NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:05

NRK - 12 Jan 19 kl. 12:27

Omringar presidentkandidat

Soldatar har omringa huset til opposisjonspolitikaren Martin Fayulu, melder Reuters. Han blei nummer to i presidentvalet i Kongo, og har tidlegare sagt at han vil levera ei klage på valresultatet til ein domstol. Han meiner han vann valet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Martin Fayulu, Reuters, Kongo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omringar, presidentkandidat
NRK - 12 Jan 19 kl. 12:27

Omringar opposisjonspolitikar

Soldatar har omringa huset til opposisjonspolitikaren Martin Fayulu, melder Reuters. Han blei nummer to i presidentvalet i Kongo, og har tidlegare sagt at han vil levera ei klage på valresultatet til ein domstol. Han meiner han vann valet..

NRK - 12 Sep 18 kl. 00:58

Ny presidentkandidat i Brasil

Brasils fengslede presidentkandidat Luiz Inacio Lula da Silva overleverer stafettpinnen til partiets andrekandidat Fernando Haddad. Lula soner en dom på tolv år for korrupsjon og hvitvasking av penger, og er nektet å stille til valget 7. oktober..

Hegnar.no - 16 Jan 19 kl. 06:45

Gillibrand vil stille som presidentkandidat

Demokraten Kirsten Gillibrand (52) sier hun vil stille som presidentkandidat til 2020-valget i USA..

Aftenposten - 11 Mar 19 kl. 18:43

Bouteflika trekker seg som presidentkandidat etter masseprotester i Algerie

Algeries mangeårige president Abdelaziz Bouteflika trekker seg som presidentkandidat etter masseprotestene i forkant av det planlagte valget..

Hegnar.no - 20 Mar 19 kl. 06:30

Han stiller som presidentkandidat

Joe Biden stiller som presidentkandidat i 2020..

NRK - 05 Mar 19 kl. 22:19

Bloomberg ikke presidentkandidat

Tidligere New York-ordfører Michael Bloomberg stiller ikke som presidentkandidat i 2020, skriver han selv i en kronikk hos Bloomberg, nyhetsbyrået han selv har grunnlagt..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 15:24

Julia Timosjenko stiller som presidentkandidat i Ukraina

Ukrainas tidligere statsminister Julia Timosjenko stiller som presidentkandidat til valget 31. mars. Meningsmålinger viser at hun leder over rivalene..

NRK - 04 Mar 19 kl. 18:53

Hickenlooper presidentkandidat

Delstaten Colorados tidligere guvernør John Hickenlooper kunngjør at han stiller til kamp om å bli Demokratenes presidentkandidat i USA neste år. Han var ordfører i Denver fra 2003 til 2011 og guvernør i delstaten fra 2011 til januar i år..

VG - 11 Feb 19 kl. 07:24

Komiker seiler opp som presidentkandidat i Ukraina

Da det var behov for en skuespiller til å spille en vanlig mann som uventet blir presidentkandidat, falt valget på Volodimir Zelenskij. Nå er han selv kandidat..

Dagbladet - 26 Sep 18 kl. 03:47

Avis: Kvinne søkte asyl i Norge etter trusler fra Brasils presidentkandidat

Ekskona til Jair Bolsonaro, høyresidens presidentkandidat i Brasil, søkte om asyl i Norge etter trusler fra Bolsonaro, ifølge avisen Folha de S. Paulo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt