NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:38

NRK - 12 Jan 19 kl. 12:27

Omringar presidentkandidat

Soldatar har omringa huset til opposisjonspolitikaren Martin Fayulu, melder Reuters. Han blei nummer to i presidentvalet i Kongo, og har tidlegare sagt at han vil levera ei klage på valresultatet til ein domstol. Han meiner han vann valet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Martin Fayulu, Reuters, Kongo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omringar, presidentkandidat
NRK - 12 Jan 19 kl. 12:27

Omringar opposisjonspolitikar

Soldatar har omringa huset til opposisjonspolitikaren Martin Fayulu, melder Reuters. Han blei nummer to i presidentvalet i Kongo, og har tidlegare sagt at han vil levera ei klage på valresultatet til ein domstol. Han meiner han vann valet..

NRK - 12 Sep 18 kl. 00:58

Ny presidentkandidat i Brasil

Brasils fengslede presidentkandidat Luiz Inacio Lula da Silva overleverer stafettpinnen til partiets andrekandidat Fernando Haddad. Lula soner en dom på tolv år for korrupsjon og hvitvasking av penger, og er nektet å stille til valget 7. oktober..

NRK - 25 Apr 19 kl. 12:05

Biden stiller som presidentkandidat

Tidligere visepresident Joe Biden har nå bekreftet at han stiller som presidentkandidat til valget i USA i 2020.

Hegnar.no - 16 Jan 19 kl. 06:45

Gillibrand vil stille som presidentkandidat

Demokraten Kirsten Gillibrand (52) sier hun vil stille som presidentkandidat til 2020-valget i USA..

Aftenposten - 11 Mar 19 kl. 18:43

Bouteflika trekker seg som presidentkandidat etter masseprotester i Algerie

Algeries mangeårige president Abdelaziz Bouteflika trekker seg som presidentkandidat etter masseprotestene i forkant av det planlagte valget..

Hegnar.no - 20 Mar 19 kl. 06:30

Han stiller som presidentkandidat

Joe Biden stiller som presidentkandidat i 2020..

NRK - 05 Mar 19 kl. 22:19

Bloomberg ikke presidentkandidat

Tidligere New York-ordfører Michael Bloomberg stiller ikke som presidentkandidat i 2020, skriver han selv i en kronikk hos Bloomberg, nyhetsbyrået han selv har grunnlagt..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 15:24

Julia Timosjenko stiller som presidentkandidat i Ukraina

Ukrainas tidligere statsminister Julia Timosjenko stiller som presidentkandidat til valget 31. mars. Meningsmålinger viser at hun leder over rivalene..

NRK - 04 Mar 19 kl. 18:53

Hickenlooper presidentkandidat

Delstaten Colorados tidligere guvernør John Hickenlooper kunngjør at han stiller til kamp om å bli Demokratenes presidentkandidat i USA neste år. Han var ordfører i Denver fra 2003 til 2011 og guvernør i delstaten fra 2011 til januar i år..

VG - 11 Feb 19 kl. 07:24

Komiker seiler opp som presidentkandidat i Ukraina

Da det var behov for en skuespiller til å spille en vanlig mann som uventet blir presidentkandidat, falt valget på Volodimir Zelenskij. Nå er han selv kandidat..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt