P4 > Nyheter

Torsdag, 06 August, 19:01

P4 - 29 okt. 19 kl. 07:30

Omkom i ulykke

En person er bekreftet omkommet etter en møteulykke på på Riksvei fire mellom Mjøsbrua og Gjøvik i Oppland i morgentimene i dag.
Det melder politiet nå.
To personer blir kjørt til sykehus for sjekk, men ingen av dem er alvorlig skadet.
Vegen er stengt på stedet, og omkjøring blir skiltet..
Les mer på P4


Les mer om:
Riksvei, Mjøsbrua, Gjøvik, Oppland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omkomi , ulykke
P4 - 23 aug. 19 kl. 10:57

Mener Kamphuis omkom i ulykke

Politiet har konkludert med at nederlandske Arjen Kamphuis mest sannsynlig omkom som følge av en ulykke under padling i kajakk. Wikileaks-medarbeideren ble meldt savnet for rundt ett år siden da han var på ferie i Norge. Politiet har nå kommet frem til at han trolig omkom i en ulykke ved Rognan i Nordland 20.

NRK - 14 juli 20 kl. 11:32

Kroat omkom i ATV-ulykke

En kroatisk mann som var i Norge på jobb for det kroatiske selskapet Dalekovod omkom mandag kveld i en ATV-ulykke ved Lysefjorden i Rogaland. Det skriver Stavanger Aftenblad. Arbeidstilsynet og politiet skal etterforske hendelsen..

NRK - 14 juli 20 kl. 11:32

Kroater omkom i ATV-ulykke

En kroatisk mann som var i Norge på jobb for det kroatiske selskapet Dalekovod omkom mandag kveld i en ATV-ulykke ved Lysefjorden i Rogaland. Det skriver Stavanger Aftenblad. Arbeidstilsynet og politiet skal etterforske hendelsen..

P4 - 16 juni 20 kl. 14:48

Politiet sa feilaktig at 19-åring omkom

Politiet sa feilaktig at en 19 år gammel mann omkom i en ulykke mellom en bil og en buss i Bergen i dag. De opplyser nå at ingen omkom i ulykken. De har beklaget dette på det sterkeste til de pårørende.

P4 - 19 des. 19 kl. 20:25

Kvinne i 90-årene omkom i ulykke

En kvinne i 90-årene omkom etter en ulykke med en personbil og en lastebil i SKien i kveld. Kvinnen var sjåfør i personbilen, som ifølge politiet trolig kom over i feil kjøreretning. Hun ble bekreftet død på sykehuset like etter ulykken..

NRK - 09 jan. 20 kl. 08:47

To personer omkom i ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende ulykke med fire trailere på E6 ved Tømmerneset nær Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

NRK - 09 jan. 20 kl. 08:47

To sjåfører omkom i ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende ulykke med fire vogntog på E6 ved Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

P4 - 09 april 20 kl. 17:32

Mann omkom i kite-ulykke

En mann i 40-årene omkom i en kite-ulykke i Hunnedalen i Sirdal i ettermiddag. Luftambulansen rykket ut da de ble varslet om ulykken, men livet til mannen stod ikke til å redde. De pårørende er varslet om ulykken..

Aftenposten - 13 okt. 19 kl. 10:50

Mann omkom i ATV-ulykke i Vest-Agder

En mann i 60-årene omkom i en ATV-ulykke i Bjelland i Marnardal i Vest-Agder søndag morgen..

P4 - 03 juni 20 kl. 10:31

16-åring omkom i ulykke

En 16 år gammel elev ved Sola videregående skole omkom i en ulykke da han jobbet med et skoleprosjekt hjemme fredag. Politiet har ikke gitt informasjon om hva slags prosjekt han jobbet med, men understreker at det ikke er mistanke om at det har skjedd noe kriminelt. Familien til gutten ivaretas av kriseteamet i Sola kommune, skriver Stavanger Aftenblad..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Russisk feltsykehus på plass i Beirut

Russland har nå satt opp et feltsykehus i Beirut i Libanon etter den enorme eksplosjonen tirsdag. Sykehuset skal driftes av russisk helsepersonell, og de har også sendt mannskap som skal delta i søk- og redningsoppdrag, melder det russiske nyhetsbyrået Interfax. 137 personer er døde og 500 skadet etter eksplosjonen.

P4 - 30 minutter siden

Vil teste på flyplasser og grenseoverganger

Det vil nå opprettes koronatestsentre på flyplasser, grenseoverganger og havner i Norge. Helsedirektoratet jobber nå med å iverksette slike testsentre, men kan ikke si når de står klare..

P4 - 1 time siden

Regjeringen vil stramme inn

Statsminister Erna Solberg varsler mulige innstramminger ettersom smittetallene er blitt høyere. Det sa hun da hun møtte pressen for kort tid siden. Solberg sa for mange har litt for lave skuldre og at regjeringen har bestemt seg for å bremse opp for å sørge for at vi ikke må bråstoppe.

P4 - 1 time siden

40 smittetilfeller i Oslo denne uken

Det er registrert 40 nye tilfeller av koronaviruset i Oslo i løpet av de tre første dagene denne uken. Det er like mange som i hele forrige uke til sammen, opplyser Oslo kommune. Fem av de smittede har deltatt på private fester på vestkanten, mens seks er smittet i utbruddet på Hurtigruten..

P4 - 1 time siden

- Ny smittebølge i Finland

Det er en ny smittebølge på vei i Finland, advarer myndighetene i landet. Hver smittede person i Finland smitter nå mer enn en person, noe som betyr at smitten er på vei opp. Helsemyndighetene omtaler i dag situasjonen som ekstremt skjør, og de varsler nye tiltak neste uke..

P4 - 1 time siden

Kan bli tropedag

Det kan bli så varmt de neste to dagene at Norge får sin første tropedag igjen på over en måned. Forrige gang det ble målt over 30 grader i Norge var 28. juni, på Værnes.

P4 - 1 time siden

- Tenk deg nøye om før du reiser

Alle som vurderer å reise til utlandet bør tenke seg nøye om. Det er den klare oppfordringen fra utenriksminister Ine Eriksen Søreide. Hun sier utviklingen i flere europeiske land dessverre går i feil retning, og hun advarer om at både smittesituasjon og lokale restriksjoner kan endre seg raskt.

P4 - 2 timer siden

Ingen smittet på Fridjof Nansen

Ingen om bord på Hurtigruteskipet Fridtjof Nansen er smittet av koronaviruset. Det opplyser selskapet i en pressemelding nå. Mannskap og gjester har blitt testet etter at fire i mannskapet fikk lette forkjølelsessymptomer på mandag.

P4 - 2 timer siden

Fraråder reiser til flere land

Utenriksdepartementet endrer reiserådene og fraråder nå reiser som ikke er strengt nødvendige til Frankrike, Monaco, Sveits og Tsjekkia. Det blir innført karanteneplikt fra midnatt til lørdag 8. august for reiser til disse landene.

P4 - 2 timer siden

Prisene på munnbind øker

Prisene på munnbind i Norge har mer en sjudoblet seg den siste tiden. Apotekkjeden Boots opplyser til NRK at salget av munnbind har økt med 85 prosent fra juni til juli, og dette påvirker prisen. Mens en pakke med 50 munnbind før kostet 100 kroner, har dette nå steget til 790 kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt