omsorgs-streik, trappes, opp
NRK - 09 jan. 21 kl. 08:46

Streiker for høyere lønn

81 medlemmer i Fagforbundet og Parat er tatt ut i streik etter brudd i lønnsforhandlingene med NHO. Streiken omfatter blant andre ansatte ved omsorgs- og rehabiliteringsinstitusjoner drevet av ideelle organisasjoner i Agder..

NRK - 03 feb. 21 kl. 21:52

Kan bli jordmor-streik fra midnatt

Sykehusansatte kan bli tatt ut i streik fra midnatt om ikke partene kommer til enighet. I første omgang blir 32 medlemmer tatt ut i en eventuell streik. Den vil i så fall omfatte helseforetakene Sykehuset Vestfold, Vestre Viken og Sykehuset Østfold..

E24 - 02 feb. 21 kl. 21:51

Kan bli streik: Ina sluttet på sykehuset og gikk opp 150.000 i lønn

Ansatte ved tre sykehus kan bli tatt ut i streik fra torsdag. For Ina Larsen (29) var lønn sentralt da hun gikk fra sykehus til privat legemiddelfirma..

Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 14:04

Gjerder, Nasjonalgarden og skarpskyttere skal sikre Bidens store dag. De som stormet Kongressen, sier de ikke vil gi seg.

Sikkerheten trappes kraftig opp rundt Kongressen før Joe Biden og Kamala Harris skal avlegge ed..

NRK - 27 jan. 21 kl. 01:12

Sp-nei til å tredoble co₂-avgiften

Senterpartiet sier nei til det kraftigste tiltaket i regjeringens nye klimaplan – å tredoble CO₂-avgiften fram til 2030, melder Klassekampen. Tidligere har også Frp gått imot forslaget om avgiften skal trappes opp..

NRK - 20 feb. 21 kl. 08:09

Danmark stenger grenseoverganger

Danmark stenger en rekke mindre grenseoverganger til Tyskland etter at det er påvist økning av mutert koronavirussmitte i Flensburg, nord i Tyskland ved grensa til Danmark. 13 mindre grenseoverganger er stengt og kontrollen trappes samtidig opp på de store grenseovergangene, som holdes åpne..

NRK - 08 jan. 21 kl. 16:12

Varslar opptrapping av kyrkjestreik

26 nye kyrkjetilsette vert tekne ut i streik frå torsdag 14. januar dersom meklinga på sundag ikkje fører fram. Då vil i så fall 85 kyrkjetilsette vere i streik.

NRK - 08 jan. 21 kl. 19:55

Fare for streik

Meklinga mellom partane i private omsorgsbedrifter nærmar seg fristen. Dersom det ikkje vert semje innan midnatt, går det mot streik frå laurdag morgon. Fagforbundet vil i så fall ta ut 80 medlemmer i fyrste omgang..

NRK - 09 jan. 21 kl. 05:00

Streik i private omsorgsbedrifter

NHO og Fagforbundet kom ikke til enighet i meklingen om private omsorgsbedrifter, og det blir streik fra arbeidstidens start lørdag morgen. Det berører institusjoner innen rus, psykiatri, barnevern, pleie og omsorg, og en del organisasjoner..

E24 - 09 jan. 21 kl. 08:22

Streik blant private omsorgsbedrifter

NHO og Fagforbundet kom ikke til enighet i meklingen om private omsorgsbedrifter, og det blir streik fra arbeidstidens start lørdag morgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vurderer vaksine for 12-åringer

Folkehelseinstituttet skal undersøke om koronavaksine også kan gis til unge ned til 12 år, skriver VG. FHI skal blant annet se på faren for senskader av covid-19 som hukommelsestap og utmattelse. – Med tanke på at nye virusvarianter kan ramme de yngre i større grad, er dette særlig viktig, sier smitteverndirektør Geir Bukholm..

NRK - 30 minutter siden

E6 stengt over Saltfjellet

E6 over Saltfjellet i Nordland er stengt på grunn av uvær og dårlig sikt, melder Vegtrafikksentralen. Det er vanskelige kjøreforhold og mye snøfokk på strekningen..

NRK - 1 time siden

Ny krangel om nordirsk grense

En britisk avgjørelse om å utsette kontroll av mat og jordbruksprodukter på vei til Nord-Irland, strider mot brexitavtalen og er brudd på internasjonal lov, mener EU-kommisjonen. Brexitavtalen pålegger britene å ha kontroll på grensa til Nord-Irland..

NRK - 1 time siden

344.000 vaksinedoser satt i Norge

Til sammen har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen, og 166.322 personer har fått andre dose, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 1 time siden

689 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 689 koronasmittede i Norge. Det er 190 flere enn dagen før og 348 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 10 timer siden

Over en halv million doser satt

Til nå har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen i Norge, og 166.322 har fått andre dose, viser FHIs statistikk.

NRK - 1 time siden

Avlyser møter i Kongressen

I USA har Representantenes hus avlyst alle planlagte møter torsdag etter at politiet advarte om at en militant gruppe planlegger å storme Kongressen. Flertallsleder Steny Hoyer informerte de folkevalgte om den plutselige endringen sent onsdag kveld..

NRK - 2 timer siden

65 Asker-elever i karantene

65 elever ved Asker videregående skole er satt i karantene etter to fester i helgen, opplyser kommuneoverlege Meera Grepp i Asker. Skolen opplyser på sin nettside at en elev på tredje trinn fikk påvist koronasmitte onsdag 3. mars..

NRK - 6 timer siden

Åtte skadd i mulig terror i Sverige

Svensk politi skjøt en mann i 20-årene etter at han gikk til angrep på åtte personer med en spiss gjenstand i Vetlanda. Politiet etterforsker hendelsen som et mulig terrorangrep. Flere skal være alvorlig skadd, men ingen er døde..

NRK - 5 timer siden

Löfven fordømmer Vetlanda-angrep

Sveriges statsminister Stefan Löfven fordømmer angrepet i Vetlanda, der åtte personer ble skadet. – Vi møter slike avskyelige handlinger med et samlet samfunns kraft, sier Löfven ifølge Reuters. Hendelsen etterforskes som mulig terror..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt