P4 > Nyheter

Friday, 24 January, 07:16

P4 - 29 Oct 19 kl. 07:30

Omkom i ulykke

En person er bekreftet omkommet etter en møteulykke på på Riksvei fire mellom Mjøsbrua og Gjøvik i Oppland i morgentimene i dag.
Det melder politiet nå.
To personer blir kjørt til sykehus for sjekk, men ingen av dem er alvorlig skadet.
Vegen er stengt på stedet, og omkjøring blir skiltet..
Les mer på P4


Les mer om:
Riksvei, Mjøsbrua, Gjøvik, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Omkomi , ulykke
P4 - 23 Aug 19 kl. 10:57

Mener Kamphuis omkom i ulykke

Politiet har konkludert med at nederlandske Arjen Kamphuis mest sannsynlig omkom som følge av en ulykke under padling i kajakk. Wikileaks-medarbeideren ble meldt savnet for rundt ett år siden da han var på ferie i Norge. Politiet har nå kommet frem til at han trolig omkom i en ulykke ved Rognan i Nordland 20.

P4 - 19 Dec 19 kl. 20:25

Kvinne i 90-årene omkom i ulykke

En kvinne i 90-årene omkom etter en ulykke med en personbil og en lastebil i SKien i kveld. Kvinnen var sjåfør i personbilen, som ifølge politiet trolig kom over i feil kjøreretning. Hun ble bekreftet død på sykehuset like etter ulykken..

NRK - 09 Jan 20 kl. 08:47

To personer omkom i ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende ulykke med fire trailere på E6 ved Tømmerneset nær Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

NRK - 09 Jan 20 kl. 08:47

To sjåfører omkom i ulykke

To førere mistet livet og to ble lettere skadd i en omfattende ulykke med fire vogntog på E6 ved Innhavet i Nordland onsdag kveld. De to som omkom, var en svensk statsborger i 30-årene bosatt i Nordland og en mann i 50-årene bosatt i Troms..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 10:50

Mann omkom i ATV-ulykke i Vest-Agder

En mann i 60-årene omkom i en ATV-ulykke i Bjelland i Marnardal i Vest-Agder søndag morgen..

Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 13:42

Motorsyklist omkom i ulykke i Vennesla

En person mistet lørdag livet i en ulykke med crossmotorsykkel i Vennesla i Vest-Agder..

VG - 19 Jul 19 kl. 11:55

Nordmann omkom i MC-ulykke i Frankrike

Det lokale politiet i den franske byen Grasse bekrefter overfor VG at en norsk mann i 60-årene døde i en MC-ulykke sør i Frankrike onsdag kveld..

P4 - 17 Jul 19 kl. 05:36

Omkom i MC-ulykke

En mann i 50-årene omkom etter en motorsykkelulykke i Storfjord på E6 i Troms i går ettermiddag. Mannen, som er fra Portugal, ble sendt til sykehus med luftambulanse og ble erklært død på sykehuset i går kveld, opplyser politiet..

P4 - 15 Jul 19 kl. 15:21

MC-fører i ulykke

En motorsyklist har kjørt at veien på fylkesvei 245 på Vestsida i Søndre Land i Oppland. Det opplyser politiet. Motorsyklisten er fraktet til legevakt for sjekk.

Dagbladet - 19 Jul 19 kl. 11:27

Nordmann omkom i trafikkulykke i Frankrike

En norsk mann i 60-åra omkom i en MC-ulykke i Sør-Frankrike, ifølge franske medier..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Toromsleiligheter for ti millioner

Hvis du har mye penger, men ikke trenger så mye plass, da kan et nytt OBOS-prosjekt i Oslo være noe for deg. For de legger nå ut nye leiligheter ved Frogner stadion, der toromsleiligheter koster opp til ti millioner kroner. Det er prisen på den dyreste, en 57,5 kvadratameter stor toroms, med sørøstvendt terasse.

P4 - 1 time siden

"Røde" Krf-ere vil skrote Granavold-plattformen

Statsministerens beslutning om å fortsette å styre på en regjeringsplattform Frp var med å forhandle frem, møter motstand i KrF. Det skriver Klassekampen. Politikere som tilhører KrFs venstrefløy krever nå omkamp om alt og ber partileder Kjell Ingolf Ropstad skrote Granavold-plattformen..

P4 - 1 time siden

Går av i protest mot studentkutt

To ansatterepresentanter trekker seg fra styret ved Politihøgskolen i protest mot kutt i antall studieplasser. Det skriver Khrono. Politihøgskolen vedtok onsdag å kutte antall studieplasser 550 til 400.

P4 - 1 time siden

Ingen Go-Ahead-app før til våren

Go-Ahead, som tok over driften av Sørlandsbanen, Jærbanen og Arendalsbanen før jul, får ikke en egen app til billettkjøp før til våren. Frem til det er de avhengige av at konkurrenten Vy tilbyr passasjerene billetter, skriver Dagsavisen. Jernbanedirektoratet har vurdert om mangelen på en billett-app kunne være i strid med avtalen, men nå sier de til avisen at de ikke vil følge opp dette..

P4 - 1 time siden

Klimatiltak uten effekt

Oslo kommune har brukt 39 millioner kroner på å bli kvitt gamle vedovner. Nå slår klimaetaten fast at ordningen knapt har hatt effekt, og at hele ordningen bør avvikles. Den begynte i 1998, siden da har kommunen gitt tilskudd til utskifting av 11 000 gamle vedovner med nye rentbrennende ovner.

P4 - 1 time siden

Frp-topper ville bli i regjering

Flere Frp-topper ville i utgangspunktet ikke at partiet skulle gå ut av regjeringen. Mandag annonserte partiet at de ikke lenger ser seg tjent med å være i posisjon når de ikke får gjennomslag for mer Frp-politikk. men Stortingsrepresentant Helge André Njåstad sier til VG at de hadde mye ugjort.

P4 - 1 time siden

Vet ikke hvor mange vindturbiner de vil ha

Hverken tilhengerne eller motstanderne av vindkraft har et klart svar på hvor mange vindturbiner de vil ha. Det er i dag rundt 800 vindturbiner i Norge, og dette er i ferd med å dobles, noe som har skapt voldsom debatt. NHO-direktør Ole Erik Almlid har sagt at vindkraft er nødvendig for å nå bærekraftsmålene, men sier til Dagsavisen at NHO ikke har noe tall på antall turbiner.

P4 - 8 timer siden

Aurora skal opptre under Oscar-utdelingen

Aurora får snart æren av å synge for verdens største filmstjerner. Sangeren fra Os, like utenfor Bergen, skal nemlig opptre på Oscar-utdelingen 9. februar, melder nettstedet Variety.

P4 - 9 timer siden

To til sykehus med knivskader

To personer har fått stikkskader og er sendt til sykehus etter å ha vært involvert i et slagsmål med kniv i Porsgrunn. Hendelsen skjedde på en privatadresse. Politiet tror flere kan ha vært involvert, og jakter på minst én person til.

P4 - 9 timer siden

Foreldrepar dømt for å ha drept barnet sitt

I Danmark er et foreldrepar i 20- og 30-årene dømt for å ha drept sin sju uker gamle datter. Obduksjonsrapporten viste at jenta hadde fått påført blant annet alvorlige bruddskader og blødninger. Foreldrene uttrykte at de ikke ønsket å bli foreldre, men nektet likevel straffskyld.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt